Esim eski erkek arkadasimi basima kakti

Daha yeni telefonda konustuk..esyalarin hicbirini istemiyorum,zaten onlari bile sen kendi zevkine gore almistin,ne halin varsa.gor dedi.Ben bitek elbiselerimi alip gidecegim dedi.Bende napim senin odedigin esyalari al.gotur dedim.Neyse adam hala benden nefret ediyor.Vicdansiz sin sen diyir.Ailemin bike arkasindan konusuyorsun dedikoducu diyir.Adam ne cikaracagini sasirdi.Simdide dedikoducu oldum.Dedigim seyler herkesin kendince yorum yaptigi seyler.İste su davranis beni rahatsiz ediyo.gibi.Sanki o yapmiyor.Saplantili manyak.Kurtulduguma seviniyorum ve bu karari verdigime hicte korkmuyorum.Kurtuldum piskopattan !!

Hata yapmissin anlatmakta diyen arkadaslar...dunya kucuk..ilerde ortaya ciksa,hani yoktu,ne yasadinda sakladin deseydi daha kotu olmazmiydi.ben surekli sevgili degistiren birisi degildim.1 tane oldu.Ha bu yasadiklarimdan dolayi anlatmasaydim keske..Ama oda diyorki ben takintiliyim,herseyi anlatmani istiyordum diyor..yani detayli..ne yaptiklarinizi..insan arkadasina kardesine bile anlatamaz ki...herneyse bosanmaktan cok korkuyorum.yanliz kalmaktan..bidaha evlenmemkmi tovbe..icim yaniyo..onceden sorunlarimiz yine kucuktu..her evlilikte olan sorunlardi..ama simdi devam etsek bile babam o serefsiz benim gozumde bitti diyor..hersey kopuk olucak..babam annem hep soguk davrancak nefret eicek..

Hata yapmamışsın canım.. Sen doğru olanı yapmışsın,gönlünü ferah tut. yalanlar sırlar üzerine evlilik kurulmaz,çocuk oyunu değil bu.. Sen dürüstsün. DÜRÜSTlüğün ne demek olduğunu, ne kadar önemli olduğunu bilmeyen aşırı kompleksli bir adamla evlisin maalesef...

yalanla sırlarla ilişki yürütmeye çalışanlar,şimdi doğru yaptıklarını zannedebilirler ama ileride yalancı damgası yeme ve aşağılanma riskini alıyorlar.Hem de erkeklerin bu karaktersiz taraflarını iyice besliyorlar... yazık.. :ssz:

Şiddetin her türlüsüne maruz kalıyorsun. 2.el olayına girmeyeceğim bile.. ama bunu bir kere söyleyen hep söyler...ve asla ama asla 1 tokatla kalmaz...

Annen,baban yerden göğe haklı...Hakkında hayırlısı olsun... :ssz:

Bi arkadasimin olayi aklima geldi.kiz hamile evi supuruyor kocasi ariyo ariyo cvb yok.is yeri yakin eve geliyor.arkadas halen daha supuruyor.anahtarla iceri giriyor.hic birsey demeden.yatak odasina gidiyor odalari banyo tuvalet kontrol ediyor.ne aradigi belli hic umursamamis isime devam etti dedi ama ben sok.bide tlf actim acnayunca kotktum birseym oldu diye geldin demis.ama suan cok mutsuz deprosyon ilaclari gunluk gida gibi aliyor.babasi baba olarak bosan duye baski yapiyor ama o istemiyor.allah herkesin yardimcisi olsun

Selam arkadaslar,gecenlerde sanki pisman ve geri istiyor gibiydi...amaa adam bana sart kostu resmen..neymis efendim hersey senin istedigin gibi olacak ama annemlerle oturalim dedi..bende asla olmaz dedim..sen bittin gozumde,laflarini unutamiyorum dedim..evi dagittik,bosanma davasi acilcak..bende ablamin yanina tasiniyorum..oda 5 sene sonra evliligini bitirdi..dayak,uyusturucu,alkol hersey vardi onun kocasinda..herneyse suanda bizum ic anadolunun dedikodulariyla basetmeye calisiyoruz..2bisanmis kardes..bizum orda cok kotu bisey bosanmak....neymis efendim,babam daha toplum icine cikamazmis,diger kardeslerimle kimse evlenmek istemezmis,artik biz dul olacakmisiz,basimiz onde olacakmis,bunu benim teyzem diyor..Ma bizden kaynaklanmiyoki..afedersiniz benmi pislik yaptimda one egecegim babamin basini..bilen biliyor,allah biliyor ya..el iyi de konusuyor kotuyude konusuyor zatwn..ama insan yinede takiyor

Selam arkadaslar,gecenlerde sanki pisman ve geri istiyor gibiydi...amaa adam bana sart kostu resmen..neymis efendim hersey senin istedigin gibi olacak ama annemlerle oturalim dedi..bende asla olmaz dedim..sen bittin gozumde,laflarini unutamiyorum dedim..evi dagittik,bosanma davasi acilcak..bende ablamin yanina tasiniyorum..oda 5 sene sonra evliligini bitirdi..dayak,uyusturucu,alkol hersey vardi onun kocasinda..herneyse suanda bizum ic anadolunun dedikodulariyla basetmeye calisiyoruz..2bisanmis kardes..bizum orda cok kotu bisey bosanmak....neymis efendim,babam daha toplum icine cikamazmis,diger kardeslerimle kimse evlenmek istemezmis,artik biz dul olacakmisiz,basimiz onde olacakmis,bunu benim teyzem diyor..Ma bizden kaynaklanmiyoki..afedersiniz benmi pislik yaptimda one egecegim babamin basini..bilen biliyor,allah biliyor ya..el iyi de konusuyor kotuyude konusuyor zatwn..ama insan yinede takiyor
bosver üzülme konuşanlar allahtan korksun kinadiklari şey başlarına gelir

anlamıyorum ben bu geri kafalılığı nasılki evlenmek normalse boşanmakta normal.boşandın diye sanki namussuzlukmu yapmış oluyorsun hayır anlaşamıyorsun boşanıcaksın tabi ömür boyu sinir stres huzursuzluk yasamaktansa arada soğuklukta varsa güven vb seyler bitmişse boşanmak daha mantıklı.diğer türlüsü kula kulluk etmektir.ama hiçkimsenin hiçbirşeyin garantisi yok gülme komsuna gelir basına derler kınayanlar elbet yasar o durumu.boşverin siz.

Herkez bi dönup kendine baksin takma kafana hayatini yasa

Selam arkadaslar,gecen esimle.felaket.tartistik..bana 4sene sonra 1.si hafif olmak uzere 2.si sert olmak uzere eskisi erkek arkadasi basima kakti.Sok oldum.Bana resmen ikici elsin sen dedi,kendini bana yamadin garantiye aldin kendini dedi..ama ben bakireydim vallaha ..sadece kabullenememis galiba..ama 4sene sonra konuyu actin 2.el ne demek ya..sobra ozur diledi..ganlisti hataliyim dedi..sizce bunu devami bi kac yil sonrada olsa gelirmi??suanda annemlerin yanindahim..yine basima kakarmi?kestinemiyorum..bynuda beklemezdim..hadi beklesem 2. el demesini hayatta beklemezdim..

cnm eşine söyle seninle evlenmeden önce çıktığı sevgili olduğu vs kızlar şu anda birilerinin eşi. kendide kullanılmış bi mendil gibi o zmn. boşan terket yada bu lafları hazmet diyemem ama kesinlikle tavrını öyle sert gösterki bir daha asla sana böyle bir laf edemesin ederse kaybedeceğini düşünsün. o ne cnm eskici pazarındanmı almış seni değil eşin annen baban olsa bi bireyle konuşurken herkes haddini bilmek zorunda.

Bi kere senin bakire olduğunu bilip yinede bu şekilde davranmasi hos degil bu bir.ikincisi büyük ihtimalle bakireydi ama bazi seyler yasamisti diye dusunmustur.boyleyse zaten bakireyim demen sacma.
Insanlarin hayatta tercihleri kriterleri vardir.siz nasıl evlenirken evi olsun kariyeri şöle olsun arabasi olsun diyorsaniz kendinizin olmadığı halde bir erkekte bakir olmayıp bakire bir kiz isteyebilir bunda birsey görmüyorum ben.

Bu arada kadınlara birinci el ikinci el bilmem ne denmesi yanlış buluyorum . ne demek biz eşya mıyız . çok çirkin bir uslup ..

Back
X