- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
Merhaba , ben 34 eşim 45 yasında 2 senelik evliyiz evlenmeden önce 3 yıllık bir birlikteliğimiz olmuştu hersey mükemmeldi evlenmeyi o istedi benle tanışmadan 8 yıl evvel ilk eşinden ayrılmış 9 senelik bir Evliliği olmuş şu an 20 yasında bir çocuğu var. Benim sorunum şu ki eşin eski eşini düşünüyor ya da özlüyor olabilir mi ? Yaşadığım olayları sizlere özetleyeyim
1. Evde ilk evlendiğimizde bana zaman zaman ismimi karıştırıp ilk eşinin adıyla seslenmesi
2. Eski eşle olan Albümlerin hala evin bir yerinde duruyor olması
3. Gecen gün eski Eş aradı çocukla ilgili birşeyler söyledi telefon konuşmalarını duydum sonra eşime kimle konuştuğunu sordum annemle konuştum dedi sonra ben telefonunu karıştırdım baktım eski eşle konuşmuş neden yalan söylediğini sordum çünkü bu konuda saplantın var garip garip tepkiler veriyorsun bende mecbur yalan söyledim dedi
4. Ne zaman eski Eş konusu geçse tartışıyoruz
Tüm bunlar eşliğinde yorum yapar mısınız onu özlüyor olabilir mi ?
Uzun oldu biraz ama Hakkınızı helal edin .
1. Evde ilk evlendiğimizde bana zaman zaman ismimi karıştırıp ilk eşinin adıyla seslenmesi
2. Eski eşle olan Albümlerin hala evin bir yerinde duruyor olması
3. Gecen gün eski Eş aradı çocukla ilgili birşeyler söyledi telefon konuşmalarını duydum sonra eşime kimle konuştuğunu sordum annemle konuştum dedi sonra ben telefonunu karıştırdım baktım eski eşle konuşmuş neden yalan söylediğini sordum çünkü bu konuda saplantın var garip garip tepkiler veriyorsun bende mecbur yalan söyledim dedi
4. Ne zaman eski Eş konusu geçse tartışıyoruz
Tüm bunlar eşliğinde yorum yapar mısınız onu özlüyor olabilir mi ?
Uzun oldu biraz ama Hakkınızı helal edin .