Daha önce de yazdım ama pek dikkate almadınız. Eğer eşinizi seviyorsanız ve evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız. Tavrınızı gözden geçirmelisiniz. Eski eşi ile mutlu olsaydı, boşanmazdı. Huzurun kadını erkeği yoktur. İnsan huzur bulduğu yerde olmak ister. Evet belki haklı olabilirsiniz, belki masum bir görüşme değildir, belki daha fazlası da vardır. Ama eğer yoksa fena halde hata yapıyorsunuz. Sadece sizi kıskandırmaya çalışıyor da olabilir. Eğer öyle ise de eşiniz yanlış yolda, kanımca. Kaş yapacam derken göz çıkarıyor olabilir. Daha önce belirttiğiniz birbirinize "tekme tokat girme meselesine" ise hiç değinmek istemiyorum. Yüksek lisansını sosyolojide insan ilişkileri üzerine yapmış biri olarak tavsiyem acilen bir aile danışmanına giderek aile terapisi almanız. Hatta eski eşi de belki dahil ederek. Olay sevgi değil de sadece zafer kazanmak ise; bu adam benimdir benim kalacak tavrı ise boşuna kendinizi ziyan etmeyin. Zira er ya da geç bu ilişki bitecektir. Çok zaman harcamaya ve kendinizi de yıpratmaya gerek yok. Şunu da mutlaka belirtmek isterim, sevgi yoksa evlilik sürebilir. Ama saygı yoksa zaten uzun sürmez. Olması gereken hem sevgi hem saygı dengesinde evliliği devam ettirmektir.