Merhaba,
Bu konuyu acan arkadasa cok tesekkur ediyorum. Gecenlerde cok benzeri bir olay benim basima geldi. Burayi gorseydim ayri bir baslik acmazsim. Ne yazikki kucukluk resimlerimi ararken esimin harddiskinde 2 ayri zamanlarda cekilmis eski sevgilileriyle olan fotograflarini gordum. Esimle butun fotograflarimizi o harddiskte tuttugumuz icin istemeden hic ummadigim fotograflar gordum. Oyle mutlular oyle asiklardi ki fotograflarda, cok kirildim. Esimin iki ayri kiz ile baska baska zamanlarda opustugu resimler beynime kazindi. Ama ben bu konuyu acan arkadas gibi icimde tutamadim. Cunku gecmiste ne yasanmissa yasansin evlendikten sonra bu resimleri beni bulabilecegim bir yerde ve benim evimde saklamak bana yapilan bir saygisizliktir. Esime durumu anlattip. Cok uzuldugumu soyledim. Suclamadim. O resimleri neden silmedin? Keske silseydin dedim. Silecegim tamam dedi. O da uzuldu.
Aradan bir hafta gecti. Ben sildigini dusunuyordum ama yine de bir kez daha kontrol etmek istedim. Bir baktim ki resimler hala orada. Iste bu sefer kiyamet koptu. Sen benimle dalga geciyorsun heralde, nakadar uzuldugumu gordugun halde sakin bana silmeyi unuttum deme. O resimleri neden sakladigini zaten hic anlamadim. Beni anlamakta problem cekiyorsan, kendini benim yerine koy ve tekrar dusun dedim. Bu sefr gecti bilgisayarin basina, icinde sadece kendinin oldugu resimleri ayirmaya basladi. Deli oldum. Hala o resimlerde giydigi bazi kiyafetleri giyiyor. Bu bile rahatsiz etti beni. Neyse arkadasimizin ne hissettigini oyle iyi anliyorum ki.