• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski sevgilisi hakkında olumsuz konuşturmuyor...

sanırım gergin bir anına geldi kasvetli arkadaşımızın...çünkü ben teşekkür edecekken (ki ettim bazı cümleleri için) yazısının sonlarına doğru hakaret etmeye başladığını ve seviyesini düşürdüğünü gördüm..herkes cümleleriyle kendi kültürünü,kalitesini de yansıtır.ben arkadaşımı affediyorum,özür dilememiş olsa da.

Burada böyle saygısızca yazanların özür dilemesini beklemeyin..Siz çok saygılı bir şekilde cevap verdiniz..Evet herkes kendi seviyesini ,kültürünü yansıtır..Sakın takmayın böylelerini..

kasvetli arkadas size saygili sekilde yazildikca
siz cosmussunuz azar etmissiniz :) neye dayanarak yapiyorsunuz bunu
bilmiyorum ama acaip sasirdim

Burada böyle saygısızca yazanların özür dilemesini beklemeyin..Siz çok saygılı bir şekilde cevap verdiniz..Evet herkes kendi seviyesini ,kültürünü yansıtır..Sakın takmayın böylelerini..

arkadaşın adından söz ederek önemsiyormuş gibi görünmeyelim,desteğin için çok teşekkürler gecekirpik.ben bu kez eşime güvenmeyi deniyorum,daha doğrusu en mantıklı seçenek bu,zaten gidişhatı zaman gösterecektir,ben güvenmekte yanıldıysam çok geçmeden anlarım...herkesin ilişkisinde mutlu olmasını diliyorum :emir_bebek:

Merhaba,

Bu konuyu acan arkadasa cok tesekkur ediyorum. Gecenlerde cok benzeri bir olay benim basima geldi. Burayi gorseydim ayri bir baslik acmazsim. Ne yazikki kucukluk resimlerimi ararken esimin harddiskinde 2 ayri zamanlarda cekilmis eski sevgilileriyle olan fotograflarini gordum. Esimle butun fotograflarimizi o harddiskte tuttugumuz icin istemeden hic ummadigim fotograflar gordum. Oyle mutlular oyle asiklardi ki fotograflarda, cok kirildim. Esimin iki ayri kiz ile baska baska zamanlarda opustugu resimler beynime kazindi. Ama ben bu konuyu acan arkadas gibi icimde tutamadim. Cunku gecmiste ne yasanmissa yasansin evlendikten sonra bu resimleri beni bulabilecegim bir yerde ve benim evimde saklamak bana yapilan bir saygisizliktir. Esime durumu anlattip. Cok uzuldugumu soyledim. Suclamadim. O resimleri neden silmedin? Keske silseydin dedim. Silecegim tamam dedi. O da uzuldu.

Aradan bir hafta gecti. Ben sildigini dusunuyordum ama yine de bir kez daha kontrol etmek istedim. Bir baktim ki resimler hala orada. Iste bu sefer kiyamet koptu. Sen benimle dalga geciyorsun heralde, nakadar uzuldugumu gordugun halde sakin bana silmeyi unuttum deme. O resimleri neden sakladigini zaten hic anlamadim. Beni anlamakta problem cekiyorsan, kendini benim yerine koy ve tekrar dusun dedim. Bu sefr gecti bilgisayarin basina, icinde sadece kendinin oldugu resimleri ayirmaya basladi. Deli oldum. Hala o resimlerde giydigi bazi kiyafetleri giyiyor. Bu bile rahatsiz etti beni. Neyse arkadasimizin ne hissettigini oyle iyi anliyorum ki.

Sana tavsiyem birseyin yanlis oldugunu dusunuyorsan sakin icinde tutma. Icinde tutarsan kendini kandirmis olursun. Senin o siirleri gormen bir suc degil. Okuman hic degil. Ama ayip olan esinin bu siirleri hala sakliyor olmasi. Dedigim gibi esine direk sor. Benim eski sevgilime yazdigim siirleri bulsan ve okusan ne hissedersin de. Bunlari kendi evimizde yada bilgisayarimda saklasam, atmak istemesem aklina ne gelirdi de. Cok mu mutlu olurdun, cok mu hosuna giderdi, bana durust ol de. Eski sevgiliyle gorusmek de neymis. Kurtulmaya calismak da neymis. Telefonlarini acmasin, cok rahatsiz ediyorsa polise haber versin, o kadar. Lutfen esin ne seni ne de kendini kandirmasin.

Back
X