lütfen ağlama canım benım..

sen burda sonuna kadar haklısın ve dedıgın gibi baskası olay olay çıkartırdı..
soyle dusun demekkı esınde bu zaman zarfı içinde kendı içinde savas vermıs o kızı sevsın sevmesın sonucta evlılıgı aklına gelmıs olmalıkı savas vermıs yanı bısekılde.. yada en son sen faceden engelledein ya eşinde sanmıstırkı kız engelledi

ona bozulmustur belkı ,hazmedemeyıp sana sarmıstır bu seferde.. yada kız buna posta koydu aralarındakı yine esının gururu incitmişte olabilir..cunku kız dursun 4yıl sonra -ceee-desın olcak işmi.. demek kızın içinde tuttugu bi intikamı varmıs onu almıs bence.haa bu arada senle esınınde aranızı açmayı ihmal etmemiş tabi
canım sen çok guzel konusmussun esınde uste çıkmak için bagırıp cagırmıs işte kendınce.. özelıkle evlilik biritir demen cuk diye oturmus.. şiirleri yırttımı?yoksa onlarda karambolemi gitti yanı yırtmadan cekıp gıttımı evden??
aslında normal olan esının sadece aa orda unutmusum diyip yırtmasıydı bide senden özür dilerim unutmusum orda demesıydı ama dedıgım gibi uste cıkmak için bagırdı ve sonrada kaçtı evden ne olsun baska.. akşama gelecek illaki eve sen sakın evi terketme ,ağladıgınıda belli etme güçlü kadın imajı ver

umarım o şiirleri yırtmıstır !! faceye gırdınmı o kızın engelını kaldırmısmı dıye bı bak..
canım bıraz sabırlı ol hemen sonuca baglama olayları bekle bakalım ıkınızınde sınırlerı yatıssın..
birde su akraba olayını esınle tartısma lutfen.. sen tartıstıkca esınden senden uzaklasır ailesıne daha bagımlı hale gelır..yaa senın inadına esınle iyi gecınmek gerek tatlım..
tarafsız olarak bakınca ben evlılıgnızde umut var olarak gördüm yanı daha caresız değilsin evliliğn bitmiş değil..
aksam eve geldıgınde guzelce konusun o bagırırsa sende bagır ağlama.. sonra gidişata gore yataklarını bırlestırın artık.. bidaha yatak ayırmak olmasın lütfen... haa bıde esının yanında senı kıskanmıyorum deme baskalarının yanındada ayy ben esımı çok kıskanırım filan illaki bu kocanın kulagına gider .. sahiplen kocanı kıskanc ol.. sen ilk adım dıyorsun ya neden hep kadınlar atmak zorunda diye..eger bu evlılıgını surdurmek istiyorsan evet ilk adımı sen atacaksın gurur yapmayacaksın neden ilk o gelmıyor diye..
1.yatakları bidaha ayırmak yok
2.ailesinide sevmesende esıne şikayet etme ,kotuleme onları ;haklıda olsan haksız duruma dusersın
3.eşinle carsıya cıktıgınızda yegenlerıne dogum gunu zırt pırt hediyesı alıp esının gozunu boya
sen bunları onemsız olarak goruyorsun belkı ama bunlar ailesi tarafından esıne lanse edıldıgı an sızın aranız illakı bozuluyor işte..
4.mantık evliliği diyip gecme bak sende uzuldun sevmiyor nasıl yasarım dıyorsunya esınde aynı seyı hıssedıyordur belkı..
biraz sabırlı ol sınırlerınız yatıssın bakayım.. insallah güzel haberlerını vereceksın bizlere beklıyoruz