• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski sevgilisi hakkında olumsuz konuşturmuyor...

en başta eşinle barışmalı ve ayrı yatmaktan vazgeçmen lazım eşini kendinden uzaklaştırma tam bu hassas durum sırasında, ayrıca eşinle eski konuları konuşmamaya çalışmalısın mektuplarıda onun gözünün önünde yoketmelisin canım bu helallik meselesinide ben gereksiz buldum adam evlenmiş ne helalliği ya sende güzel bi dille hoş görmediğini söyleyebilirsin arkadaşlistesinden sildir o kızı bence

geçenlerde face..de o kıza mesaj attığını gördüm.önce kız buna yollamış " hakkını helal et,bende emanetin var,onu göndermek istiyorum v.s." bizimki de "sen de hakkını helal et,şu adrese gönderebilirsin" tarzında yazmış...

Eşin niyetini bozmuş olsaydı,emaneti gönder demezdi merak etme.
"İyi olur,buluşalım o zaman" diye atlardı :)

Şiirleri de saklayabilir.İnsan,hayatında kaç şiir yazar ki ?
Her ayrılan şiirleri yırtıp atsaydı,şiir kitaplarının büyük bölümü olmazdı !

Sadede gelirsem,kendini ve eşini boşuna üzme,geçmişi geçmişte bırak.
Ve özellikle bu dönemde eşinin yanında ol,duygusal boşluğa düşmesin.
Aile konuları için küsmenin hiç zamanı değil.

o şiirleri görüyorsunuzda niye atmıyorsunuz anlamıyorum.. eşim bana güvenmiyormusun der mantıgı çok saçma ya..
orası sizin eviniz .. sizin özeliniz.. senin evinde senin çekmecende başka birine yazılmış şiirrin ne işi var...
Bence al o şiirleri at yada sakla lazım olur ilerde ... (Allah bilir.. nolacak bellimi olur)
eşine ya söylersin yada söylemezsin..
farkedince yüzsüzce şirlerim nerde senmi aldın diyecek kadar yüzsüz biri olabileceğini tahmin etmiyorum..
ha baktınki diyor sana hesap soruyor nerede diye... Sen ozaman dersinki evimde ne işi var bunların sen ne sanıyosun saygındamı yok.. pardon ama klozete attım üzerinede kaç kere .. yaptın de... ohhhhhhhhh ancak rahatlarsın ozaman..:65:

haa kafana çok takma eskide jkalmış birşey..
ama eşine bu konuda ders vermende gerekir..
en azından sana saygısı için..

güzelim facede güya bir kez mesajlaşmışlar,kız buna yazdığı için o da yazmış.ama bu bana pek güven vermiyor,eğer o zaman bana bu olayı anlatmış olsaydı inanırdım,ama bana yalan söylediği için bir kez görüştüklerine inanmak da soru işareti benim için.face olayı nisan ayında oldu,şu şiirler konusu da 2 gün önce.bugün baktım,yine yerlerinde çekmecede duruyor şiirler.hala atmamış

keşke sana en basta anlatsaydı olanları en azından sımdı için için yemezdın kendını.. sen gorduktek sonra dedi anlaışlan.. daha dogusu sen sorunca..
4yıl sonramı aklına gelmıs emanetı.. eşinizin kabul etmeside enteresan..neyse en azından bırlıkte surda goruselım filan dememıs sonucta bu olumlu bi tepki her ne kadar olumsuzda olsa..
şiirleri szin bildiğinizden haberı var değilmi??eger varsa durmayın sız atın.. siz onları atmadıgınız surece faceden engellemedıgınız surece --bılıyorum ama göz yumuyorum msjı verdııgnızı de unutmayın--

bazı arkadaslar saygı demısler ama neyın saygısı bu yaa kendı baslarına gelse napacaklardı acaba çok merak edıyorum.. uzaktan davulun sesi hoştur daima..

konuyu ısıtıp ısıtıp ta adamın önüne sunma bence.adamın aklına düşürme yani yapmayacağı varsada sen sürekli tartışma çıkarınca yatak matak ayırınca yapar allah korusun.adı üstünde "eski"..belliki değer vermiş saygı duyuyo ilişkisine..lafda söletmio olabilir.sizde lafını etmeyin..konusu olunca sizin canınız acır diye düşünüorum..ha bide kız durup duruken hatırlanmak istemiş galiba emanet ayakları yapmış..eşinde adres yollamış.bitmiş gitmiş irdeleme daha fazla.eşinle ii olmaya bak..adı üstünde eski..

kıskanç bir yapım yoktur sakin bir insanım ama yine de eşim face de eski svgilisiyle yazışsa ona yazdığı şiirleri saklasa bozulurdum açıkcası ve net bir şekilde o şiirleri imha etmesini isterdim.bunu kendime saygısızlık olarak görürdüm ama eski sevgilisine laf söyletmemesine takılmayın bence zaten neden o kadın hakkında konuşuyorsun ki.yerinde olsam eskiyi hiç konuşmam.sadece şiirleri atmasını ve bir daha hiçbir şekilde o bayanla görüşmemesini isterdim
eğer bunları yapmazsa işte o zaman kıyameti koparırdım:23:

Merhaba sevgili arkadasim,

siir meselesine bence hic kafani takma. Siirleri saklamasi onu hala seviyor anlamina gelmez. Yazdigi siirlere kiyamamistir benim gibi. Bende evliyim ve benimde bir siir kitabim var, icindede eski erkek arkadasima yazmis oldugum siirler var. Evlenirken atsammi, atmasammi diye düsündüm ama atmadim, cünkü yazdigim siirlere kiyamadim, eski erkek arkadasimla hic bir ilgisi yok yani, ayrildigim icinde sükür ediyorum. Benimde esim siir kitabimi bulmustu, öylesine yazmis oldugum siirler dedim, aticam zaten dedim. Aaaaa yok atma ne güzel birsey dedi. Hicbir anlami yok yani benim icin.
Bütün yazarlar, sairler ilham gelince birseyler yazarlar. Bu ilhami cogu zamanda bir asktan alirlar. Ama hicbiri sevgilisinden ayrilinca o siirleri atmaz, hatta kitap haline getirir satisa sunarlar ve bizde bu siir kitaplarini alir ve aaa adam ne güzel yazmis diye okuruz, öyle degilmi ama :))

bence sende eski sevgilinle olan bazı hatıralarını gözüne sok canım.mesela tv izlerken bir haber spikerine dal git eşin farketsin daldığını birazda üzül şöyleeeeee iyice dikkatini çektikten sonra daldığın için eminim birşeyler alarm vericektir.şişt falan derse ,niye daldın derse yok birşey aklıma birşey geldi şunu birine benzettim de mutfağa git :1: :47: yaşasın kötülükkkk

oncelikle sunu soyliyeyim, her iliski birbirinin ayni hislerle kurulmuyor elbette... bir sevdigimizde aski, tutkuyu yasarken, birini kendimize liman edinip,ona siginiyoruz ve bazen ayaginizi yerden kesenle degilde ,ayaginizi yere bastirana, yol arkadasi diyoruz, onunla yol arkadasligi yapmayi seciyoruz..

esiniz kimi birakmis ne onemi var ?, sizi secmis ya , nasil sevdiginin ne onemi var? sizi yol arkadasligi yapmaya cagirmis, kendi icin uygun ve yeterli bulmus...

acik acik soyliyeyim, esinizin sevgisi, aralarindaki sorunlari kapatmaya yetmemis, beraber olamamislar...

size dusen simdi gidip bir-iki album almak, tek tek isimlendirmek, askerlik, okul, evlilik,cocuklar,ikimiz vs...
cok guzel albumler olsun ama esiniz ve sizin hatirlarinizin guzel anilarin oldugu albumu ozellikle acik renk secin, resimlerinizi yerlestirin, aralara resimlerin yanlarina tarihleri yazin, cekildiginiz mekanlarin isimlerini ozellikle..
cocugunuzun varsa albumunu secin , onada yapin ayni sekilde..
askerlik fotolari icinde guzel bir album hazirlayin, yanina notlar dusun, seninle tanismamistik, sen beni beklerken falan :69:
kizin resimlerinide agzi ziplocklu bir posetin icine koyun, sakin yirtmayin , dokunmayin..

bu albumlere bir yer belirleyin, bir dolap, gorulebilecek bir cekmece yada guzelce dizin.. kizin posetinide biraz mesafelice bir yere koyun ayni dolapta..

bunlari hemen yapmayin ama biraz gecsin 1-2 hafta ne kadar sabredebilirseniz, esinizin modunun iyi oldugu bir anda ,acip gosterin ..bunlari napacagimi bilemedim, aile fotograflarimizin arasina koyamayiz kararini sen ver deyin, ama sizin ne kadar resimlere onem verdiginizi anlasin... cunku erkekler hatirayi eskiden birlikte olduklari kadinin hatirasi olarak saklamiyorlar.. bunu kendi hatirasi olarak goruyor ve oyle sakliyorlar.. esinizin hala birseyler hissetmesi sizin hikayeniz icin dusuk ihtimal gibi gorunuyor, onlar sadece duygulardan arta kalan tortular..

hayatinda yeni duygular ,yeni heyecanlar,yeni anilari oldugunu hatirlamaya baslamasi lazim sadece..

kiz icinse soylenecek birsey yok gibi, klasik bosluga dusmus eski sevgili, onunkide gelip gecici muhtemelen, bazen kadinlar eski sevgililerin kendini hatirlayip hatirlamadigina dair birseyler arar ya, unutulmaz kadin olmak hayali vardir hep, onu eselemis, ama birsey cikmayacagini anlar ceker gider, endiselenmeyin..

neyse ya ben ne diyecektim?:27:
ha evet buldum:61:
bende ayni seyi dusunmustum esimin bekarlik evinde, eski sevgiliye ait fotolar buldugumda, beni onu sevdigi gibi sevmeyecek, ben hep eksik mi kalacagim demistim,gogsumde acisi anlatilmaz bi agri olmustu, burnumun diregine isleyen bi aci..ama sinir yada kiskanclik degil buyuk bir aci, simdi 14. yilimiza giriyoruz, anladim ki beni hayatina giren her kadindan daha cok sevmis,hic birine tahammul edemezken , benimle hem evlenmis ,hemde 14 yil katlanmis...:78:

panik yok yani, hepsi yapiyor, hepimize de yasatiyorlar, kim bilir belkide bir taktikdir bu erkekler icin:4:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar,okuyanlar bilirler,bu konuyla ilgili olmayan başka bir konuda haftasonu tartışmıştık ve konuşmuyorduk.yüzüme bile bakmıyor,nefret ediyor benden.bunu hissediyorum.bu adam beni sevmiyor,bir kadın bunu hisseder.napıcam bilmiyorum...

bence sende eski sevgilinle olan bazı hatıralarını gözüne sok canım.mesela tv izlerken bir haber spikerine dal git eşin farketsin daldığını birazda üzül şöyleeeeee iyice dikkatini çektikten sonra daldığın için eminim birşeyler alarm vericektir.şişt falan derse ,niye daldın derse yok birşey aklıma birşey geldi şunu birine benzettim de mutfağa git :1: :47: yaşasın kötülükkkk

o beni kıskanmıyor güzelim,daha önce bunu denedim

en başta eşinle barışmalı ve ayrı yatmaktan vazgeçmen lazım eşini kendinden uzaklaştırma tam bu hassas durum sırasında, ayrıca eşinle eski konuları konuşmamaya çalışmalısın mektuplarıda onun gözünün önünde yoketmelisin canım bu helallik meselesinide ben gereksiz buldum adam evlenmiş ne helalliği ya sende güzel bi dille hoş görmediğini söyleyebilirsin arkadaşlistesinden sildir o kızı bence

bir şeyi düzeltmek ve yoluna koymak için neden hep kadın ilk adımı atmak zorunda?niye her zaman 1-0 yenik başlıyoruz evlilikte.haftasonu tartışmasında ben hatalı değilim,emin olun değilim.bu yaşadıklarımı bir allah bir de ben biliyorum.gece uyku uyumuyorum.huzursuzum.şimdi onunla barışmak için mi çabalayacağım?madem benii önemsiyor,onun uğraşması gerekmez mi?evden gitmem için yapıyor bunları bence.sabahın köründe bilerek gürültü çıkarıyor,çocuk gibi.beni sinirlendirmek uyandırmak için.kalkığ sinirlendiğimde,biraz dikkat etmesi gerektğini söylediğimdeyse yüzüme bile bakmıyor...böyle sevgi olmaz.benim evliliğim iyiye gitmiyor.

şiirleri saklayabilir,başım üstüne.ama kızın adına yazdığı akrostiş şiirleri değil.onları yok etmeliydi.

malesef güzelim,onunla konuşmamam ona ödül gibi geldi,istediği de bu zaten...biz sanırım iyi bir yerlere gitmiyoruz...

Son düzenleme:
bir şeyi düzeltmek ve yoluna koymak için neden hep kadın ilk adımı atmak zorunda?niye her zaman 1-0 yenik başlıyoruz evlilikte.haftasonu tartışmasında ben hatalı değilim,emin olun değilim.bu yaşadıklarımı bir allah bir de ben biliyorum.gece uyku uyumuyorum.huzursuzum.şimdi onunla barışmak için mi çabalayacağım?madem benii önemsiyor,onun uğraşması gerekmez mi?evden gitmem için yapıyor bunları bence.sabahın köründe bilerek gürültü çıkarıyor,çocuk gibi.beni sinirlendirmek uyandırmak için.kalkığ sinirlendiğimde,biraz dikkat etmesi gerektğini söylediğimdeyse yüzüme bile bakmıyor...böyle sevgi olmaz.benim evliliğim iyiye gitmiyor.

canım sen evlılıgını kafanda çoktan bıtırmıssın bız nedesek bos..
hayatta sen yada o yok SİZ varsınız..neden 1-0 yenık olasınız kı..akraba tartısmalarında onun ailesi en kotu zalımde olsa siz ağzınızla kus tutun yıne onlar ıyısı olmaz once bunun altını cızelim..bunu değiştiremeyız.. yada cok zordur değiştirmek .. ailesi tarafından ona kötu gelecek onun gururunu kıracak bişey olmalı ki ancak ozaman uzaklassın..
canım senın burda en buyuk hatan ne kadar haklıda olsan haksızda olsan yatakları ayırma fıkrı.. ben eşimel ne kavgalar ettımde yatakları ayırmadık haa ben ayırmadım dıye o ayıramazmı oda ayırmadı yanımda uyudu hep.. arkamızı dönduk ortamızdan tren gececek sekılde uyuduk..
bu yatak ayırma olayınıda alıskanlık halıne getırmeyın ,,sen esınden soguyorsun sınırlenıp kızıyorsunya eşinde aynı sekılde senden soguyor .bu durumu tek taraflı olatrak bakma sen ınsansan oda ınsan sonucta..
canım dıyorsun ya mantık evlılıgı yaptık diye biz aşk evlılıgı yapmısken ailesine asla laf soylettıyormuyordu hee bagımlıydıda ama su 6aydan berı artık gözu acıldı bana hak vermeye basladı oyle soyleyeyım
aynı catı altında 2 yabancı olmak emınım çok zordur..
bence esın dıkkat cekmek için gurultu yapıyor artık senle barısmak ıstıyor oyuzden.. bence esınle gıt konus surat yapmadan..çok pişmandır oda emınım.. senın bu sert halının gecmesini beklıyordur belkı olamazmı..
benımde eşimde bana kuser ilk zamanlar cok dıdınırdım benle barıssın dıye..sımdı yıne kusuyo ben kuslugu gecınce gelıo yanıma sokuluo sonrada bana barıstıkmı dıo :1::1: halbukısı kendı kendıen kkusuo :))

eşin sen evden gidesin diye değil senle barısmak için o gurultulerı cıkartıyor bence.. biraz pozitif ol canım benım.. :71:

Son düzenleme:
az önce dediğinizi yaptım bayanlar...hayatımda hiç olmadığım kadar sakin bir dil ve ses tonuyla " canım,bugün bir cd ararken senin bütün çekmeceleri de karıştırdım,senin çekmecelere de baktım tabi,tesadüfen elime senin eski sevgililerine yazdığın şiirler de geçti,lütfen onları oradan kaldır,böyle şeyler evlilik bile bitirir,eşine saygı anlamında bunları burda unutman hoş olmamış,empati kurup benim sana böyle bişey yaşattığımı düşün lütfen" dememe kalmadı ki cümlemi yarıda kesti,bağırdı,"onların orda olduğunu bile hatırlamıyorum,unutup gitmişim,al işte yırtıyorum.yeter uzatma artık,çemşit pilavı gibi deminden ısıtıp ısıtıp önüne sunuyorsun" dedi...ben de dedim ki " sana inanamıyorum,elimden geldiğince kızmadan sana bu yaptığının hoş olmadığını söylüyorum.başka biri olsa olay yaratırdı,ben sana kızmıyorum bile" dedim...ve gitti.şimdiyse ağlıyorum,normalde yapması gereken " hayatım çok özür dilerim,onları orda nasıl unuturum,seni kırdığını incittiğini tahmin edebiliyorum.lütfen kusuruma bakma" demesi gerekirdi değil mi...seven insan bunları derdi,beni incitmekten korkardı...bu adam beni sevmiyor...ve ben bu gerçekle nasıl yaşarım bilmiyorum.

canım sen evlılıgını kafanda çoktan bıtırmıssın bız nedesek bos..
hayatta sen yada o yok SİZ varsınız..neden 1-0 yenık olasınız kı..akraba tartısmalarında onun ailesi en kotu zalımde olsa siz ağzınızla kus tutun yıne onlar ıyısı olmaz once bunun altını cızelim..bunu değiştiremeyız.. yada cok zordur değiştirmek .. ailesi tarafından ona kötu gelecek onun gururunu kıracak bişey olmalı ki ancak ozaman uzaklassın..
canım senın burda en buyuk hatan ne kadar haklıda olsan haksızda olsan yatakları ayırma fıkrı.. ben eşimel ne kavgalar ettımde yatakları ayırmadık haa ben ayırmadım dıye o ayıramazmı oda ayırmadı yanımda uyudu hep.. arkamızı dönduk ortamızdan tren gececek sekılde uyuduk..
bu yatak ayırma olayınıda alıskanlık halıne getırmeyın ,,sen esınden soguyorsun sınırlenıp kızıyorsunya eşinde aynı sekılde senden soguyor .bu durumu tek taraflı olatrak bakma sen ınsansan oda ınsan sonucta..
canım dıyorsun ya mantık evlılıgı yaptık diye biz aşk evlılıgı yapmısken ailesine asla laf soylettıyormuyordu hee bagımlıydıda ama su 6aydan berı artık gözu acıldı bana hak vermeye basladı oyle soyleyeyım
aynı catı altında 2 yabancı olmak emınım çok zordur..
bence esın dıkkat cekmek için gurultu yapıyor artık senle barısmak ıstıyor oyuzden.. bence esınle gıt konus surat yapmadan..çok pişmandır oda emınım.. senın bu sert halının gecmesini beklıyordur belkı olamazmı..
benımde eşimde bana kuser ilk zamanlar cok dıdınırdım benle barıssın dıye..sımdı yıne kusuyo ben kuslugu gecınce gelıo yanıma sokuluo sonrada bana barıstıkmı dıo :1::1: halbukısı kendı kendıen kkusuo :))

eşin sen evden gidesin diye değil senle barısmak için o gurultulerı cıkartıyor bence.. biraz pozitif ol canım benım.. :71:

çok teşekkür ederim arkadaşım,böyle pozitif insanlara bayılıyorum...keşke ben de olabilseydim,şu realist halimden bazen ben bile sıkılıyorum...ama az önce yazdıklarımı oku istersen,belki o zaman sen de bana hak verirsin.herkes bu konuyu eşimle sakince konuşmamı önerdi,ben de yaptım...sonuçları da ortada...
evliliğinde bunları uygulayabilmen ne güzel.ama bizimki asla ailesi hakkında laf ettirmiyor,yeğenlerine tapıyor,tüm kardeşlerini bağrına basmış durumda.hergün onlarca telefon görüşmesi v.s.
bunlara alışmaya başladım da,bir kadın eşinin onu sevmediğini hisseder işte..hiç bi neden olmasa da hisseder.ben de sanırım şu an tam oradayım.

kadının sevilmediğini hissettiği bi evlilikte huzur olmaz..
bu kadar seviyeli yaklaşmış olmanıza rağmen verdiği tepki garibime gitti doğrusu:97:

kadının sevilmediğini hissettiği bi evlilikte huzur olmaz..
bu kadar seviyeli yaklaşmış olmanıza rağmen verdiği tepki garibime gitti doğrusu:97:

evet güzelim,resmen kendi sınırlarımı aşarak,olabildiğince sakin,sessiz,güzel bi ses tonuyla yaklaştım.ama malesef beklemediğim tepkiyi aldım..bağırdı,sinirlendi.benim küçük şeylerle uğraştığımı söyledi.lafımı kesti zaten.toplasan 5 dk bile konuşamadım,tahammül edemedi,gitti...

az önce dediğinizi yaptım bayanlar...hayatımda hiç olmadığım kadar sakin bir dil ve ses tonuyla " canım,bugün bir cd ararken senin bütün çekmeceleri de karıştırdım,senin çekmecelere de baktım tabi,tesadüfen elime senin eski sevgililerine yazdığın şiirler de geçti,lütfen onları oradan kaldır,böyle şeyler evlilik bile bitirir,eşine saygı anlamında bunları burda unutman hoş olmamış,empati kurup benim sana böyle bişey yaşattığımı düşün lütfen" dememe kalmadı ki cümlemi yarıda kesti,bağırdı,"onların orda olduğunu bile hatırlamıyorum,unutup gitmişim,al işte yırtıyorum.yeter uzatma artık,çemşit pilavı gibi deminden ısıtıp ısıtıp önüne sunuyorsun" dedi...ben de dedim ki " sana inanamıyorum,elimden geldiğince kızmadan sana bu yaptığının hoş olmadığını söylüyorum.başka biri olsa olay yaratırdı,ben sana kızmıyorum bile" dedim...ve gitti.şimdiyse ağlıyorum,normalde yapması gereken " hayatım çok özür dilerim,onları orda nasıl unuturum,seni kırdığını incittiğini tahmin edebiliyorum.lütfen kusuruma bakma" demesi gerekirdi değil mi...seven insan bunları derdi,beni incitmekten korkardı...bu adam beni sevmiyor...ve ben bu gerçekle nasıl yaşarım bilmiyorum.

lütfen ağlama canım benım.. :70: sen burda sonuna kadar haklısın ve dedıgın gibi baskası olay olay çıkartırdı..
soyle dusun demekkı esınde bu zaman zarfı içinde kendı içinde savas vermıs o kızı sevsın sevmesın sonucta evlılıgı aklına gelmıs olmalıkı savas vermıs yanı bısekılde.. yada en son sen faceden engelledein ya eşinde sanmıstırkı kız engelledi ;) ona bozulmustur belkı ,hazmedemeyıp sana sarmıstır bu seferde.. yada kız buna posta koydu aralarındakı yine esının gururu incitmişte olabilir..cunku kız dursun 4yıl sonra -ceee-desın olcak işmi.. demek kızın içinde tuttugu bi intikamı varmıs onu almıs bence.haa bu arada senle esınınde aranızı açmayı ihmal etmemiş tabi :57:

canım sen çok guzel konusmussun esınde uste çıkmak için bagırıp cagırmıs işte kendınce.. özelıkle evlilik biritir demen cuk diye oturmus.. şiirleri yırttımı?yoksa onlarda karambolemi gitti yanı yırtmadan cekıp gıttımı evden??
aslında normal olan esının sadece aa orda unutmusum diyip yırtmasıydı bide senden özür dilerim unutmusum orda demesıydı ama dedıgım gibi uste cıkmak için bagırdı ve sonrada kaçtı evden ne olsun baska.. akşama gelecek illaki eve sen sakın evi terketme ,ağladıgınıda belli etme güçlü kadın imajı ver ;) umarım o şiirleri yırtmıstır !! faceye gırdınmı o kızın engelını kaldırmısmı dıye bı bak..

canım bıraz sabırlı ol hemen sonuca baglama olayları bekle bakalım ıkınızınde sınırlerı yatıssın..
birde su akraba olayını esınle tartısma lutfen.. sen tartıstıkca esınden senden uzaklasır ailesıne daha bagımlı hale gelır..yaa senın inadına esınle iyi gecınmek gerek tatlım..

tarafsız olarak bakınca ben evlılıgnızde umut var olarak gördüm yanı daha caresız değilsin evliliğn bitmiş değil..
aksam eve geldıgınde guzelce konusun o bagırırsa sende bagır ağlama.. sonra gidişata gore yataklarını bırlestırın artık.. bidaha yatak ayırmak olmasın lütfen... haa bıde esının yanında senı kıskanmıyorum deme baskalarının yanındada ayy ben esımı çok kıskanırım filan illaki bu kocanın kulagına gider .. sahiplen kocanı kıskanc ol.. sen ilk adım dıyorsun ya neden hep kadınlar atmak zorunda diye..eger bu evlılıgını surdurmek istiyorsan evet ilk adımı sen atacaksın gurur yapmayacaksın neden ilk o gelmıyor diye..
1.yatakları bidaha ayırmak yok
2.ailesinide sevmesende esıne şikayet etme ,kotuleme onları ;haklıda olsan haksız duruma dusersın
3.eşinle carsıya cıktıgınızda yegenlerıne dogum gunu zırt pırt hediyesı alıp esının gozunu boya
sen bunları onemsız olarak goruyorsun belkı ama bunlar ailesi tarafından esıne lanse edıldıgı an sızın aranız illakı bozuluyor işte..
4.mantık evliliği diyip gecme bak sende uzuldun sevmiyor nasıl yasarım dıyorsunya esınde aynı seyı hıssedıyordur belkı..
biraz sabırlı ol sınırlerınız yatıssın bakayım.. insallah güzel haberlerını vereceksın bizlere beklıyoruz

Back
X