oncelikle sunu soyliyeyim, her iliski birbirinin ayni hislerle kurulmuyor elbette... bir sevdigimizde aski, tutkuyu yasarken, birini kendimize liman edinip,ona siginiyoruz ve bazen ayaginizi yerden kesenle degilde ,ayaginizi yere bastirana, yol arkadasi diyoruz, onunla yol arkadasligi yapmayi seciyoruz..
esiniz kimi birakmis ne onemi var ?, sizi secmis ya , nasil sevdiginin ne onemi var? sizi yol arkadasligi yapmaya cagirmis, kendi icin uygun ve yeterli bulmus...
acik acik soyliyeyim, esinizin sevgisi, aralarindaki sorunlari kapatmaya yetmemis, beraber olamamislar...
size dusen simdi gidip bir-iki album almak, tek tek isimlendirmek, askerlik, okul, evlilik,cocuklar,ikimiz vs...
cok guzel albumler olsun ama esiniz ve sizin hatirlarinizin guzel anilarin oldugu albumu ozellikle acik renk secin, resimlerinizi yerlestirin, aralara resimlerin yanlarina tarihleri yazin, cekildiginiz mekanlarin isimlerini ozellikle..
cocugunuzun varsa albumunu secin , onada yapin ayni sekilde..
askerlik fotolari icinde guzel bir album hazirlayin, yanina notlar dusun, seninle tanismamistik, sen beni beklerken falan

kizin resimlerinide agzi ziplocklu bir posetin icine koyun, sakin yirtmayin , dokunmayin..
bu albumlere bir yer belirleyin, bir dolap, gorulebilecek bir cekmece yada guzelce dizin.. kizin posetinide biraz mesafelice bir yere koyun ayni dolapta..
bunlari hemen yapmayin ama biraz gecsin 1-2 hafta ne kadar sabredebilirseniz, esinizin modunun iyi oldugu bir anda ,acip gosterin ..bunlari napacagimi bilemedim, aile fotograflarimizin arasina koyamayiz kararini sen ver deyin, ama sizin ne kadar resimlere onem verdiginizi anlasin... cunku erkekler hatirayi eskiden birlikte olduklari kadinin hatirasi olarak saklamiyorlar.. bunu kendi hatirasi olarak goruyor ve oyle sakliyorlar.. esinizin hala birseyler hissetmesi sizin hikayeniz icin dusuk ihtimal gibi gorunuyor, onlar sadece duygulardan arta kalan tortular..
hayatinda yeni duygular ,yeni heyecanlar,yeni anilari oldugunu hatirlamaya baslamasi lazim sadece..
kiz icinse soylenecek birsey yok gibi, klasik bosluga dusmus eski sevgili, onunkide gelip gecici muhtemelen, bazen kadinlar eski sevgililerin kendini hatirlayip hatirlamadigina dair birseyler arar ya, unutulmaz kadin olmak hayali vardir hep, onu eselemis, ama birsey cikmayacagini anlar ceker gider, endiselenmeyin..
neyse ya ben ne diyecektim?

ha evet buldum

bende ayni seyi dusunmustum esimin bekarlik evinde, eski sevgiliye ait fotolar buldugumda, beni onu sevdigi gibi sevmeyecek, ben hep eksik mi kalacagim demistim,gogsumde acisi anlatilmaz bi agri olmustu, burnumun diregine isleyen bi aci..ama sinir yada kiskanclik degil buyuk bir aci, simdi 14. yilimiza giriyoruz, anladim ki beni hayatina giren her kadindan daha cok sevmis,hic birine tahammul edemezken , benimle hem evlenmis ,hemde 14 yil katlanmis...:78:
panik yok yani, hepsi yapiyor, hepimize de yasatiyorlar, kim bilir belkide bir taktikdir bu erkekler icin