hiç sevmemiş olur mu yaa neden evlenmişki insan ne kadar da sevmese evlenir mi hemde çocuğunuz bile varmış seni isteyip arzulamasa o çocuk nasıl oldu anlamadım bence eşin duygusal boşluğa düşmüş ve bu kızda yeniden hortlayınca kendine bağlamak için onada yalan atmış bu kadar basit canım kadının numarası varsa ara yada mesaj at beni hiç sevmediyse neden evlenmiş neden hergece benimle uyuyor beni istiyor die gıcık et ben olsam böle yaparım sen eglencesin onun için ben yüz vermedimde sağa sola dadandı böle işte dee yap kardeşim bunları kocanı elinde tutu baktn devam hadi yürü diyeceksin ne yapcaksın ki başka eger 3 yılan acıyorsan bunları yap derim
canım çok zor bir durum...ama sana birşey söylemek istiyorum erkek arkadaslarımla çok muhabbet ederdik bu aldatma konularını bana bi,rşey söylediler ve bana doğru geldi erkekler bir bayanı etkilemek için her türlü yalanı söylerlermiş bunu sakın unutma...
bence eşin gerçekten böyle düşünüyor olsa ayrılmayı isterdi çünkü erkekler bizim gibi aman boşver dayanıyım diyecek kadar duygusal değiller sevmezlerse çeker giderler..belki hayatında farklılık istemiş olabilir burda da sana rol düşüyor hayatınızı renklendir ve ona bu konuyu açma ama durum daha ağırlaşırsa seni gerçekten umursamaz davranırsa o zaman annenle paylaş ve ne yapacağınıza karar verirsiniz.... dualarım seninle
boşanmadan hazır etmek istiyo diğerini ortada kalmamak için sanırım allahtan korkusu yok dememkki böyle bi kadının, bilmiyorum eşimin onu sevme ihtimali çok ağır geliyor bana beni sevse bile onuna aklından geçirdiyse bunca zaman ne anlamı var ki o sevginin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?