Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

ignebatti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
201
2
96
Kocaeli
eşimin ilgisizlikleri,sevgisini hissedemeyişlerim,şüphelerim meğer gerçekmiş.bir kadın hissediyor bunu çok iyi anladım...

eski sevdiği,eşiyle mutlu değilmiş. eşime mesaj atmış seni unutamadım mutlu olamadım boşanmayı düşünüyorum diye.

eşimin cevabı
bende mutlu değilim eşimi sevmiyorum.her yastığa başımı koyduğumda seni düşünüyorum senden sonra ölmeyi bile düşündüm yazmış.senden sonra evlendim diye özellikle belirtmiş yani şunu anladımki benimle sırf inat için evlenmiş.her dafasında boşanmayı düşünüyorum ama hayatımda sen olmadığın için boşanmıyorum bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek,eşimden boşansam kızımı kabul eder misin yazmış...

yüreğim yanıyo arkadaşlar meğer 3 yıllık eşim,canım dediğim adam hiç benim olmamış.belki diyorum kendime belki sadece aldatma olsa bu kadar koymazdı.ama o hiç benim olmamışki, kalbi benim için atmamış...

sevgimi kalbime gömüp gitmek istiyorum ama gidebilecek yerim yok. belki kendimi avuturdum o zaman gururumla çekip gidebildim diye.geçen 3 yılıma acıyorum.farkındaydım bişeylerin ama benim kuruntum diyip kendimi kandırıyormuşumgerçekle yüzyüze kaldım...

Allah sabir versin gercekten cok zor bi durum..

en saglikli karar bosanmak, bu sekilde evlilik yurumez ki

inanamıyorum.adına çok üzüldüm.nasıl bi yıkım içindesin anlayabiliyorum..dik dur sakın üzülme pes etme..kavga filanda çıkarmaya değmez ..boşanma dilekçesini iş adresine gönder onurlu güçlü bi kadın gibi hemen ayrıl..hemen...

ablacımm çok iyi düşün bak bir de evladın var ... Allah dan hayırlıısını işte ... sakin sakin çok iyi düşünüp kafanda oturtman lazım ...

facebook mesajlaşmışlar beni düşünüpte silmeye bile zahmet etmemiş. bildiğimden henüz haberi yok. gidecek yerim yok çünkü babam kesinlikle istemiyor, daha öncede sorunlar yaşadım çekip gittim ama çok pişman etti beni anladım ki babamın evinde de bana yer yok.

hiç sevmemiş olur mu yaa neden evlenmişki insan ne kadar da sevmese evlenir mi hemde çocuğunuz bile varmış seni isteyip arzulamasa o çocuk nasıl oldu anlamadım bence eşin duygusal boşluğa düşmüş ve bu kızda yeniden hortlayınca kendine bağlamak için onada yalan atmış bu kadar basit canım kadının numarası varsa ara yada mesaj at beni hiç sevmediyse neden evlenmiş neden hergece benimle uyuyor beni istiyor die gıcık et ben olsam böle yaparım sen eglencesin onun için ben yüz vermedimde sağa sola dadandı böle işte dee yap kardeşim bunları kocanı elinde tutu baktn devam hadi yürü diyeceksin ne yapcaksın ki başka eger 3 yılan acıyorsan bunları yap derim

erkekler için duygusallık çokta önemli değil genelleme yapmıyayım ama en azından eşim için öyleymiş. o evlenmişti dönüşü yoktu artık o yüzden evlendi sanırım. evet eşim benimle uyudu ama bir kez bile sarılmadan arkası dönük şekilde herşey normalken birden o mesajı görsem bende senin gibi düşünebilirdim ama diyorum ya bunu bana belli ediyodu hissediyordum.

canım çok zor bir durum...ama sana birşey söylemek istiyorum erkek arkadaslarımla çok muhabbet ederdik bu aldatma konularını bana bi,rşey söylediler ve bana doğru geldi erkekler bir bayanı etkilemek için her türlü yalanı söylerlermiş bunu sakın unutma...

bence eşin gerçekten böyle düşünüyor olsa ayrılmayı isterdi çünkü erkekler bizim gibi aman boşver dayanıyım diyecek kadar duygusal değiller sevmezlerse çeker giderler..belki hayatında farklılık istemiş olabilir burda da sana rol düşüyor hayatınızı renklendir ve ona bu konuyu açma ama durum daha ağırlaşırsa seni gerçekten umursamaz davranırsa o zaman annenle paylaş ve ne yapacağınıza karar verirsiniz.... dualarım seninle

ben bekarim belkide evlilik islerin cok anlamam
ama hic sevmedigini düsünmüyorum..bence sirf kadina yakin olmak icin demis hos yine birsey degismez ama 3 yilin bence heba olmadi sadece tipik erkek yalani karimi hic sevmedim seni sevdim... ya var mi öyle yillarca unutamayan.ama o kadinda cok kötü biriymis kendi yuvasi yikiliyor ama bosta kalmamk icin esinizle irtibata geciyor böyle sevgi olamaz..
bu dünyada kadinin düsmani yine kadin,erkekler bencil ama kadinlarin biraz düsünmesi gerekiyor yazik

ALLAH yardımcın olsun
o adamdan sana daha hiç koca olmaz en mantıklısı boşanmak
nasıl bir babaymıss o babanda
ben babama kurban olayımm

evet bende şu an beklemede kalmak istiyorum. gelip karşıma diyecek mi bakalım boşanalım diye o zaman belli olur ne kadar ciddi olduğu duygularının.

Allah belasini versin boylelerinin dicemde o zaten belasini ariyo, senden sonra o kadin bunun olsa olsa belasi olur iYiDE OLUR !!

boşanmadan hazır etmek istiyo diğerini ortada kalmamak için sanırım allahtan korkusu yok dememkki böyle bi kadının, bilmiyorum eşimin onu sevme ihtimali çok ağır geliyor bana beni sevse bile onuna aklından geçirdiyse bunca zaman ne anlamı var ki o sevginin

böleleri var arkadaşlarr benimde bir arkadaşım evlenmişti 2. kez
eşininde 2. evliliğiydi ama meher adam hala eski eşini seviyormus
kız mesajlarını yakaladı ama kadın adamı sevmiyordu hatta duydukki boşandılar arkadaşımla eski eşinin eşi baskasıyla evlenmiş olan arkadaşıma olmadı
ailesi devamlı arkasındaydı
yani sırf senin eşin değil canım var böle dengesizlerr
hatta arkadaşıma eşinin annesi oğlum hala ilk karısını seviyor demişti
tb kız 5dak bile durmadı orda hatta evi ailesine uzaktı gitti ailesi aldı kızlarını

hiç üzülme canım ALLAH büyük

eğer o kadını gerçekten sevseydii evlenip bir kiişinin daha hayatına zarar vermez üzerine bir de çocuk yapmazdı.!

eşinize kadın olta attı. o da heyecan arıyordu. yazdı seneryoyu...
beni çok seven adam ardımdan niye evlensin. bekar durur beni bekler. yerime kimseleri koyamaz!

ne o kadının yazdığı i ne de eşinizin yazdıkları gerçek değil.. bir an galeyana geldiler bence...

şimdi düşünüyordum da yerinizde olsam hemen o kadının eşini bulurdum.
ve eşiyle birlikte bu facebook yazışmalarına cvp verirdim.
akıllıca bir oyunla ikiside tepesi taklak olurdu...

Çok üzüldüm sizin adınıza.
Yüreğim cız etti.
Allah yaşatmasın kimseye böyle şeyler.

Bence hem bildiğinizi belli edin hem de hayatı dar edin.
Aldattığını belgeleyeceğim seni mahkemelerde rezil edeceğim diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…