Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

ben bazı yazıları okuyamadan yazmıştım gerçekten her gece sana arkasını dönüp uyudumu?
hiç sevgisini hissettirdiği bir an olmadı mı?

eğer gerçekten böyle birşey varsa ALLAHA havale et bulur belasıı...

arkadaşlar bayan evlendiği için artık bir umudu kalmadığı için benimle evlendi birazda ona inat için evlendi diye düşünüyorum. bu arada çocukta benim ısrarlarım sonucu oldu. bunların tesadüf olduğuna inanamıyorum. eşim daha dün gece mesajlaşmış. mesaj bir ay önce gelmiş ama yeni görmüş hemende yanıtlamış. eşime bi süre bildiğimi söylemek istemiyorum elimde daha fazla ispatı olması için şimdi söylesem yalan falan dicek acı biliyorum ama gerçekleri tam anlamıyla öğrenmek istiyorum. onun için beni kaybetmeyi göze olabilecek mi bunu öğrenmek istiyorum

ya oldu tabi sarıldığı sevdiğini söylediği ağladığı bile oldu ama hani eşinde bi sıcaklık bulursun benim dersin annen gibi seversin canından bir parça olur işte o sıcaklığı hiç olmadı hep yapmacıktı sanki

sunu akletmekte kesınlıkle haklısın.. evet keske esın senı sadece aldatsaymıs(buna da şükredılebılınıyormus demek ki)esın senı hıc sevmemıs,cunbku hep baskasını sevmıs.. arada baskasına duyulan bır sevgı varken evlı kalmak hem sana hem kocana zul den baska bırsey degıl.. gıdecek yerım yok demıssın .. bılmıyorum boyle bır durumdayken ıllakı gıdılcek bır bulur ınsan gıbıme gelıyor.. bende gectım bu yollardan ..benı de annem kabul etmedı.. 3 sene kaldım yanında sımdıkı esımle evlenene kadar.. bılıyomusun evlılıkte yasadıgım ızdırabı annem bana yasattıklarıyla unuttuyrdu.. evıme gelemesı n sık sık görusmeyeşlım dıye ankarada otururken kalktım mardıne geldım .. ıllakı cıle cekeceksın.. bosanınca bıtmıyor..asıl daha hersey yenı baslıyor..
aılenı karsına al durumu anlat ve durumun cıddıyetının farkına varmalarını sagla. bazı aıleler hususı evlatlarına sahıp cıkmıyorlar arkalarında bırının varlıgını hıssetmesın kı her tartısmada cıkıp cıkıp baba evıne dönmesın dıye.. olaya boyle de bakıyor olabılırler.. ama sahsı kanaatım senın evlılıgının gıdecek vaadı kalmamıs.. onune bak sımdı senı sevmeyn bır kocayı dert edecegıne.. dusun ve bu ısın ıcınden en dogru gordugun yoldan sıyrıl.. ıllakı bır yol var,gormen gerekıyor sadece ..

allah yarin ve yardımcın olsun kardesım..

bencede bildiğini belli etmemekle en iyisini yaparsın kendinin söylemesini bekle eğer söylemezse demekki öylesine söylenmiş sözler her şey olacağına varır ablacım Allah yar ve yardımcın olsun ...

yapmayın Allah aşkına kimse inat için evlenmezz....

sizde bir ışık görmüş ki evlenmiş.

eşini tanıyormusunuz kadının?
bence ulaşın.

evet arkadaşlar çok haklısınız boşanmaktan başka bi çare yok ama arkamda olan bi ailemde yok bu durumda kumar oynayamam tek başıma olsam çeker giderim illaki akrabalrımdan arkadaşlarımdan yardımcı olanlar olur ama çocuğumu sonu belli olmayan bi yolculuğa sokamam

ama gerçekten beni hiç sevmediğini beni ona değiştiğini anladığım an çeker giderim boşanmıyalım gibi bi kelime kullanmam mücadele etmiyeceğim artık sadece sonu bekliyorum tepkisiz bilmem anlatabildim mi?

üzüldüm durumuna canım ama bencede eşine bu bildiklerini söyleme bir müddet bekle bakalım o sana boşanmak istediğini söyleyecek mi:44:eğer söylemezse demek ki bir an boş bulunup yazmış onları ki umarım öyledir
gerçi yine de bir erkeğin eski sevgiliye bunları yazması çok onur kırıcı.ben olsam daha fazla delil toplamaya çalışıp bu evliliği bitirirdim.hakkında hayırlısını iste allah yardımcın olsun canım

tatlım madem mesaja cvp yaz. ve facebook şifresini değiştir.

ona 'seni çok sevsem bekleridm çünkü aşık oldum evlendim. ve bağlandım ki bir de kızımız oldu... tüm bunları senini için bırakamam ama belki br gece neden olmasın gibi !! onu aşağılayıcı bir msj yaz.
telefonlaşmıyorlarsa sorun olmaz.

arkadaşım olay hakkında pek bi yorum yapamayacağım ama yarının ne getireceği hiç belli değil. bence sen o mesajlaşmanın çıktısını falan al, nolur nolmaz.

Ben eğer sizi sevmeseydi ,sizle evlenmezdi bir de üstüne çocuk yapmazdı kısmına katılmıyorum.
Eğer karşıdaki kendine yuva kurduysa ayrıldıktan sonra, eşiniz de ne yapsın o da bir hayat kurmak istemiştir kendine, bu gayet doğal bence. Bu bana haksızlık değil mi diyebilirsiniz, aslında değil-miş. Şu zamana kadar tabi.O kişi kendisine ulaşsa dahi eşinizin size bunu yapmaya hakkı yok, karşı tarafa resti çekmeliydi.
Çok ağır şeyler okumuşsunuz bence, sindirebilmek zor.
Keşke madem böyle düşünüyor ve hissediyor eşiniz, yine de son kez karşısına geçip böyle mi diye sorup, çekip gidebilseniz. Olumlu bir savunma yapar mıydı bilinmez ama yapsa bile bu bir kadını nasıl tatmin eder orası da düşünülür, beni etmezdi.

bu bana ne kazandırır ki beni sevmeyen eşi istemiyorumki. eğer eşim gerçekten onu istiyorsa gitsin bende kalsa ne olur? eğer kendi giderse aileme de diyecek laf kalmaz.

bencede o kadının kim oldugunu ögrenin ve eşine haber verin.ne olacaksa o zaman olsun.neden acıyı üzüntüyü sadece siz cekiyorsunuz.

arkadaşım olay hakkında pek bi yorum yapamayacağım ama yarının ne getireceği hiç belli değil. bence sen o mesajlaşmanın çıktısını falan al, nolur nolmaz.
ben olsam kesinlikle elimde kanıt olarak tutardım, bence miyase haklı..
çok üzüldüm gerçekten..üzüldüğüm başka bi nokta da ailenizin arkanızda olmaması .. ya kız evladı bu ne olursa olsun sahip çıkılmalı... eşinize bir süre bildiğinizi sezdirmeyin bence de bakalım ne olucak..Allah yardımcınız olsun..

düşündüklerimi yazmıssınız bende böyle düşünüyorum.karşısına geçtiğimde bana doğruları söylemeyeceğini bildiğim için beklemek istiyorum.eşim o kadına boşan evlenelim dese kabul edecek hemen sanırım.sonunda beni kaybetmek istemezse beni o zaman bileceğim beni seçtiğini tabi yinede bu şüphe benimle birömür gidecek o ayrı

arkadaşlar bayanı tanımıyorum ki eşini tanıyayım. profilini inceledim tüm bilgileri gizli sadece ismi var başka hiç bişey yok elimde

kesinlikle ilk önce kanıt olmalı kanıt olmayınca yalanlayabilir..eşinizden alacağınız nafakayla kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz.ama arkadaşların dediği gibi bir çıktı yada ekranın görüntüsünü prt sc yazan tuşa bir kez basıp painte yapıştır deyip kaydedin ne olur ne olmaz siler hepsini zor olur sizin için..allah yardımcınız olsun çok zor lütfen dik durun siz bir tepki bekleyin ve eşiniz size birşey söyledikten sonra bayanın eşine de ulaşın bu şekilde aldatmalı boşanmalarda çocuğu alma olasılığı da olmuyor.. allah yardımcınız olsun..sabır diliyorum

çok sağolun arkadaşlar evet delil kesinlikle toplıcam yeni bi düzen kurabilmek için nafaka vermek istemeyecektir.

bugün eşimi yalnız bırakıcam uyuyormuş gibi davranıcam rahat rahat konuşsun ne kadar garip normalde ya çeker gidersin yada dur dersin ama benim gerçekleri iyice öğrenebilmem için onu rahat bırakmam gerekiyo eşimi canımı hayatım dediğim insanıı bi başkasına sevgi sözcükleri söylesin diye yalnız bırakıcam insan hayatta herşeyi yaşamak zorunda kalabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…