eğer o kadını gerçekten sevseydii evlenip bir kiişinin daha hayatına zarar vermez üzerine bir de çocuk yapmazdı.!
eşinize kadın olta attı. o da heyecan arıyordu. yazdı seneryoyu...
beni çok seven adam ardımdan niye evlensin. bekar durur beni bekler. yerime kimseleri koyamaz!
ne o kadının yazdığı i ne de eşinizin yazdıkları gerçek değil.. bir an galeyana geldiler bence...
şimdi düşünüyordum da yerinizde olsam hemen o kadının eşini bulurdum.
ve eşiyle birlikte bu facebook yazışmalarına cvp verirdim.
akıllıca bir oyunla ikiside tepesi taklak olurdu...
arkadaşlar bayan evlendiği için artık bir umudu kalmadığı için benimle evlendi birazda ona inat için evlendi diye düşünüyorum. bu arada çocukta benim ısrarlarım sonucu oldu. bunların tesadüf olduğuna inanamıyorum. eşim daha dün gece mesajlaşmış. mesaj bir ay önce gelmiş ama yeni görmüş hemende yanıtlamış. eşime bi süre bildiğimi söylemek istemiyorum elimde daha fazla ispatı olması için şimdi söylesem yalan falan dicek acı biliyorum ama gerçekleri tam anlamıyla öğrenmek istiyorum. onun için beni kaybetmeyi göze olabilecek mi bunu öğrenmek istiyorum
arkadaşlar bayan evlendiği için artık bir umudu kalmadığı için benimle evlendi birazda ona inat için evlendi diye düşünüyorum. bu arada çocukta benim ısrarlarım sonucu oldu. bunların tesadüf olduğuna inanamıyorum. eşim daha dün gece mesajlaşmış. mesaj bir ay önce gelmiş ama yeni görmüş hemende yanıtlamış. eşime bi süre bildiğimi söylemek istemiyorum elimde daha fazla ispatı olması için şimdi söylesem yalan falan dicek acı biliyorum ama gerçekleri tam anlamıyla öğrenmek istiyorum. onun için beni kaybetmeyi göze olabilecek mi bunu öğrenmek istiyorum
yapmayın Allah aşkına kimse inat için evlenmezz....
sizde bir ışık görmüş ki evlenmiş.
eşini tanıyormusunuz kadının?
bence ulaşın.
tatlım madem mesaja cvp yaz. ve facebook şifresini değiştir.
ona 'seni çok sevsem bekleridm çünkü aşık oldum evlendim. ve bağlandım ki bir de kızımız oldu... tüm bunları senini için bırakamam ama belki br gece neden olmasın gibi !! onu aşağılayıcı bir msj yaz.
telefonlaşmıyorlarsa sorun olmaz.
arkadaşım olay hakkında pek bi yorum yapamayacağım ama yarının ne getireceği hiç belli değil. bence sen o mesajlaşmanın çıktısını falan al, nolur nolmaz.
ben olsam kesinlikle elimde kanıt olarak tutardım, bence miyase haklı..arkadaşım olay hakkında pek bi yorum yapamayacağım ama yarının ne getireceği hiç belli değil. bence sen o mesajlaşmanın çıktısını falan al, nolur nolmaz.
Ben eğer sizi sevmeseydi ,sizle evlenmezdi bir de üstüne çocuk yapmazdı kısmına katılmıyorum.
Eğer karşıdaki kendine yuva kurduysa ayrıldıktan sonra, eşiniz de ne yapsın o da bir hayat kurmak istemiştir kendine, bu gayet doğal bence. Bu bana haksızlık değil mi diyebilirsiniz, aslında değil-miş. Şu zamana kadar tabi.O kişi kendisine ulaşsa dahi eşinizin size bunu yapmaya hakkı yok, karşı tarafa resti çekmeliydi.
Çok ağır şeyler okumuşsunuz bence, sindirebilmek zor.
Keşke madem böyle düşünüyor ve hissediyor eşiniz, yine de son kez karşısına geçip böyle mi diye sorup, çekip gidebilseniz. Olumlu bir savunma yapar mıydı bilinmez ama yapsa bile bu bir kadını nasıl tatmin eder orası da düşünülür, beni etmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?