eşimin ilgisizlikleri,sevgisini hissedemeyişlerim,şüphelerim meğer gerçekmiş.bir kadın hissediyor bunu çok iyi anladım...
eski sevdiği,eşiyle mutlu değilmiş. eşime mesaj atmış seni unutamadım mutlu olamadım boşanmayı düşünüyorum diye.
eşimin cevabı
bende mutlu değilim eşimi sevmiyorum.her yastığa başımı koyduğumda seni düşünüyorum senden sonra ölmeyi bile düşündüm yazmış.senden sonra evlendim diye özellikle belirtmiş yani şunu anladımki benimle sırf inat için evlenmiş.her dafasında boşanmayı düşünüyorum ama hayatımda sen olmadığın için boşanmıyorum bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek,eşimden boşansam kızımı kabul eder misin yazmış...
yüreğim yanıyo arkadaşlar meğer 3 yıllık eşim,canım dediğim adam hiç benim olmamış.belki diyorum kendime belki sadece aldatma olsa bu kadar koymazdı.ama o hiç benim olmamışki, kalbi benim için atmamış...
sevgimi kalbime gömüp gitmek istiyorum ama gidebilecek yerim yok. belki kendimi avuturdum o zaman gururumla çekip gidebildim diye.geçen 3 yılıma acıyorum.farkındaydım bişeylerin ama benim kuruntum diyip kendimi kandırıyormuşumgerçekle yüzyüze kaldım...
çok sağolun arkadaşlar evet delil kesinlikle toplıcam yeni bi düzen kurabilmek için nafaka vermek istemeyecektir.
bugün eşimi yalnız bırakıcam uyuyormuş gibi davranıcam rahat rahat konuşsun ne kadar garip normalde ya çeker gidersin yada dur dersin ama benim gerçekleri iyice öğrenebilmem için onu rahat bırakmam gerekiyo eşimi canımı hayatım dediğim insanıı bi başkasına sevgi sözcükleri söylesin diye yalnız bırakıcam insan hayatta herşeyi yaşamak zorunda kalabiliyomuş
büyük konuşmayayım ama kızımı benden allahtan başka kimse alamaz. o konuda hiç düşüncem yok. bende onun evden gitmesini istiyorum aslına bakarsanız. evim kira zaten ve bütün eşyayı ailem aldı nerdeyse düzenimi bozmak istemiyorum.ona ceketini alıp gitmek düşüyor sadece onun için bekliyorum şimdi söylesem yalanlıcak ve benim evden gitmem için elinden geleni yapmak isticektir.herşeye günyüzüne çıktığında herşey net olduğunda benim ona bu evden git diyebilecek şansım olmalı. bu arada arkadaşlar çıktıyı nasıl alıcam
avukatlar pislik oluyor diyorlar bazen, valla ben boşanmaya hiç sıcak bakmayan bir avukatım. elimden gelen pisliği de yaparım. hem cinslerime de bunu tavsiye ediyorum. sen yuvanı bir msj için yıkacaksın, (kimbilir ne sıkıntılar çektin o yuva için) diğer abla oh keyfi yerinde, gitsin eskisi gelsin yenisi. kadının facebook hesabı varsa, kocana bişi söyleme. git ya da ara kadının kocasına ailesine anlat durumu, senden kat ve kat huzuru kacsın, yok oyle yuva dağıtmak.. kocana da caktırma hiç, belki de ondan intikam almak için yapmıstır.
canım ekran görüntüsü kaydetmeyi yapamadıysan ben sana özel mesajda ayrıntılı anlatayım aşama aşama..
eşimin cevabı
bende mutlu değilim eşimi sevmiyorum.her yastığa başımı koyduğumda seni düşünüyorum senden sonra ölmeyi bile düşündüm yazmış.senden sonra evlendim diye özellikle belirtmiş yani şunu anladımki benimle sırf inat için evlenmiş.her dafasında boşanmayı düşünüyorum ama hayatımda sen olmadığın için boşanmıyorum bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek,eşimden boşansam kızımı kabul eder misin yazmış...
canım ekran görüntüsü kaydetmeyi yapamadıysan ben sana özel mesajda ayrıntılı anlatayım aşama aşama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?