Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Arkadaşım eşin o kadını zamanında sevmiş olsa bile şimdiye sevgisi kalmamıştır bence...çünkü aradan 3 koskoca yıl geçmiş...gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler..beni hiç sevmemiş diye kendini üzme güzel kardeşim..ne yapacağın konusunda da biraz beklemeni tavsiye ederim..ama bilgisayardan o mesajların çıktısını mutlaka al canım..Allah eşine ve diğer kadına akıl fikir versin

Aslında başta ben de eşinin küçük bir maceraya kapıldığını düşündüm (ki bu bile kötü bir şey) ama eğer bir süredir soğuk davranıyorsa, çocuğun olması için sen ısrar ettiysen, bu açık ki eşin o kadının gözünü boyamak için söylememiş o sözleri. Gerçekleri söylemiş.

Burada okuduğum birçok aile içi sorunda bunu gördüm aslında. Kadınlar işin kötü yanını görmek istemiyorlar. Bi bakıma haklı bir hareket bu.. Yani insan onca yıldır birlikte yaşadığı adamın aldatabileceğine ya da hep başka birini sevmiş olabileceğine inanmıyor. Fakat sen bu konuda objektif olabiliyorsun okuduğum kadarıyla. Bunun için de bu travmayı çabuk atlatacağına inanıyorum.

Bana kalırsa 10 gün de beklesen, 30 gün de beklesen sonuç değişmez. Nihayetinde eşin bir başka kadınla mesajlaşmış ve her ne sebeple olursa olsun onu unutamadığını söylemiş. Daha fazla şey konuşmalarını beklemek yersiz ve seni daha fazla üzmekten başka bi işe yaramaz. Gerçekleri görmekse olay, o ilk mesaj da yeterince gerçek bence. Eğer kullanmak istiyorsan bu bilgi bile yeterli.. Bu sebeple "bence" onun sana gelmesini beklemeden git ve ona yalansız bir şekilde olayı anlatmasını söyle. Sonra da bi akrabanın ya da arkadaşının yanına git. Boşanma davanı da vakit geçmeden aç.

Son düzenleme:
çocuk olmasaydı bulunacağım tek tavsiye
"aşağılık herif. Allah ikinizin de cezasını versin de vur kapıyı çek git "demek olacaktı..

çocuk olduğu için. Zaman kazanın , delil toplayın, tazminatınızı nafakanızı alın ondan sonra
"aşağılık herif. Allah ikinizin de cezasını versin de" vur kapıyı çek git.

Af dilerse de ve kabul ederseniz de kınayamam tabii.
şartları durumu siz bilebilirsiniz.
o zaman da güven terapisine gidin..

Son düzenleme:

Canım eşinin seni sevmemesini falan geçtim adam ne yazmış baksana.
Kızımı kabul eder misin diye soruyor karşıdaki kadına...
Ha yani karşı taraf kabul etse çocuğunu da mı alacak senin elinden?
Nasıl bir zihniyet bu?

Şimdi boşver ahlanıp vahlanmayı. Bence arkadaşların tavsiyelerini dinle mesajların çıktısını falan alabiliyorsan al. Mahkemede o adamın aleyhine kullanabileceğin ne varsa topla.

Sadece kaçamak yapmak isteyen adam karşıdaki kadına kızı mı kabul eder misin diye sormaz.
Moralini bozmak istemezdim ama her şeye hazırlıklı ol.

canım öncelikle Allah sabır versin, muhakkak delil topla, haklılığını ispatla maddi olarak kaçamasın, ayrıca sen evden gitme o gitsin mahkemede bu da çok önemli hem ailemin yanına dönemem diyorsun bu da bi çare olur sen düzenini kurana kadar.
sakın fevri hareket etme, eşinle konusup bildiklerini anlatınca evden giderse kayınvalidenleri arayıp durumdan haberdar et, mahkemede ailesine bildirdim bi yardımları olmadı dersin sana abuk sabuk iftiralar atıp ailesini şahit gösterirse(tabi yardımcı olmazlarsa)sonrada kapını kilitle otur.
kusura bakma biraz sert bi mesaj oldu ama eger o yola gireceksen bunlar gerekliymiş maalesef öğrendim, öğretildim...
her şeyin hakkında hayırlısı...

Bayan olsa belki aile baskısıyla evlenmek zorunda kalmıştır derim de bir erkek zorla evlenmez bence, neden evlensin ki? Mesajlarda okuduğun için eşinin seni sevmediğini düşünüp her hareketini de ona yormuşsun sanırım belki soğuk bir insan eşin, herkes aynı şekilde gösteremez sevgisini...

Erkekler malesef hiç bir fırsatı kaçırmıyor hele ki bayan ayağıyla gelmiş, eşin cinsel yönden yakınlaşma amacıyla nabza göre şerbet vermiş olabilir diye düşünüyorum.. Ha neticede bir aldatma çabası içinde o yatsınamaz ama en kötüsü kızım var kabul edermisin yazmış bu ne rahatlık? kimin kızını kime vermiş çok çok sinirlendim buna

Kadının kocasına ulaş mutlaka evli bir bayan ve evli bir erkeğe böyle şeyler yazması kabul edilemez çeksin cezasını öylece buyrun meydan size kalsın deme sürünsünler seviyolarsa birbirlerini baştan evlenselermiş madem..kadının eşi, sen ve kızının suçu ne? yeni mi akılları başlarına gelmiş

avukatlar pislik oluyor diyorlar bazen, valla ben boşanmaya hiç sıcak bakmayan bir avukatım. elimden gelen pisliği de yaparım. hem cinslerime de bunu tavsiye ediyorum. sen yuvanı bir msj için yıkacaksın, (kimbilir ne sıkıntılar çektin o yuva için) diğer abla oh keyfi yerinde, gitsin eskisi gelsin yenisi. kadının facebook hesabı varsa, kocana bişi söyleme. git ya da ara kadının kocasına ailesine anlat durumu, senden kat ve kat huzuru kacsın, yok oyle yuva dağıtmak.. kocana da caktırma hiç, belki de ondan intikam almak için yapmıstır.

bi yakınımızın da başına geldi kadın çocuğu alıp adamla kaçtı.boşandılar mahkeme çocuğu babasına verdi ama ortada çocuk yok bulunamıyor..ben biraz paranoyağımdır bu konularda ama her şeyi ayrıntılı ayrıntılı düşünmek lazım yani eşiniz öle biri mi yapar mı bilmiyorum ama boşanmadan önce çocuğunuzu alıp gitmeye kalkmasın size göstermez falan sizin çocuğu vermeyeceğinizi düşünüp.yani ben fazla kadın programı izliyorum herşey mümkün olabilir siz yine de dikkat edin ne olur ne olmaz..içinizi karartmak istemem ama insanoğlu..

büyük konuşmayayım ama kızımı benden allahtan başka kimse alamaz. o konuda hiç düşüncem yok. bende onun evden gitmesini istiyorum aslına bakarsanız. evim kira zaten ve bütün eşyayı ailem aldı nerdeyse düzenimi bozmak istemiyorum.ona ceketini alıp gitmek düşüyor sadece onun için bekliyorum şimdi söylesem yalanlıcak ve benim evden gitmem için elinden geleni yapmak isticektir.herşeye günyüzüne çıktığında herşey net olduğunda benim ona bu evden git diyebilecek şansım olmalı. bu arada arkadaşlar çıktıyı nasıl alıcam

prtsc diye bi tuşla print screen yazdırıp al canım günü tarihi her şeyi belli olsun.

Canım sen o mesajların resmini çekiceksin ve onu yazıcıdan çıkartıcaksın..
Bu kadar basit

Son düzenleme:

peki arkadaşım beni sevmeyen adamı zorla mı sahipleneyim. beni istemediğini bile bile evimde yatağımda mı tutayım. nerde kaldı benim şerefim haysiyetim. en büyük tepki tepkisizliktir ben rabbime havale ederim.benim yüreğimi dağlayanların yuvası zaten olmaz ki. ben onurumla şerefimle gittiğim zaman bu adam bi gün düşünecek er yada geç ama düşünecek benimle onu kıyaslıyacak o gibi bi kadınla benim gibi herşeye rağmen sessizce aradan çıkan bi kadını gün gelicek fark edicek.neyi seçtiğini bilecek

Eline geçen herşeyi belgele!
Aç boşanma davanı.
Ver kanıtlarıda.
Paşa paşa vericek o nafakayı sana.
Vermesinde göriyim.
Kocan çok karaktersizmiş.
Hayatını geçirdiği insana bu yapılır mı?
Allah'ından bulsun.
Eşin mesajları yok etmeden hemen kanıtları al yoksa işin zorlaşır.
Kanıtları mahkemeye sundugunda cocugunuda alırsın.
Süründür onu.

Yorumları sonuna kadar okumadım ama ben olsam aralarında geçen mesajlaşmayı bir yere kopyalar kadının kocasına ulaşıp mesajları bir şekilde gösterirdim...bunlada kalmaz ailesinede gösterirdim...

Sakın ama sakın.
Affetme yoluna gitme.
Sadece aldatsa neyse kişiliksizliğinide ortaya koymuş.
Boşa kızım çatır çatır.
Devamının gelmesini istemiyosan yol ver gitsin.

canım ekran görüntüsü kaydetmeyi yapamadıysan ben sana özel mesajda ayrıntılı anlatayım aşama aşama..

Yuh !
Adam boşanmış çocuğunun velayetini de almış bak bak..
Size yaptığı kenarda dursun,ortada çocuk var günah günah.Allah korkusu yok mu bu adamın?
Bu kadar acımasızlık olmaz ne diye evlenmiş madem?
Bekarım.Boşanma bunun hukuksal süreci ve şartlarını bilmiyorum ama çıktısını muhakkak alın gösterin mahkemeye.
Nafakayı da çocuğunuzun velayetini de alın..
Hakkınızda hayırlısı.

Sizin boşanmayı düşünmeye çok da vaktiniz yok sanırım.
Eşiniz kadına kızınızı kabul edip etmeyeceğini sormuş.
Diğer cephede neler dönüyor tam bilmiyorsunuz.

Allah yardımcınız olsun, en az yarayla atlatırsınız bu durumu inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…