Eşim eski sevgilisiyle buluşmuş !

Bir de iletişimde olmasalar kadın bu kadar rahat arayamazdı adamı. Bence zaten görüşüyorlardı sadece bu sefer yakalandı
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Zaten görüşüyorlardı yoksa 6 yıl olmuş evleneli nasıl aramaya cesaret etsin, nasil aramak aklına gelsin?

Dua edin o zaman eski sevgilisi ağlayarak sevişelim demesin diye o zaman. Niyeti iyi olan gizli yapmazdı. Kaldı ki eşinizin arkadaşı uyarmış ama sizin bunu duyarsanız ondan boşanacağınızı söylemiş, buna rağmen o adam eski sevgilisi ile kahve keyfi yapabiliyorsa ya sizden ayrılmayı göze almıştır ya da sizde onu boşanacak yürek olmadığının farkındadır. Sizce hangisi doğru.

Ben varım ve evet buralarda genişliğimle bilinirim. O yüzden konu sahibine benim bakış açım sizin işinize yaramaz dedim ilk sayfada.
ya eski sevgilisiyle görüşmüş olabilir benim için de bu direkt bir cıngar çıkarma sebebi değil

ama hani mesela
aynı sektördeler, denk gelirler, birlikte iş bile yaparlar, olabilir
aynı mahalledelerdir her gün karşılaşırlar, ne yapak?
ortak bir arkdaşları vardır, ortak bir ortamları vardır, hayatının tüm ortak bağlantılarını kessin atsın diye beklemem ayrıldılar diye mesela

ve benzeri şeyler olabilir

eski sevgili evli adamı arayıp biri bana sarkıntılık ediyor işyerimde diyo salya sümük ağlıyor filan
bu aşırı saçma bir durum...hani ne olacak eski sevgili bu duruma nasıl müdahale edecek ki?

eski sevgilin doktordur, savcıdır, işin düşer ararsın (ben aramam da mesela öyle arasa biri) bak bu bile başka bir durum çünkü müdahele etme şansı var.

Acaba bu dünyalar iyisi adam kadının cinsel sıkıntıları olan bir kocası olsa bu sorunlarda da ağlasa çok yardımsever olduğu için yardımcı olur muydu? Sonuçta insan duygusal ve cinsel açıdan tatmin olmadığında da aglayarak telefon edebilir

Bana göre samimi olan adam o kadin aradiginda direkt esine söyleyen kahve icmeye gidecekse de esiyle giden adamdir. Gerisi yalan.

Kalp kalbe anca bu kadar karşı olabilir. Aynı şeyi düşünmüşüz. Bence de inşallah kadın ağlayarak sevişmek istemez yoksa bu aşırı aşırı iyi koca (ki konu sahibi bundan hep bahsetmiş ) yardımcı olmak isteyebilir . Kalbi geniş bir insan

" kadının kocasını arayıp karınız kocam ile dertleşmiş sizin için sorun değilse benim için de değil " diyeceğim deyin eşinize bakalım ne diyecek
Bu cümle olayı tam açıklamıyor ama karınız eski sevgili olan kocam ile derse tam olur sanki. Bir de sorun değilse vs demek yerine uygunsanız biz de dertleşelim diyeceğim desin bakalım ne tepki veriyor eşi konu sahibinin.

Hayır cidden şu aldatma hikâyelerinde konu sahiplerine en çok kızdığım nokta da hadi aldatıldın boşanmayı göze alacak güçte değilsin anladık tamam da; aklınla niye dalga geçilmesine müsade ediyorsun. Allah aşkına hangi evli barklı kadın, böyle bir sorun yaşadığında güya yıllardır görüşmediği, evli eski sevgilisini arayıp yardım ister. Benim eşim bana bu yalanı anlatsa aldatması kadar, beni salak yerine koymaya çalıştığı için kızarım. Bu hikayenin bir an için doğru olduğunu düşünsek bile bu açık açık kocanızın kadınla daha önceden görüştüğünün böyle bir soruna muhatap olabilecek kadar yakın olduklarının açık delili zaten.

Büyük konuşmak istemiyorum ama bunu asla kabul edemeyeceğini düşünüyorum. Eski sevgilisinin kimsesi yoktur, gerçekten zor durumda olur, maddi manevi ihtiyacı olur eşimi/sevgilimi arar ama eşimin/sevgilimin bunu haber vermesi, bu destekten beni haberdar etmesini sağlarım.

Hiçbir kadın eşine anlatamadığı zor durumunu evli eski sevgilisini arayıp, ağlyarak ısrarla anlatmaz, yardım dilenmez.

Şurada hepimiz kadınız, her alanda sarkıntılık eden tiplerle karşılıyoruz, otobüs olur, iş yeri olur, üniversite olur her yerde boş beyinsiz tipler var. Çevremde kimseden bu konuda evli eski sevgilisinden destek alanı görmedim.

Çok kötü durumda olduğumu söylemiştim hanımefendi.. yorumunuz kırıcı.. şuan ne hâlde olduğumu bilmiyorsunuz, parkta Kendi başıma oturuyorum saatlerdir sizin kahkahalı yorumunuzu okuyorum
Çok zor kabul etmek ama 1 kişi değil onlarca kişi inanmadı eşinizin ağlamasına sizin göremediğiniz detayları gösterdi maalesef

aynen erkekler birbirlerini destekler hiç mi görmediniz ... Örneğin eşi arkadaşını arayınca. A.... yanımda diyenlerin videoları

O da adamın yalanı bence. Geçerli bir sebep bulmaya çalışmış anca bu kadar çıkmış Erkek milleti yalan konusunda çok beceriksiz ya

Bosanmaz ama surundururdum o eski sevgiliyide arar agzima geleni sayra bir daha boyle bisey yaoarsa kocasi a soyleyip heryere rezil edecegimi soylerdim. Kadina bak ya eski sevgiliden baska arayacak kimsesimi yokmus tam bir seytan

Çok kötü durumda olduğumu söylemiştim hanımefendi.. yorumunuz kırıcı.. şuan ne hâlde olduğumu bilmiyorsunuz, parkta Kendi başıma oturuyorum saatlerdir sizin kahkahalı yorumunuzu okuyorum
Yaşadığınız şey üzücü
Ama erkekler hep diğer kadına suçu atarlar
Bu bir klişedir
Lütfen yemeyin bunları
Acı veriyor ama geçecek, yeter ki dik durun

Çok nettim sabah, arkadaşını dinleyip doğru olduğunu duyunca daha konuşulabilir hale gelmiştim, ama şuan kabullenmekte zorluk çekecekmişim gibi hissediyorum..
Eğer niyetin yoksa boşancam boşancam diyip durma kredini bitirme bir gün gerçekten söylenmesi gereken yer gelir ciddiye almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…