- 31 Ekim 2022
- 1.639
- 5.984
- 88
- 25
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Zaten görüşüyorlardı yoksa 6 yıl olmuş evleneli nasıl aramaya cesaret etsin, nasil aramak aklına gelsin?Bir de iletişimde olmasalar kadın bu kadar rahat arayamazdı adamı. Bence zaten görüşüyorlardı sadece bu sefer yakalandı
Dua edin o zaman eski sevgilisi ağlayarak sevişelim demesin diye o zaman. Niyeti iyi olan gizli yapmazdı. Kaldı ki eşinizin arkadaşı uyarmış ama sizin bunu duyarsanız ondan boşanacağınızı söylemiş, buna rağmen o adam eski sevgilisi ile kahve keyfi yapabiliyorsa ya sizden ayrılmayı göze almıştır ya da sizde onu boşanacak yürek olmadığının farkındadır. Sizce hangisi doğru.Merhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
ya eski sevgilisiyle görüşmüş olabilir benim için de bu direkt bir cıngar çıkarma sebebi değilBen varımve evet buralarda genişliğimle bilinirim. O yüzden konu sahibine benim bakış açım sizin işinize yaramaz dedim ilk sayfada.
Bana göre samimi olan adam o kadin aradiginda direkt esine söyleyen kahve icmeye gidecekse de esiyle giden adamdir. Gerisi yalan.Merhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
Kalp kalbe anca bu kadar karşı olabilir. Aynı şeyi düşünmüşüz. Bence de inşallah kadın ağlayarak sevişmek istemez yoksa bu aşırı aşırı iyi koca (ki konu sahibi bundan hep bahsetmiş ) yardımcı olmak isteyebilir . Kalbi geniş bir insanDua edin o zaman eski sevgilisi ağlayarak sevişelim demesin diye o zaman. Niyeti iyi olan gizli yapmazdı. Kaldı ki eşinizin arkadaşı uyarmış ama sizin bunu duyarsanız ondan boşanacağınızı söylemiş, buna rağmen o adam eski sevgilisi ile kahve keyfi yapabiliyorsa ya sizden ayrılmayı göze almıştır ya da sizde onu boşanacak yürek olmadığının farkındadır. Sizce hangisi doğru.
Bu cümle olayı tam açıklamıyor ama" kadının kocasını arayıp karınız kocam ile dertleşmiş sizin için sorun değilse benim için de değil " diyeceğim deyin eşinize bakalım ne diyecek
Merhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
Çok zor kabul etmek ama 1 kişi değil onlarca kişi inanmadı eşinizin ağlamasına sizin göremediğiniz detayları gösterdi maalesefÇok kötü durumda olduğumu söylemiştim hanımefendi.. yorumunuz kırıcı.. şuan ne hâlde olduğumu bilmiyorsunuz, parkta Kendi başıma oturuyorum saatlerdir sizin kahkahalı yorumunuzu okuyorum
aynen erkekler birbirlerini destekler hiç mi görmediniz ... Örneğin eşi arkadaşını arayınca. A.... yanımda diyenlerin videolarıArkadaşa çok güvenmeyin, aradığını biliyor da buluştuklarını neden bilmiyor? Muhtemel kadın aradığında yanındadır, bir nevi yakalanmıştır, o yüzden öyle davranmıştır arama vs diye.
O da adamın yalanı bence. Geçerli bir sebep bulmaya çalışmış anca bu kadar çıkmışya eski sevgilisiyle görüşmüş olabilir benim için de bu direkt bir cıngar çıkarma sebebi değil
ama hani mesela
aynı sektördeler, denk gelirler, birlikte iş bile yaparlar, olabilir
aynı mahalledelerdir her gün karşılaşırlar, ne yapak?
ortak bir arkdaşları vardır, ortak bir ortamları vardır, hayatının tüm ortak bağlantılarını kessin atsın diye beklemem ayrıldılar diye mesela
ve benzeri şeyler olabilir
eski sevgili evli adamı arayıp biri bana sarkıntılık ediyor işyerimde diyo salya sümük ağlıyor filan
bu aşırı saçma bir durum...hani ne olacak eski sevgili bu duruma nasıl müdahale edecek ki?
eski sevgilin doktordur, savcıdır, işin düşer ararsın (ben aramam da mesela öyle arasa biri) bak bu bile başka bir durum çünkü müdahele etme şansı var.
Yaşadığınız şey üzücüÇok kötü durumda olduğumu söylemiştim hanımefendi.. yorumunuz kırıcı.. şuan ne hâlde olduğumu bilmiyorsunuz, parkta Kendi başıma oturuyorum saatlerdir sizin kahkahalı yorumunuzu okuyorum
Eğer niyetin yoksa boşancam boşancam diyip durma kredini bitirme bir gün gerçekten söylenmesi gereken yer gelir ciddiye almazÇok nettim sabah, arkadaşını dinleyip doğru olduğunu duyunca daha konuşulabilir hale gelmiştim, ama şuan kabullenmekte zorluk çekecekmişim gibi hissediyorum..
İlk üç satır konuyu kapatır tebrikler6 yil onceki sevgilimi arama cesareti gosteriyorsam:
Ya yanıma geleceginden emin olurum
Ya da iletisimimiz devam ediyordur.
Esiniz "Banane" deyip telefonu kapatacak birisi degil, kadinda bunu biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?