Eşim eski sevgilisiyle buluşmuş !

Allah aşkına bu yalanı gerçekten yediniz mi?
Mantıklı düşünün biraz.Yok yakın arkadaşı doğruladı falan.Ne diyecekti eşinizin arkadaşı evet aldattı veya özlediği için mi buluştu diyecekti.
Bu buluşmanın ilk veya tek buluşma olduğunu nerden biliyorsunuz.Nasıl emin olacaksınız daha öncede buluşmadıklarından.
Bana asılan vardı eşime diyemedim evli olan eski sevgilimi aradım ona dedim.Bu kadının anası babası dayısı amcası hısımı yok mu.Hiç olmadı polise gider.Eski sevgilisine gelmez.Kendinizden pay biçin böyle bir durum olsa eski sevgilinize hemde ikinizde evliyken gider misiniz.

Bence buluştuğunu söylemesinin sebebide sizi kandırmak.Buna inanın gerisini araştırmayın diye buluştuğunu söyledi size.
Saf olmayın lütfen aklınızı kullanın bence.
Neymiş eşiniz ağlamış karşınızda kimsesizmiş, hep ağlayanlayanlara dayanamaz eşim zaten.Siz zaten onu affetmeye niyetlisiniz.Sizden başka kimsesi olmayan adam tam aksine sizi kaybetmemek için çaba gösterir bunu yapmaz.İki gözyaşına yumuşayacağınız belli eşinizde bunu biliyor ve kullanıyor.Arkadaşı böyle dedi ama. Hadi ordan be derim.Bozacının şahidi şıracı.
Mantığınızı kullanmaya başlayın artık bence

Son düzenleme:
Orada otururken, gören falan olduysa diye söylemiş size.Şimdi en azından “aramızda bir şey olsaydı sana zaten söylemezdim, dürüst davrandım yaaaa” diye bastıracak sizi aklı sıra. Dürüst olsaydı en başından, “bugün eski sevgilim aradı görüşmek istiyor “diye söylerdi. Ayrıca ne münasebet ya hu. Başka adam mı kalmamış? Eşiniz de yoğun merhametinden koşmuş gitmiş. O kadar merhametli ve yardımsever bir insan ise, gitsin gönüllü yardım kuruluşlarında çalışsın.

Son düzenleme:
Boşanmayacaksanız ailenizi haberdar etmeniz çok büyük bir yanlış olmuş, yarın siz barışıp olanları unutsanız bile araya soğukluk soktunuz.. Kocanıza güveniyorsanız, inanıyorsanız bi süre bu tavrınızı sürdürüp sonra affedin.. Eski sevgiliyle gizlice buluşmak pek açıklaması olamayacak bi şey..

hemde tam 11 yıl sonra. arada iletişim olmasa nerden gelsin aklına işyerinde asılan adamı eski sevgiliye şikayet etmek.

konu sahibesi merak ettim yufka yürekli eşiniz eski sevgilisinin iş yerinde kendisine asılan adamla görüşüp höst demiş mi? dememişse eski sevgili ile görüşmesinin amacı neymiş tam olarak? kadın kocasına diyememiş ya eski sevgilisinden bir aksiyon beklemiş. sordunuz mu eşinize asılan adamla konuşmuş mu?

Erken çıktık iş arkadaşlarla içtik deseymis madem bir bok yedi, neden itiraf ediyor?
Çok nettim sabah, arkadaşını dinleyip doğru olduğunu duyunca daha konuşulabilir hale gelmiştim, ama şuan kabullenmekte zorluk çekecekmişim gibi hissediyorum..
Kocana inanmiyorsun da kocanın arkadasina mi inanıyorsun?
Senin inanmaya niyetin varmış. Ne deseydi ki bozacinin şahidi şıraci , yuva mi yiksaydi? Kabak onun başına patlardi kesin

O buluşmaya gitmeyi düşündüğü gün benim için biter,ben böyle bir şeyi kaldıramam.Böyle bir şeyi kaldıracak adamda tanımıyorum.Hiç masum değil,bu bulusmaların devamı gelse ne olacak ya da ilk buluşma değilse?Siz yakalamasaydınız ne olacaktı?

Eşinizin anlattığı hikayeye inanmak zor
Şimdi başıma bir iş gelse 15 sene önceki sevgilimi arayıp yardım isteyemem, köprünün altından çok sular aktı, ikimizde evlendik, yollar ayrıldı. Bu kadın kocanızdan destek isteyebildiğine göre görüşüyorlar demek. İnsan yıllarca görmediği birini arayıp yardım et ya da dertleşelim demez, diyemez... Belli ki diyalog halindeler ama bu sefer açık verdiler

Kendi kocasına anlatamayacağı bir şeyi nerden esmiş de sizin kocanızla paylaşmış? Birdenbire, sizinle birlikte olduğu süre hiç görüşmemişlerken hem de. Eşiniz çok saf, çok iyi niyetli(!) olabilir ama lütfen siz bunu yemeyin. Olmadı arayın kadının kocasını, siz de bir dertleşin bakalım ne olacak

Çok sinir bozucu bir durum. Çok acı verici gerçekten. Ama bence boşanmaya sebep değil. Ben bu sebeple boşanmazdım ama boşanana da boşanma diyemem.

Sizin en büyük hatanız durumu ailelere yansıtmak olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…