Eşim eski sevgilisiyle buluşmuş !

Bacım Allah bazen bi yuvaya gozunu aç diye hemen yavru vermez boynuzlanmissin bu net iletişim varsa aldatma vardır sebebi ne olursa olsun ! Tabiki kocan böyle aptal bi senaryo uyduracakti canım çekti buluştum demez kimse ! Esin sadık değil ve olamayacak gibi de .. sakin sakin sakin bebek yapma ! Sen boynuza razıydım da o sabiyi cehennemine katma!
 
Eski sevgili niyeti bozmuş bence. Kimse ağlamak için evli eski sevgilisini aramaz eğer duygusal ya da cinsel beklentisi yoksa. Anne,baba, eş, dost bitmiş sıra eski sevgiliye mi gelmiş?
Siz görmeseniz söylemeyecekti. Gördüğünüzde eski sevgilimle buluştum kısmını doğru söylemiş ama geri kalan kısmı yalan olabilir yani bunu akıl edecek kadar zekiyse helal olsun bu arada. Yalan konusunda profesyonel olanlar bir kısmını doğru söyler zaten.
Hayır diyemiyorum kısmı da aşırı falso. Kadın cinsellik teklif etse hayır diyemiyorum mu diyecek? Nereden tutsam elimde kalıyor. Hayır çok acıdıysa telefonda dertleşip kapatsaymış bari taa starbuckslarda kahve keyfine ne gerek vardı? Aynısını siz yapsanız anlayışla karşılar mıydı?
 
Bence çok güven kırıcı bir davranış size sorduğunuzda söylemiş olabilir doğruyu ama neden baştan söylemedi? Eski sevgilisinin davranışları da hiç dostça değil bence apaçık yeniden yürüyor. Eşinizin niyetini bilemem ama ben kolay kolay affedemezdim bu durumu neden görüşmeyi kabul etmiş anlamış değilim. Boşanmaya kadar gitmeli mi bu durum bilemiyorum ama çok güven kırıcı bana göre eskide kalmış bir kadınla yeniden bir araya gelmesi (niyeti her ne olursa olsun biten bitmeli ve hayatından tamamen silinmeli)
 
Eski sevgilimle esimin haberi olmadan kahve icmeye gitsem hangi ulvi gorevle olursa olsun dunyayi başima geçirir herhalde nookta. aciklamasi yok.
Kesinlikle ya bunu kabul edecek bir erkek olduğunu sanmıyorum. En genişinden en muhafazakarına kadar hepsi sorun çıkarır.
 
Kesinlikle ya bunu kabul edecek bir erkek olduğunu sanmıyorum. En genişinden en muhafazakarına kadar hepsi sorun çıkarır.

Evliligimiz boyunca eşimle kiskanclik nedenli hiç tartismamiz olmadi. Her şeyi sorun haline getiren biri de degil ama bu olayda net kiyamet kopartir emimin ben. Bi de bahanesi buluşmuş olmasindan daha beter. "Kocasina soyleyemedigi derttlerrini paylasmak"
 
Bence kadın adama eski sevgili nefreti duyuyordu. Sarkıntılık eden de belalı bir tipti. Eski sevgiliyi sarkıntılık edenin önüne yem atıp hem ikisinden kurtulup hem de kocasına kimsenin bulaşmamasını sağlamaya çalıştı
 
Hayır diyecek arkadaş. Ucunda eşini kaybetme korkusu varsa diyecek. Hayır diyemiyormus bak sen. Hiç masumane değil. Senin yanındayım mesajını vermiş elin kadınına.
Bu erkeklerin savunması çok trajikomik ya. Hayır demek neden zor olabilir ki? Aynısını kadın yapsa %100 namusuna laf eder kavga çıkardı. Ağlasın, zırlasın istediği kadar arayacak tek kişi evli bir adam mı? Şaka gibi.
 
Aileye tasindiginda duzelecek olan sorunlar da duzelmez zaten artik.
 
Bir de iletişimde olmasalar kadın bu kadar rahat arayamazdı adamı. Bence zaten görüşüyorlardı sadece bu sefer yakalandı



ne yapacak kocanız da kadın çağırıyor
kadının eşinin akrabasına eşiniz ne yapacak yani
gidip müdahale mi edecek
neler olur sonra
 
Kadını bulacağım önce sonra kocasını.. karın derdini benim kocama anlatıyor diyeceğim
Lütfen kocanızın doğru söylediğinden emin olmadan kimsenin kocasını aramayın. Buluştuğu alakasız bir kadın bile olabilir siz eski sevgiliye sarar yok yere kadının da evliliğini bozarsınız.

Eşiniz köşeye sıkışınca saçmalamış belli ki. Gerçekten kimle buluştuğundan emin olmadan bir hamle yapmayın. Altından her şey çıkabilir.
 
giidnce pişmanlık geldi hemen kalkmak istedim falan dedi..
neden pişmanlık gelmis onu anlamadim. Kadina yardimci olmaya gittigine mi pisman olmus yoksa beklenti ile gidip orada sizi aldattigini hissedip ona mi pisman olmus? Insan iyi niyetle gittigi bir yerde neden pisman olur?
 
Kadını bulacağım önce sonra kocasını.. karın derdini benim kocama anlatıyor diyeceğim
Söyleyin bence de kocam böyle anlattı deyin bakalım onlar ne anlatacak. Kadının yaptığı ş.refsizlik kusura bakmayın. Evli adama kötü niyeti olmasa gitmezdi. Eşinden ayrılacak belki de sizinkini de ayartıp onunla evlenecek. Kocanız zaten dünden razı koşa koşa gitmiş
 
Yolda karşılaştık oturup bi kahve içtik dese bile anlarım ama öne sürdüğü sebep çok saçma ve şüphe uyandırıcı. Ne yani benim kocam onun koruması mı ? kahramanı mı ? nedir yani ? ona asılan adamlardan kocama ne ?? bunlar iletişim halindeydi kesinlikle. arkadaş ayağına birbirlerini yedekte tutmuşlar işte. ilk arayan da büyük ihtimalle kocanızdır.
 
Benim bir tanıdığımın eşi duşa girerken telefonunu ortalıkta bırakmıştı da kadın mesajlara bakıp öyle anlamıştı aldatıldığını. Hani saklamak istese duşa girerken telefonunu da ortada bırakmazdı. Resmen öğrenmesini istemişti itiraf etmekle uğraşmamak için. Bana biraz benzer mantık gibi geldi. Yani sizin olayinizda duzenli olarak görüşüyorlardir diyemem, ilerisi vardır da diyemem. Ama eşiniz bir şeyi itiraf etmekle uğraşmamak için sizin bulmanızı beklemiş, sonra da takır takır dökülmüş. Hem dürüstlük zor durumda kalınca gerçeği söylemek değil ki. Gerçeği saklamadan o akşam eve döner dönmez size söylemeliydi. Bir de evli kadın, kendi eşine nasıl derdini açmaz da başkasıyla buluşur? Üstelik bu başkası evli, eski sevgilisi! Eşinizi iyi kalpli, kimseyi kırmaz olarak görmeyin. İnsan önce kendisini ve ailesini düşünmeli. Her ağlayana koşmanin bir bahanesi yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…