bn yaklasmada esim bna yklasmiyor. niye bni istemiyormusun deyince yorgunum diyor. aldatiliyormuyum:--(
Böyle bir cümle ile bir kanıya varılmaz ki..
Hemen böyle bir kanıya varma
Her zaman mi böyle diyor, ne kadar sıklıkla diyor
sen eşin için hazırlanıyor musun,ona kendini özel hissettiriyor musun ???
bn yaklasmada esim bna yklasmiyor. niye bni istemiyormusun deyince yorgunum diyor. aldatiliyormuyum:--(
biz toplum olarak kapalı ve yasaklı yetiştiriliyoruz... kadınlar için evlenip imzayı atana kadar cinsellik yok sayılıyor..konuşması ,sorması bile ayıp karşılanıyor...erkekler nazaran daha rahat olsalar da onlar bu toplumdan nasibini alarak bir takım şeyleri gizli yaşamak zorunda kalıyorlar... haliyle p.rno vb. yollarla tatmine gidiyorlar evlenene kadar.... evlenip imzayı attığımızdaysa karşınızda bir adet p.rno kültürüyle yetişmiş,çılgın, yasaksız birliktelikler bekleyen bir adam ile cinsel organına tek başına banyodayken bile bakmayı ayıp sayan bir kadın olarak başbaşa kalıyoruz.... kimileri bu işi bir şekilde dengelemeyi başarırken kimilerimiz tabularımızı ve alışkanlıklarımız yenemiyoruz....
uzun oldu ama şunu demek istiyorum... belki eşiniz evlilik öncesinde p.rno film vs. fazla izliyordu... ve belki siz yatakta çekingen,yasakları olan ,ne bileyim işte,ışıklar sönük olsun,orama bakma, burama dokunma,şunu yapamayız vs... diyen bir bayan olabilirsiniz...çünkü dediğim gibi böyle yetiştiriliyoruz... ama böyle bir durum varsa belki eşiniz beklediği cinselliği bulamadığı için soğumuş olabilir... eğer mesele buysa da daha gençsiniz...iş size kalıyor..biraz daha rahat olmaya çalışırsanız 1-2 aya düeltirsiniz.:)
3-4 gunde yakinlasmaya calisiyorum. iki aydir hep uzak isye ve 4aylik evliyiz. anlamiyorum. kndimde mi problem diye dsunuyorum bulamiyorum kendisiyle konusmayi denedim yrgunum diyo arkasini donup yatio
sylediklerin o kadar mantikliki. ama oyle bi problem yok hic bir sekilde ne yasak koydum bazi seylere nede cekingnlik gayettte cilginimdr ytaktasyle dsunuyrum ki ya grcktn yrgun yada aldatiliyorum
hımm bence aldatılmıyorsunuzdur.... daha 4 aylık evlisiniz canım yaa... kimse bu kadar çabuk bıkıp sıkılmaz eşinden,aldatmıyordur emin ol:))) ama belki canını sıkan bir problem olabilir... sizinle paylaşamıyordur. bazıları içine kapanık olur.mesele bu olabilir... ama en iyisi alın karşınıza açık açık sorun....eşiniz sonuçta.... daha 4 aylık evliyiz ve sen bana ben istemeden yaklaşmıyorsun..genç ve sağlıklı bi adamsın... biz daha yeni evliyiz... bir sıkıntı var mutlaka..ama sen söylemedikçe aklıma kötü şeyler geliyor,problem ne diye sor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?