benim eşimde çok karışırdı şimdi azaldı eskiye oranla.çamaşırları böyle yıka,şunu şöyle yap,bunu şurdan kaldır,yemeği şöyle yap böyle ben sessiz oldum hiç terslemedm istediklerini istediği şekilde yaptım yanlış olsa dedim sen dedin senin isteğinle yaptım birgün beyazlarla renklileri ayırma bir arada yıka dedi beyazlar bizde çok az sadece atletleri beyaz..renklerin karışacağını söyledim sen yıka birşey olmaz dedi peki dedim yıkadım tabii atlatleri boyandı sen dedin bende yaptım dedim artık çamaşıra karışmıyor,önceden iş yerinden arardı akşama şu yemeği yap önce yağını erit..... gibi yemeklerin tariflerini her gün verirdi elbetteki biliyorum yemek yapmayı ama kendini iyi hissetsin diye dinlerdim hatta istediği şekilde yapardım şimdi aramıyor ne yemek yapacağıma ve yemekleri şöyle böyle yap diye birde o evde yokken bütün ev işlerini hallediyorum evdeyken hiçbirşey yapmıyorum o da yavaş yavaş alıştı şimdi karışmıyor eskisi gibi arada tutuyor ama olsun beni rahatsız etmiyor öncedende rahatsız etmedi çünkü sıkılacağını biliyordum eğer zıt gidip istediği şekilde yapmasaydım hala istediği şekilde yaptırana kadar çabalayacaktı.tabii bu birazda eşinize duyduğunuz sevgiylede alakalı ben onu çooook sevdiğim için beni rahatsız etmiyor hiç bir hareketi
hmmm ne güzel ya eğer bana da karışırsa o zaman bende böyle yapayım mantıklı geldiki bende de hep o ne derse tersini yapmak gelir belki de burdan kaynaklanıyor ama yazılarını okuduktan sonra böyle yapmaya çalışacağım