Eşim evde devamlı etek giymemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öküz koca öküz
ÖKüz mü yoksa duygularını düşüncelerini fikirlerini doğru düzgün belli edemeyen birisi mi bilemedim,mesela en basitinden canım sıkkındı cumartesi hadi gel kahvaltı yapalım dışarıda dolaşırız dedi çıktık her yıl bana süpriz tatiller ayarladı, sınırsız gezdik eğlendik yurt dışına çıkacağız yakında asla bağnaz değildir başka bir şey bence ama söylemiyor saçmalıyor, konuşmaya çalıştım daha çok kırdı beni

Ay çok saçma bir olay gerçekten. Benim annem de kapalı ve kaç yaşında kadın evde öyle uzun eteklerle gezdiğini görmedim namaz kıldığı zaman haricinde.

Üstelik örtünme konusunda da hassastır, dışarıya çıkacağı zaman inancına göre en uygun şekilde giyinir ama evde genelde tayt giyiyor. Ben bu forumda birkaç kişide daha okudum bu tarz şeyleri ama hiç anlam veremedim. Bol eşofman yerine bile etek giyeceksin diyen baba vardı o da tuhaf gelmişti.

Yani sizin kocanız gerçekten öküz bence, genç bir kadın olarak evde kendinizi güzel hissettiğiniz şekilde giyinmek hakkınız tabii ki. Kesinlikle alttan almayın.

ÖKüz mü yoksa duygularını düşüncelerini fikirlerini doğru düzgün belli edemeyen birisi mi bilemedim,mesela en basitinden canım sıkkındı cumartesi hadi gel kahvaltı yapalım dışarıda dolaşırız dedi çıktık her yıl bana süpriz tatiller ayarladı, sınırsız gezdik eğlendik yurt dışına çıkacağız yakında asla bağnaz değildir başka bir şey bence ama söylemiyor saçmalıyor, konuşmaya çalıştım daha çok kırdı beni
Ben evde giyerim bazen bana edepsiz hatun seni der ama şaka maksatlı diyor yani hiç dinlemeyin onu kusura bakmasın neymiş öyle evde giydiğinize de mi karışacak ay burada duyuyorum ben bunları eşinden çekinip tayt giymeye çekinenler erkeklerin tuhaf tavırları anlamadım gitti eş bu yahu eş

Bu cins babaları vardı bir kaç arkadaşımın. Evden ilk fırsatta kaçtılar hepsi.
Ben de tesettürlüyüm ama ne babamın evinde ne de eşimden böyle bir muamele görmedim. Bu beyefendiler, Allahın koyduğu kuralı yetersiz bulup bir de eve taşıyorlar. Bu yaptığının kendi dinine zarar verdiğini anlatın.
O kim ki Allahın ruhsat verdiğine yasak getiriyor. Hâşâ kendisi daha iyi biliyor herhalde.
Ona itaat etmek zorunda değilsiniz. Bildiğinizi yapın. Inşallah güzellikle halledebilirsiniz.
Bildiğimi yapuyorum ama canımı sıkıyor eve girer girmez selam bile demeden o üstü deki ne diyor adam, tamam totom da büyük biraz ama bir çok kadın böyle olmak ister anlamıyorum ki,ben dinin kurallarını çokta iyi bilirim aksine kadın evde süslenir erkeğin gözü dışarı kaymaz denilir bu adam niye böyle ya yalnızım ben galiba başka yok böyle bir eşi olan

Odunluk kişiden kişiye değişir odunluk değil bu sanki daha çok farklı bir fikir dünyası, muhtemelen kendince bir sebebi vardır,
Madem eşinizin davranışı hakkında fikriniz var neden konu açıp yazılanların hepsine o değil bu değil diyorsunuz? Eşinizi en iyi siz tanırsınız cevabi da siz bilmelisiniz o zaman sonuçta onu tanıyarak siz evlendiniz, burada yazanlar sizin yazdıklarınız doğrultusunda fikir yürüten ve yardımcı olmak isteyen kişiler sadece. Umarım nedenlerini çözersiniz kısa zamanda daha fazla yıpranıp üzülmeden..

EŞİM EVDE SÜREKLİ UZUN ETEKLER ELBİSELER GİYMEMİ İSTİYOR KAPALI GEZMEMİ İSTİYOR EVİN İÇİNDE

Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
Bildiğim kadarıyla İslam dinine göre kadınların evde eşlerinin çocuklarının yanında açık gezmesi serbest. Eşinize sorunsana Allah'tan da mı üstünmüş onun yasak etmediğini size yasak ediyor?

Ay çok saçma bir olay gerçekten. Benim annem de kapalı ve kaç yaşında kadın evde öyle uzun eteklerle gezdiğini görmedim namaz kıldığı zaman haricinde.

Üstelik örtünme konusunda da hassastır, dışarıya çıkacağı zaman inancına göre en uygun şekilde giyinir ama evde genelde tayt giyiyor. Ben bu forumda birkaç kişide daha okudum bu tarz şeyleri ama hiç anlam veremedim. Bol eşofman yerine bile etek giyeceksin diyen baba vardı o da tuhaf gelmişti.

Yani sizin kocanız gerçekten öküz bence, genç bir kadın olarak evde kendinizi güzel hissettiğiniz şekilde giyinmek hakkınız tabii ki. Kesinlikle alttan almayın.
Benim annem giyinmez tayt falan ama o öyle alıştırmış kendini ama tayttan daha güzel gözükrn kıyafetleri vardır gayet şık giyinir aksine eşimin annesi çok kötü giyibir paspal gezer üst baş aldım hediye giymedi hiç birini eski püskü şeyler giyiyor benden geçti diye, e annesi gibi giyineyim ben madem o zaman napayım bilemedim ki yarın burka alayım ben evde öyle gezeyim,valla ülkemizde fArklı milleten insanlar var sizde görüyorsunuz hemde gayet müslümanlar yani vitrinlerine mağazalarına bir bakın yok ya benim kocam da harbiden büyük sıkıntı var

Evet ozmn sizi kirmamak icin gerçeği solemiyor baska seye taklms

Ay affiniza sığınarak şunu demek istiyorum: esiniz tam bir öküz, nur topu gibi bir odun maşallah. Hic 'vay karicim benim icin özenmiş, süslenmis' demiyor da git üstüne birsey giy diyor paşamiz. Bacım sen bundan sonra ne yap biliyon mu, git kendine ennn güzelinden elbisecikler al, mini etekler al kirmizisindan bordosuna. Aynanin karsisina gec her gün ayri birini giy, rujunu da yap, sacini da ac, böyle gez dolas evin içinde, oh mis. Sorun olursa da kendim begendigim icin süslendim, senlik bir durum yok dersin:)

Bildiğim kadarıyla İslam dinine göre kadınların evde eşlerinin çocuklarının yanında açık gezmesi serbest. Eşinize sorunsana Allah'tan da mı üstünmüş onun yasak etmediğini size yasak ediyor?
ESTağfurullah öyle söylemeyin bence yanlış bir söylemde bulunursunuz o kim ki allahtan üstün olsun yanlış biliyor zatem doğru olduğunu asla düşünmüyorum

ESTağfurullah öyle söylemeyin bence yanlış bir söylemde bulunursunuz o kim ki allahtan üstün olsun yanlış biliyor zatem doğru olduğunu asla düşünmüyorum
Bunu ben biliyorum zaten eşinize bir söyleyin bence onun çok fikri yok gibi çünkü :)

Biraz acımasızca olacak ama acaba çekici bulmuyor ve yakıştırmıyor mu🤔
Yok acımaz sorun yok her fikri değerlendiriyorum olabilir buda bir ihitmal ama bence her giydiğimi yakıştıran modayı seven biriyim,kendi sınırlarım dahilinde güzel giyinirim dışarıda dahi kapalıyken dahi dışarıda durdurulup üzerinizdeki nerden çok yakışmış sorusunu çok işittim

Ay affiniza sığınarak şunu demek istiyorum: esiniz tam bir öküz, nur topu gibi bir odun maşallah. Hic 'vay karicim benim icin özenmiş, süslenmis' demiyor da git üstüne birsey giy diyor paşamiz. Bacım sen bundan sonra ne yap biliyon mu, git kendine ennn güzelinden elbisecikler al, mini etekler al kirmizisindan bordosuna. Aynanin karsisina gec her gün ayri birini giy, rujunu da yap, sacini da ac, böyle gez dolas evin içinde, oh mis. Sorun olursa da kendim begendigim icin süslendim, senlik bir durum yok dersin:)
Öyle mi yapsam çokta severim kırmızı bordo ojelerimi de süreyim tam olsun, saçlarımı dahi boyatırım ben kendim görüyorum sadece kendime olan sevgim saygım ne kadar hoşgörülü bir insanım ben haketmiyorum gerçekten bu muameleyi

Bildiğimi yapuyorum ama canımı sıkıyor eve girer girmez selam bile demeden o üstü deki ne diyor adam, tamam totom da büyük biraz ama bir çok kadın böyle olmak ister anlamıyorum ki,ben dinin kurallarını çokta iyi bilirim aksine kadın evde süslenir erkeğin gözü dışarı kaymaz denilir bu adam niye böyle ya yalnızım ben galiba başka yok böyle bir eşi olan
Var var. Benim mutfağa bile başı açık gidemeyen arkadaşım vardı. Evde eşofmanla gezince babasi "ne böyle çıplak" diyen başka bir arkadaşım daha vardı. Bir de beni örnek gösteriyormuş babası "bak o ne güzel evde etekle geziyor" diye. Halbuki o etek benim misafir gelince şortun üzerine geçirdigim etek 😁😁 bu adamlar aynısını eşlerine de yapıyor. Yalnız değilsin.
Ben biraz geç gördüm, dini hassasiyeti de çok yok demişsin, eski kız arkadaşıyla tatile gitmiş, ailesi böyle değilmiş. Acaba fikrini değiştirecek ortamlara mı giriyor? Biri mi etkiliyor onu? Yalan yanlış, bilip bilmeden konuşan insan çok.
Bir de ten uyumu problemi olabilir mi? Yani mümkün mü sağlıklı bir adam eşini görmek istemesin. Belki cinsel ilişki sıklığınızı arttırsanız faydası olur. Sonuçta o zaman mutlaka görecek, alışır 😅

EŞİM EVDE SÜREKLİ UZUN ETEKLER ELBİSELER GİYMEMİ İSTİYOR KAPALI GEZMEMİ İSTİYOR EVİN İÇİNDE

Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
Seni kıskanıyor ve bu şekilde açılmandan , rahata alışmandan korkuyor benim esimde öyleydi, süslendingimde memnun olmazdı derdi annem kız kardeşim gibi giyin evde , bende şiddetle karşı çıktım hiç kabul etmedim şimdi normale döndü , sende sakın kabul etme nasıl mutluysan öyle gez evde

Neden irite oldunuz kim bile isteye sarkık bir göbeği olsun ister ki, kilo iyi bir şey değil sağlığa da zararı var, ama siz bilirsiniz tabi saygı duyarım
Hanimefendi dogum yaptiniz mi bilemiyorum dogum yapan kafinlarin cogunda karinin genislemesinde dolayi hafifdr olsa sarkiklik oluyor ne yani sarkmiş bir karninin olmasi insanin hayatina engel bi durumm mu sizin beyninizde? Sarkik göbekli olmayi esiniz ve sizin kafa yapiniza degismem canim sarkik gobegim😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X