- 10 Ekim 2014
- 32.914
- 148.416
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
Diğer üyeler de benzer yorumlar yapmış zaten. Kimisi 2 satır yazmış kimisi tek cümleyle yazmış ama adamın sorunlu olduğunu herkes farklı bi kelimeyle belirtmiş. Belki sizin öküz kelimesine hassasiyetiniz vardır bilemiyorum. Ruh hastası, sıyırmış, problemli.. bak bunların hepsi son 1 sayfada yazılmış ve üstünkörü okuduğumda ilk gözüme çarpanlar. Konu sahibi isterse şikayete basabilir yöneticiler de bakar gereken neyse yapar.
yani gerçekten durup tekrar tekrar okudum konuyu adamın mantıklı bi açıklaması yok, ee kadının bi suçu günahı yok tabiki evinde istediği gibi giyinecek.Eee sonuç? Artık öküz mü dersiniz ruh hastası mı yada ne bileyim psikolojik sorunları var mı yani aynı kapıya çıkıyor.
Şaka mi yapiyorsunuz? Öküz insana kullanilan normal bir kelime mi ki benim özel hassasiyetim olsun? Siz cevrenizde bu şekilde konusuyor olabilirsiniz. Bir insana öküz demek hakarettir özel hassasiyet gerektirmiyor.
Psikolojik sorunlari var demekle öküz demek ayni kapiya cikmiyor.
Hub neyse iyi geceler. Konu sahibi kocasina hakareti dert etmiyorsa bana noluyor yani. İlginc seyler
Son düzenleme: