eşim evden çıkmamı istemiyor.

Bu yapıcı mesajınızdan dolayı sizi kutluyorum.konu sahibi ne yapabilirim diyor,bayanlar adamın ne kopleksliliğini,ne anormalliğini,ne özgüven eksikliğini,ne çapkınlığını bıraktılar...bayanın eşini aşağılamaya hakkı yok burda kimsenin..herkesin yaşam standardı tercihleri kendine özeldir...ben de tasvip etmem bu durumu ama eyvallah diyene ne denebilir...kendimize benzemeyene tahammülümüz yok bizim...

:46::46::46: doğru söze ne denir...

benim hayran olduğum biri var sevdiğim hiç doğru düzgün konuşmadık bile ama onla evlensem keşke burnumu bile çıkarmam valla dışarı .

benim hayran olduğum biri var sevdiğim hiç doğru düzgün konuşmadık bile ama onla evlensem keşke burnumu bile çıkarmam valla dışarı .

Aksi dilek dileme tatlım.
Eminim eşin bu kadar sıkboğaz etmesi kötü bişeydir.
Madem bişey istiyorsun dileğini düzgün dile.:3:

Ben de eşim haftasonu benle çıksın diye uğraşıyorum.:27:

Herkesin bir derdi vaar.
Durur içerisunde :24:

Aksi dilek dileme tatlım.
Eminim eşin bu kadar sıkboğaz etmesi kötü bişeydir.
Madem bişey istiyorsun dileğini düzgün dile.:3:

Ben de eşim haftasonu benle çıksın diye uğraşıyorum.:27:

Herkesin bir derdi vaar.
Durur içerisunde :24:

yok hayatım ben espri yaptım zaten insan ister tabi gezmek helde ben yani .

Evet taviz tavizi dogurur,benim nisanlim da baslarda buna benzer cumleler kuruyordu bana .ama ben dayanamayacagimi ,bunalirsam iliskimizin de yipranacagindan bahsettim.hep onla hep onla olmaz ki ondan da bikarsin.arkadas da bir ihtiyactir onunla ilgili bir sikintin oldugunda icini kime dokeceksin peki? Yani tabi ki bekarken oldugu gibi olmuyor gezme tozma arkadaslar ama yine de arada bir de olsa nefes almak istiyor insan.

Evet taviz tavizi dogurur,benim nisanlim da baslarda buna benzer cumleler kuruyordu bana .ama ben dayanamayacagimi ,bunalirsam iliskimizin de yipranacagindan bahsettim.hep onla hep onla olmaz ki ondan da bikarsin.arkadas da bir ihtiyactir onunla ilgili bir sikintin oldugunda icini kime dokeceksin peki? Yani tabi ki bekarken oldugu gibi olmuyor gezme tozma arkadaslar ama yine de arada bir de olsa nefes almak istiyor insan.

herkesin kendi tercihi , isteyen insan gibi yasar isteyen ot gibi yasar

Ne münasebet hangı hakla? Hangı curretle ?ya allah askına ya nasıl ızın verıyosunuz buna aklım almıyo bastan yuzvermeseydınız bole olmazdı:19:kacıncı yuzyılda yasıyoruz bole erkeklerde varmı hala:53::53:

Back
X