Bir onceki konumda yazıyor özel degilKonusmamanizdaki neden neydi peki ozel degilse?
Yatacakti ondan istemedi konuşmayı. Ama 3 gündür konusmuyoruz biz hicbir çabası olmadi konusmak icinNeden tartışmıştınız ki?
Bazı insanlar sakinleşmeden konuşmak istemezler belki de eşiniz bu yüzden sizi geri püskürttü.
Sakin kalıp bekleyin,eve döndüğünde de o açana kadar konuyu açmayın
Hayır blöf yapmadim. Gercekten bi sure ayri kalmak istiyorum. Esim gönül almıyor hic.O gitmese sen gidecekmişsin. Bir nevi delikanlılık yapmış seni bu saatte göndermemek için kendisi çıkmış gitmiş.
Yoksa blöf mü yapıyordun? Eğer blöfse sadece bazen böyle patlayabiliyor işte.
Yarın ola hayrola.
Ailem var biraz ayrı kalmak icin gitmek istiyorumO an konusmak istememis demekki kalbini kirmak istememis.
Cikip sokakta yalniz kalacagina evde kal bir daha blof yapmazsin.
Ailem var biraz ayrı kalmak icin gitmek istiyorum
Şimdi okudum önceki konuyu.Yatacakti ondan istemedi konuşmayı. Ama 3 gündür konusmuyoruz biz hicbir çabası olmadi konusmak icin
Zoruma gidiyo benim kendi istegimle evlendigim adamin boyle davranmasi. Bi daha gelme konusmak icin demesi sinirlendirdi beni. Sorun da bu zaten. Konusmuyor.Her tartışmada evden gitmekle mi tehtid ediyorsunuz eşinizi daha önce de böyle muhabbet geçmiş aranızda ?
Keşke ani tepkiler vermek yerine gidip uyusaydınız sabah konuşurdunuz sakin kafayla.
Kabullenmedigi icin yukseldi de yukseldi zaten. Ilk defa tartışırken ağladım ben çünkü konusmak istemedi. Ben cozmek icin uğraşırken o rahat rahat uyuyacakti.Şimdi okudum önceki konuyu.
Konuşmak için yanlış zamanlama seçmişsin sanırım,bende uyumadan hemen önce konuşmak istemezdim.
Ne yazık ki bazı insanların siniri saman aleviyken,bazılarının kor olabiliyor. Sakinleşmesi uzun sürecek sanırım yada haksız olduğunu kabullenemiyor
Konuşmuyor iste. Sorun bu. Hicbir seyi kabul etmiyor tamam senin gonlun olacaksa oyle olsun demiyor.Eğer terar iletişim kurarsanız sakinleşince konuşmak istediğinizi söyleyin. O zamana kadar da yalnız kalın. Eşiniz eve gelince hiçbir şey olmamış gibi devam etmek istemiyorsa mecbur konuşacak. Zaten sizde ayrı kalmak istemişsiniz. Şimdilik rahatlamaya çalışın sakinleşin.
Kabullenmedigi icin yukseldi de yukseldi zaten. Ilk defa tartışırken ağladım ben çünkü konusmak istemedi. Ben cozmek icin uğraşırken o rahat rahat uyuyacakti.
Siz de konuşmayın o zaman o konuşana kadar anladığı dilden konuşmak gerekiyor.Zoruma gidiyo benim kendi istegimle evlendigim adamin boyle davranmasi. Bi daha gelme konusmak icin demesi sinirlendirdi beni. Sorun da bu zaten. Konusmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?