Esim evden gitti az önce

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Az once gitti evden esim. Küsmüstük en son. Bu gece konusmak icin yanina gittim cevap vermiyor konusmak istemiyorum dedi. Ben de sinirlendim niye evlendin konusmayacaksan dedim. Tartışmaya başladık sinirlendi iyice sesini yukseltti. Ben de terbiyesizsin dedim ağlamaya başladım. O da benden bin kat terbiyesiz ve saygısızsin bi daha gelme konusmak icin dedi gitti yatak odasina. Fenalastim aglarken montumu giydim gidecektim evden. Konusmayacaksak niye ayni evde duruyoruz ki diye düşündüm. Yipraniyorum ben bir sure ayri kalalım dedim. Sen dur diyip birkac bir sey alıp bunu da yaşattın ya bana diyerek cikti. Hicbir kötü soz soylemedim tartışırken o uzerime gelince dayanamayip ağladım. Aileme anlatamiyorum evde yalnizim su an. Bi daha gelme konusmak icin ne demek?niye evliyiz madem? Ne yapayım ben?

O gitmese sen gidecekmişsin. Bir nevi delikanlılık yapmış seni bu saatte göndermemek için kendisi çıkmış gitmiş.

Yoksa blöf mü yapıyordun? Eğer blöfse sadece bazen böyle patlayabiliyor işte.

Yarın ola hayrola.

O an konusmak istememis demekki kalbini kirmak istememis.
Cikip sokakta yalniz kalacagina evde kal bir daha blof yapmazsin.

Yatacakti ondan istemedi konuşmayı. Ama 3 gündür konusmuyoruz biz hicbir çabası olmadi konusmak icin

Hayır blöf yapmadim. Gercekten bi sure ayri kalmak istiyorum. Esim gönül almıyor hic.

Yatacakti ondan istemedi konuşmayı. Ama 3 gündür konusmuyoruz biz hicbir çabası olmadi konusmak icin
Şimdi okudum önceki konuyu.
Konuşmak için yanlış zamanlama seçmişsin sanırım,bende uyumadan hemen önce konuşmak istemezdim.
Ne yazık ki bazı insanların siniri saman aleviyken,bazılarının kor olabiliyor. Sakinleşmesi uzun sürecek sanırım yada haksız olduğunu kabullenemiyor

Eğer terar iletişim kurarsanız sakinleşince konuşmak istediğinizi söyleyin. O zamana kadar da yalnız kalın. Eşiniz eve gelince hiçbir şey olmamış gibi devam etmek istemiyorsa mecbur konuşacak. Zaten sizde ayrı kalmak istemişsiniz. Şimdilik rahatlamaya çalışın sakinleşin.

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı. Gelir canım bikaç hafta önce bende benzer bişey yaşadım ertesi gün çıktı geldi konuştuk hallettik.. bekle sakince hiç takma kafana ailenede bahsedip üzme bence, hallolmyck bşy deglse tabi, gelsin konuşur halledersiniz inşallah..

Her tartışmada evden gitmekle mi tehtid ediyorsunuz eşinizi daha önce de böyle muhabbet geçmiş aranızda ?
Keşke ani tepkiler vermek yerine gidip uyusaydınız sabah konuşurdunuz sakin kafayla.
Zoruma gidiyo benim kendi istegimle evlendigim adamin boyle davranmasi. Bi daha gelme konusmak icin demesi sinirlendirdi beni. Sorun da bu zaten. Konusmuyor.

Kabullenmedigi icin yukseldi de yukseldi zaten. Ilk defa tartışırken ağladım ben çünkü konusmak istemedi. Ben cozmek icin uğraşırken o rahat rahat uyuyacakti.

5 aylık evlisiniz ve eşinizle bu raddeye nasıl geldiniz inanılır gibi değil gerçekten.. Allahım hakkınızda hayırlısını versin yürekten diliyorum.. Ama bir şeyi de söylemeden edemicem siz eşinizden ne kadar çok şikayet ettiğinizi anlattığınız bir sürü konu açmışsınız eğer siz eşinize karşı da sürekli böyle konuştuysanız sıkmış olabilirsiniz.. Bu kadar çok ilgi beklemek normal değil.. Arkadaşlarıyla sık sık görüşmek zorunda mıyım diye bir konunuz var mesela bu bile sorun sizin için.. Çok zor bir insan olabilir misiniz acaba..? Sürekli şikayet eden memnuniyetsiz falan.. Kendinize meşgale bulun..

Konuşmuyor iste. Sorun bu. Hicbir seyi kabul etmiyor tamam senin gonlun olacaksa oyle olsun demiyor.

Kabullenmedigi icin yukseldi de yukseldi zaten. Ilk defa tartışırken ağladım ben çünkü konusmak istemedi. Ben cozmek icin uğraşırken o rahat rahat uyuyacakti.

Herkesin kocası,sevgilisi haksızken kabul mü ediyor zannediyorsun? Yoo.
Gelme diyorsa pat diye çıkıp git sürpriz yaptım de. Bir teklifte bulunacaksan en keyifli olduğu zamanı kolla. Huyuna giderek istediklerini yaptır ki o da hala kendi istekleri gerçekleşiyor sansın

Zoruma gidiyo benim kendi istegimle evlendigim adamin boyle davranmasi. Bi daha gelme konusmak icin demesi sinirlendirdi beni. Sorun da bu zaten. Konusmuyor.
Siz de konuşmayın o zaman o konuşana kadar anladığı dilden konuşmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…