Esim evden gitti az önce

Hayir ben gerçekten memnuniyetsiz bi insan hic degilim. Esim evlilik başından beri tahammulsuzdu. Aylar gectikce iyiye gidiyordu hatta.

bence siz olayı gitmeye kadar getirmissiniz uzgunum ama esınız bu saatte ceketını alıp gittiyse sızsınız sebebı. ateşe körükle gitmişsiniz eğer ki konusmanın basındakı yapıcılıgınızı devam ettirseydiniz mesela konusmak istemıyormusuz? pekala ıstedıgın bir vakıt konusalım diyip odanıza cekılsenız bunlar olmazdı... sizin bu saatte evden gtmenıze razı olmayacagı ıcın kendı gitmiş.

Ben ciddi anlamda biraz ayri kalmak istiyorum

Konuşmuyor iste. Sorun bu. Hicbir seyi kabul etmiyor tamam senin gonlun olacaksa oyle olsun demiyor.

O zaman iletişim kuramayacaksınız. Bu iki tarafında birbirini dinlemesiyle olan bir şey. Mektup verin ne bileyim. İlk defa konuşmayı reddeden bir erkek görüyorum. Konuşmak istemiyor kaldı ki gönlünüzü alsın... İşiniz zor.

Ben burda kaybediyorum iste. Benim evlilkk anlayışıma ters.Esim beni gormezden gelirken susup oturcak miyim
Evlenmeden önce böyle miydi yoksa sonradan mı değişti , ya da evlenince ben bunu değiştiririm umuduyla mı evlendiniz bunlar çok önemli.

Iste cok zorlanıyorum. Yipraniyorum diyince yipraniyomus diye söylenerek gitti bi de. Borclarimiz var üzerime gelme diyor. Herkesin borcu var borc var diye evde günlerce küs mu durmamiz gerekiyor?

Iste cok zorlanıyorum. Yipraniyorum diyince yipraniyomus diye söylenerek gitti bi de. Borclarimiz var üzerime gelme diyor. Herkesin borcu var borc var diye evde günlerce küs mu durmamiz gerekiyor?

Evlilik terapistine gitmeyi teklif etseniz ona da mı hayır der?

Durun
Ne olur ki günlerce konuşmasanız
Eninde sonunda konuşacak yani
Sen ona gitmedikçe o sana gelecek

Karşıdaki kişi uzlaşma istemiyor kesinlikle anlattığınız kadarıyla. Borçların bitmesine ne kadar var?
Erteleyebiliriz su sira ödemeyi o kesinlescek. Birkaç yil sonra odemeye baslayabiliriz. Uzlasmaci olmamasi zoruma gitti zaten. Ilk defa böyle bi tavir takiniyor bana. Ben de kimin icin uğraşıyorum ustune bi de terbiyesiz oluyorum diye düşünüyorum gercekten gidecektim.

Daha yeni evlisiniz açtığınız kaçıncı konu. Siz sanırım çok titiz ve her şeyi önemseyen birisiniz. Konularınızdan bunu çıkardım. Böyle giderse üzgünüm eşinizi kaybedersiniz. Önce eşimle ayrı kalmak istiyorum sonra da eşim evi terk etti benimle konuşmuyor diyorsunuz. Hangisine göre yorum yapalım. Bence biraz bırakın adamı. Yalnız kalmak iyidir özler sizi yakın zamanda gelir. Hatta özlemezse bile gelir. Evindeki rahatlığı bulamaz hiçbir yerde. Merak etmeyin. Bide söylemeden geçemeyeceğim tuzsuz yemekten zevk almazsınız. Azıcık tuz yemeğe lezzet katar. Her şeyi kuralına uyarak yapmayın. Azıcık rahat bırakın kendinizi. Bide bunu hem yemeğinize hem de özellikle hayatınıza uygulayın. Mutlu olursunuz.

Durun
Ne olur ki günlerce konuşmasanız
Eninde sonunda konuşacak yani
Sen ona gitmedikçe o sana gelecek
Aslinda konusmam da oyle ayni evde yasamanin anlami kalmiyor bana gore. Bir de gönül almiyor. Konusmak istiyorum red cevabi alip terbiyesiz oluyorum cidden zoruma gitti.

Haklısınız ama yapacak bir şey yok gibi şu an. Sinirlerinizi yıpratmayın. Biraz ayrı kalın bakalım. Umarım hatasını anlar..

Ben hassasim biraz. Ama bu tavri ilk defa gördüm esimden. Konusmak istemiyorum dedi. Esiyim ben onun bi daha konusmaya gelme diyor rahat rahat. Ilk basta konusmak istedim zaten ben bu sözleri duyunca ayri kalmak istedigime karar verdim. Bence de gelir de bir sey degisir mi? Sanmiyorum

Aslinda konusmam da oyle ayni evde yasamanin anlami kalmiyor bana gore. Bir de gönül almiyor. Konusmak istiyorum red cevabi alip terbiyesiz oluyorum cidden zoruma gitti.
İyide neden gönül alsın ki
Sen konuşalım halledelim diye gidiyorsun zaten ona.
Gitme.Bırak o düşsün peşine.
İnatsa inat yani.

İyide neden gönül alsın ki
Sen konuşalım halledelim diye gidiyorsun zaten ona.
Gitme.Bırak o düşsün peşine.
İnatsa inat yani.
Ama kac gun surecek böyle? Dusmez iste ütü yapmıyorum yemek yapmıyorum kendi yapıyor eyvallahi da yok oyle bi inat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…