Esim evden gitti az önce

Benimki de konusmazdi, sonra bi acildi pir acildi. Susturabilene ask olsun.
Cok abartmayin konus konus diye. Gerci zamanla siz de susmayi ogrenirsiniz.

Şunu aklınızda bulundurun. Kavga da etseniz evi terk etmeyin. Boşanma konusu gündeme gelirse, evi terk eden kusurlu sayılıyor. Bilgi bilgidir, bulunsun..

3 gün konuşmayın ne olacak eşimle 15 gün konuşmadı ilkdi o ayrı ama madem haklı olduğunu düşünüyorsun konuşmayacaksın
Bizde 20 gün kadar küsmüştük :) ilk ve sondu
Ondan sonra kavga da etsek bana küsmez hemen laf atar
Zira aynı evde yaşayıp aylarca konuşmama potansiyelim var maalesef
Arada bir geri vites yapabilsem iyi olur aslında ama haklıysam çok ketum oluyorum

Ben normalde hiç küsmem ama herkesin kesin çizgileri vardır onu geçmeyecek hacı

Keşke benimki de özellikle tartışma zamanlarında konuşmasa. Dırdırın alasını yapıyor. Yiyor bitiriyor. Ömür törpüsü bunlar..

3 gün konuşmayın ne olacak eşimle 15 gün konuşmadı ilkdi o ayrı ama madem haklı olduğunu düşünüyorsun konuşmayacaksın

Biz kadınlar daha hassasiz. Ben gidince konuşmuyor bir de gelip kendi konusmak isteyecek oyle mi? Sanmıyorum. Hele de hakli oldugunu dusunuyorsa. Siz de esinizin konusmak istediginin rahatligi var ondan uzun sürüyor olabilir mi

Ben küserim ya
Birde nasıl olsa benim ilk adımı atmayacağımı biliyor o gelir rahatlığı var iyimi
acıdım şimdi benim adama gidip bir sarılim bari
Yapmayın böyle şeyler sonra benim gibi bir inadı tutarsaecbur kalırsınız barışmaya bakın bakalım nasılmış küsmek için yaşlıyım he günümü mutlu yaşamaya çalışıyorum maalesef hayat kısa bunu bilirseniz sürekli küsmezsiniz

Biz kadınlar daha hassasiz. Ben gidince konuşmuyor bir de gelip kendi konusmak isteyecek oyle mi? Sanmıyorum. Hele de hakli oldugunu dusunuyorsa. Siz de esinizin konusmak istediginin rahatligi var ondan uzun sürüyor olabilir mi
Benim ki asla konuşmaz tam bir başak burcudur burnu yere düşse almaz ama herkesin bir sınırı var 15 gûn sonunda konuşmayacağımı anladı tabi

Biz bosanirsak anlasmali bosaniriz tazminat falan talep eden olmaz zaten

olması gereken o zaten, anlaşarak ayrılmak. inşallah olmasın tabi ama..

yine de insanlar belli olmuyor. neler duyuyoruz. o svegi dolu dediğiniz insan canavara dönüveriyor boşanma döneminde. Allah muhafaza..

Bekliyordur şimdi o
Ütopik dayanamaz beni arar konuşmak ister diye
Yapma sende
Sallamıyormuş gibi yap
Sonuçta bu adam seni seviyor ki evlendi
Ne kadar dayanabilir ki
Bir durup düşünsün acaba desin bende de kabahat var mı desin

Teşekkür ederim aramayacagim zaten çünkü cok kırıldım, ağladım bana da yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…