Eşim evden gitti

Peki ne yapmalıyım o zaman şimdi ne önerirsiniz
Çalış... Çalışamazsın, benim eşim çalışamaz diyormuş bunu okudum. Yine de tek söyleyeceğim bu, çalış.
Napacak saçından tutup eve mi getirecek? Ona kalsa çocuğunun bezi olmayacak. Ve korun. Git bir sağlık ocağına, doktor sana hap yazsın kullan. Ona sen korun desen yapmaz o. Kesin erkek adam korunmazdır da ona göre.
Çocuğun olsun perişan olacaksın. Sonra her eziyet çektiğinde açar açar sana zamanında sakın çocuk yapma diyen bizlerin yorumlarını okur ağlarsın.

O zaman korunsak ta ailesi ikimizden birinde sorun mu var diye sorması yakın kayinvalidem 3 aylık evliyken çocuğum olmadı ebeye gittim 4. Ayında hamile kaldım dedi millet 2 yıllık hamile kalmayınca bile gitmiyor ki bunlar biraz dar görüşlugunden mi desem bilemedim böyle yani hemen laf edecekler ben de alışmaya başladım bu düşünceye evlat kokusu alsam mis gibi diye şimdi burda ki uyarıları görünce kararsız kaldım
Alırsın sen evlat kokusu. Ama en çok kirli bez kokusu alırsın. Çünkü çocuğa ne kadar bez alınacağına kayınpeder karar verecek. Çok tüketiyorsunuz az değiştirin diyecek belki de. Der der yani. Onun parası sonuçta....

Back
X