- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi atlasirmak
Maaşla çalışması lazım. Babasinin yanında olsa bile. Eşinin ozguven yerine gelmez ve siz ayrı bir ev olamazsınız ki böyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftalık ta aylık ta almıyalmıyor canım bilerek öyle sordum o 60 lirayı eşim bana veriyor babası eşim e ihtiyacı neyse onu veriyor galiba bugün elektirik faturası al sana 35 tl yarın telefon faturası alsana 50 tl benzin mi alacaksın al 70 tl bu şekilde diye biliyorum
Aynen canım çok haklısın bende eşimin bilmediği yere sakladım mecburenAlınganlık numaralarına kanma canım.Çok çok yeri olur ikinizin aklına yatan,kullanılır ama,3 haftalık evliyken altınları alma hesabı yapana,ben baştan öyle planlamış derim ve bütün hakkını kaybeder benim için.Benim hikayemi okudun,ne için aldım arsayı,ailemiz hepimiz için,kime yarayacak,bize.Gidipte kabzımal seracettin efendinin üzerine yaptırmadım tapusunu.Ne bunlardaki sermayeyi kediye yükleme hevesi bilmem.Kenarda olunca batıyor sanki.Harcayınca canları rahat ediyor,ne saçma...
2 yıllık üniversite mezunu istese zabita olma şansı var ama kabul etmiyor ailesi eşime ısrar edince de sen beni böyle kabul ederek almadın mi diyor ben nerden bileyim anasıyla babasının ağzına bakacağını
Evlendik ve 1 hafta sonra 2 günlüğüne şehir dışına çıkacaktık hemen anneme verelim diye tutturmustu istemiyorum dedim zorlamıştı sonrasında döndüğümüzde annesinden iste dedim isteyemem çekinirim annem verir zaten dedi hayır ışte canım olmaz öyle şey dedim ben kendim istedim anne emanetleri verir misin dedim ne emaneti kızım dedi hani şeyler vardı ya emanetleri alacaktım dedim ben onu zor yere sakladım dedi ben yarın annemgile gideceğim takmam lazım dedim o zaman yarın veririm şimdi çıkaramam demişti bende hemen bir gün sonra aldım sonrada zaten 3 haftalık evliyken istemeye başladı kayinima nisan yapılacakmış benden istediler masraf karşılasın diye vermedim araba alacaz dediler vermedim borctu falan filan dediler yine vermedim düğün parasını almıştınız onla odeseydiniz dedim şuanda da hala istiyorlardı biraz öncede paylaştığım gibi annengil nişanda 2 burma takmıştı al onları ama kabul etmezsende izleyelim bütün videoları kimin akrabası ne takmış bölelim o zaman canım demiştim böyle diyince şimdilik konusu kapandı bakalimmahkememiz görülmedi henüz, öncelik borçların kapanması, yurtdışına kaçtımı desem gittimi desem bilemedim..
şuan tek yapmak istediğim şey, evimi satıp, banka borçlarını kapatıp, çocuklarımı da alıp, bu lanet şehirden gitmek istiyorum, sonrasında allah büyüktür, ailemin yanına gideceğim, bakalım rabbim ne kapılar açaçacak..
sen sen ol, altınlarını sakın verme eşine, he ne olur, ev satın alacaksınız ver tabikide.. yatırımın dışında asla verme küssün..
ben 1 aylık evliydim, ailemi ziyarete ist gittim, bileziklerimi evimde bırakmıştım, eve döndüğümde, bileziklerimin yerinde yeller esiyodu, ahhhh şuanda o ana geri dönsem, hiçç kızmadan, sinirlenmeden, sadece çantamı alıp çıksam o evden..
resmen çaldı bileziklerimi, benden habersiz alması, çalmak değilde nedir ?
Sağol canım benim çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın çok sağolBenimde eşim babasının yanında çalışıyordu. Kira+elektirik+su+benzin faturalarımızı ödüyordu. Üstüne beraber yiyip içiyorduk bide 500 tl harçlık veriyordu. Bu bi sene böyle devam etti. Sonra bebeğim olunca evi ayırdım. Kb gelsinler tekrar beraber yiyelim falan dedi ama kabul etmedim. Zamanla maaşımız da arttı. Şimdi işimizi ayırdık şükür.
Bu süreçte ben eşime bazen güzellikle bazen rest çekerek işledim desem yalan olmaz. Hatta bazen susup vicdan yaptırdım. Ama yeni evliyken o kadae hata yaptım ki..
1. Muhakkak korunun. O korunmuyorsa ilişkiye izin vermeyin. Yada hemen ayağa kalkıp tuvalete gidindaha açık yazamıcam
2. Altındı, paraydı diye eşinizle kavga etmeyin. Gerçekten daha yeni evlilikte yüz göz olmak hiç hoş değil. Aradaki saygı bitiyor.
3. Sakın altınları verme. Her ay çeyrek alıcam diye de kendini kasma. Elindekileri koruman şu anda daha önemli..
4. Evlenmeden önce verdiği sözleri sakince hatırlat. Ondan beklentilerinden bahset.
5. Çalışmanı istemiyosa söz verdiği gibi ihtiyaçlarını karşılamasını söyle. Benim karım çalışmaz deyip beni birinlerine muhtaç etme de.
6. Eşini seviyorsan herşeyi güzellikle halletmeye çalış.
Bunu evlenmeden once yapin demeliydin. Resmen kandirmislar siziEvlenince geçimleri ayiracaz demişlerdi ama yapmadılar
Biraz önce eşim geldi nasıl oldun merak ettim dedi başım hala çok ağrıyor dedim tamam dedi yatagimiza geçtik uzandık bana sarıldı saçlarımı okşayıp öptü üzülmeyelim 15 gündür bak çok mutluyuz bu konuları açarak huzurumuzu bozmayalım dedi tamam canım dedim ben kendi adıma özür dilerim dedim bu aralar yoğunum bir kaç gun içerisinde evin dışındaki tiken ot şu bu için ilaç ı halledicem evin içi içinde annelerimize felan sorarız içeriye de öyle katarız yılbaşına kadar hesaplamama göre borçlar bitiyor o zamanda ev için uğraşırız dedi bende tamam canım dedim sarıldık optik kokladık gitti şimdi aradı annem de hastaydiya oraya gidecekmisin dedi iyi olursam giderim olmazsamda gidemem canım dedim değişik bir sesiyle tamam canım ben sana ısrar etmiyorum zorlamıyorum biliyorsun ama is için bugün zaten gitmem gerekiyor dedim tamam ayarlarız canım birşeyler dedim
Güzel,ama bir tatlı söze kanıp kararından cayma,atı alan üsküdarı geçer,arkasından bakakalırsın..Eldeki avuçtaki de gider.Altınlarını annene bırakamaz mısın.Eşin onları almadan pesetmeyecek.Konuşup konuşup susar elbet der,sinir olduğunla kalırsın.Biraz önce eşim geldi nasıl oldun merak ettim dedi başım hala çok ağrıyor dedim tamam dedi yatagimiza geçtik uzandık bana sarıldı saçlarımı okşayıp öptü üzülmeyelim 15 gündür bak çok mutluyuz bu konuları açarak huzurumuzu bozmayalım dedi tamam canım dedim ben kendi adıma özür dilerim dedim bu aralar yoğunum bir kaç gun içerisinde evin dışındaki tiken ot şu bu için ilaç ı halledicem evin içi içinde annelerimize felan sorarız içeriye de öyle katarız yılbaşına kadar hesaplamama göre borçlar bitiyor o zamanda ev için uğraşırız dedi bende tamam canım dedim sarıldık optik kokladık gitti şimdi aradı annem de hastaydiya oraya gidecekmisin dedi iyi olursam giderim olmazsamda gidemem canım dedim değişik bir sesiyle tamam canım ben sana ısrar etmiyorum zorlamıyorum biliyorsun ama is için bugün zaten gitmem gerekiyor dedim tamam ayarlarız canım birşeyler dedim
Çok net yazmışsın,bravoBenimde eşim babasının yanında çalışıyordu. Kira+elektirik+su+benzin faturalarımızı ödüyordu. Üstüne beraber yiyip içiyorduk bide 500 tl harçlık veriyordu. Bu bi sene böyle devam etti. Sonra bebeğim olunca evi ayırdım. Kb gelsinler tekrar beraber yiyelim falan dedi ama kabul etmedim. Zamanla maaşımız da arttı. Şimdi işimizi ayırdık şükür.
Bu süreçte ben eşime bazen güzellikle bazen rest çekerek işledim desem yalan olmaz. Hatta bazen susup vicdan yaptırdım. Ama yeni evliyken o kadae hata yaptım ki..
1. Muhakkak korunun. O korunmuyorsa ilişkiye izin vermeyin. Yada hemen ayağa kalkıp tuvalete gidindaha açık yazamıcam
2. Altındı, paraydı diye eşinizle kavga etmeyin. Gerçekten daha yeni evlilikte yüz göz olmak hiç hoş değil. Aradaki saygı bitiyor.
3. Sakın altınları verme. Her ay çeyrek alıcam diye de kendini kasma. Elindekileri koruman şu anda daha önemli..
4. Evlenmeden önce verdiği sözleri sakince hatırlat. Ondan beklentilerinden bahset.
5. Çalışmanı istemiyosa söz verdiği gibi ihtiyaçlarını karşılamasını söyle. Benim karım çalışmaz deyip beni birinlerine muhtaç etme de.
6. Eşini seviyorsan herşeyi güzellikle halletmeye çalış.
Şunu eklemeyi unutmusum haftalık 60 lira vermeye devam edeceğim canım her ay bir çeyrek alıp kaldırmaya çalışalım dedi o kadarını alamasamda elimde 100 tl mi var sana vereyim sen kaldır 150 mi var sana vereyim senin biriktirdiğin varsa birleştirip öyle alırız dedi bende tamam canım dedim