- 3 Nisan 2018
- 40
- 54
- 3
- 34
- Konu Sahibi Kehribartesbih
-
O esnada s.ktir olup gideceğim dedim zaten çok kötüyüm şu an.Ben olsam ertesi gün tüm bardakları döker küfreder gibi deil direk küfreder giderim
Kadınlar size Allah'ın emanetidiri bilmeyen adama sırtınızı dayayacagınıza çıkın evden daha iyi .
Biraz ailesinden biraz onun düşüncesizliğinden dolayı . Ben çoook anlayışlı birisiyimdir şu iki yılda nadirdir tartışmalarımız. Ama bu defa böyle oldu işte.Neyin başında çıktı bu kavga? Birbirinizi gündelik şeylerde idare edeceksiniz yoksa sonu boşanma. Çift var domates almadı diye kavga eder, çift var balkonda domatws serası yapar. En iyi hayatı yaşamak için evliysen eşinle şekilleneceksin başka yolu yok.
Çünkü yok, kendimi çok çaresiz hissettim. Öyle lafı yutabilecek birisi değilim. Bunu bildiği halde niçin dediğini sorguladım Aslında.Benim gidecek yerim yok niye dediniz en azindan korkutup trip atmaya devam etseydiniz soylediklerinizin arkasinda olsaydiniz.
Otel olmaz asıl bu kez evli kadın otele gitti yaygarası basar o da normal biri olmadığı için .O esnada s.ktir olup gideceğim dedim zaten çok kötüyüm şu an.
Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...
Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.
Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
Asansörle inmedim ya anlamış komşuda olduğumu. Ama ne olursa olsun aramasını bekledim. Insanların evinde oturdum kaldım sığıntı gibiKomşuya gittiğinizi bilmediği halde aramamış, üstüne üstlük yarın eve gelme demiş.
Bu işin şakası ya da ders vermecesi pek kalmamış.
Kendinize güveniyorsanız kalkışın ama güvenmiyorsanız böyle laflar etmeyin.
Siz söylediğinizin arkasında durmadıkça daha beter olur.
Sinirle söylediğinden eminseniz gün içinde ayrılık kararımızın dönüşü olmayacak madem ayrılıyoruz evi sen terk et diye mesaj atın.
Eve gelmezse sözünüzün arkasında durun.
Onun tüm çevresi burada birşey olsa çalacak kapım yok benim. Ben yatakta o cevabı vermesini beklemiyordum, öyle deyince tamam dedim kalktım yanından.Evdeki bardak çanak ne varsa kırıp gidin ve dönmeyin lütfen. Sinirle söylemiş olsa bir kere söylerdi. Siz geri dönüp "benim burda kimsem yok beni neden kovuyorsun" dediğinizde bu adam sizi ikinciye kovmuş. Gerçekten seven bir adam bu cümleden sonra yumuşardı. Kaldı ki benim bile size sarılasım geldi o cümleyi okuyunca...
Evdeki bardak çanak ne varsa kırıp gidin ve dönmeyin lütfen. Sinirle söylemiş olsa bir kere söylerdi. Siz geri dönüp "benim burda kimsem yok beni neden kovuyorsun" dediğinizde bu adam sizi ikinciye kovmuş. Gerçekten seven bir adam bu cümleden sonra yumuşardı. Kaldı ki benim bile size sarılasım geldi o cümleyi okuyunca...
Desem gider ama demek istemiyorum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Gidersem sessizce çeker giderim.Kendisi niye gitmiyor
Asansörle inmedim ya anlamış komşuda olduğumu. Ama ne olursa olsun aramasını bekledim. Insanların evinde oturdum kaldım sığıntı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?