Eşim evden kovdu!

İyi bakalım hakkında hayırlısı olsun
Umarım sözünde durur ve birdaha öyle birşey söylemez

Ben de dune kadar annemle yasarim diyordum kk akillandirdi beni kizim da benimle yasiyacagina gore ev benim olmali.ben cocugun nafakasini da odesin isterim.araba onun olsun evlenmeden once aldi bak insafliyim yine.

Bir daha öyle bir şey söylerse gideceğinizi kesinlikle bilsin. Hatta ara ara hatırlatın çok zoruma gitti gidecektim ama son şans verdim diye ki öyle kolay çıkmasın ağzından böyle ağır laflar...

Ben olsam ertesi gün tüm bardakları döker küfreder gibi deil direk küfreder giderim
Kadınlar size Allah'ın emanetidiri bilmeyen adama sırtınızı dayayacagınıza çıkın evden daha iyi .

Bekarsınız galiba yada çok anlayışlı bi kocanız var öyle söylendiği gibi olmuyor ne yazıkki umarım bunu tecrübe etmek zorunda kalmazsınız.

Bekarsınız galiba yada çok anlayışlı bi kocanız var öyle söylendiği gibi olmuyor ne yazıkki umarım bunu tecrübe etmek zorunda kalmazsınız.
Evliyim kadını emanet bilen bir eşe sahibim çok şükür. Ama evliyim diye kimsenin kölesi değilim olmam da. Herkes bir annenin babanın evladı bir erkek ki kadının mağdur olacağını bile bile kovuyorsa kadın da herşeye rağmen gereğini yapar yapmalı herkesin bir haysiyeti gururu var buna bas eğmeye gerek yok adam olacak/lar.

Anne evine dönse yine mutlu olamayacak maddi gücü olmayan ayrı eve çıkamayan binlerce kadın var ve bu hayatın gerçeği ne yazıkki.Şanslısınız eşiniz söylediğiniz gibiyse allah daim etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…