Eşim evdeyken sinirlerim oynuyor

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Eşim evdeyken hep kendi halinde takılır. Beraber yaptığımız aktivite film izlemek ve beraber olmaktan ileri gitmez. Mıç mıç olmayı sevmez. Güzel hiçbi şey söylemez. Yatakta söyler sadece. Duygusal boslukta olduğumu düşünüyorum. Evde bu haldeyse bana batıyo yaptığı şeyler. Evde yokken ya da uyuyoken daha mutluyum malesef. Çünkü beklenti içinde olmuyorum. Onsuz bi hayat düşünmek de zor. Benim durumumda olanlar var mı :KK43:

Peki siz bunun için çaba sarfediyor musunuz ?
Mesela ise eşinizin hoşlandığı şeyleri yaparak başlayın sürekli tekliflerde bulunun.
Aktiviteleri eşinizin hoşlanacağı şekillerde yapmaya çalışın :)
Benim de eşim zamanında çok oyun oynuyordu hatta bursa konum bile var bende sınır olurdum .
Sonra oyunu bende indirmeye karar verdim ve o günden beri beraber oynuyoruz :D bende oyunun müptelası oldum.
Aşılmayacak sorunlar değil bence umarım bir yolunu bulursunuz.

Eşim evdeyken hep kendi halinde takılır. Beraber yaptığımız aktivite film izlemek ve beraber olmaktan ileri gitmez. Mıç mıç olmayı sevmez. Güzel hiçbi şey söylemez. Yatakta söyler sadece. Duygusal boslukta olduğumu düşünüyorum. Evde bu haldeyse bana batıyo yaptığı şeyler. Evde yokken ya da uyuyoken daha mutluyum malesef. Çünkü beklenti içinde olmuyorum. Onsuz bi hayat düşünmek de zor. Benim durumumda olanlar var mı :KK43:
mıçmıç olmak derken☺ beklenti içinde oturursàniZ bekler durursunuz atağa geçin ozaman ve siz yaklaşıp bguzel sözler söylemeye başlayıp sizin deyiminizle mıçmıç olun bakalım tepki ne olucak?

Peki siz bunun için çaba sarfediyor musunuz ?
Mesela ise eşinizin hoşlandığı şeyleri yaparak başlayın sürekli tekliflerde bulunun.
Aktiviteleri eşinizin hoşlanacağı şekillerde yapmaya çalışın :)
Benim de eşim zamanında çok oyun oynuyordu hatta bursa konum bile var bende sınır olurdum .
Sonra oyunu bende indirmeye karar verdim ve o günden beri beraber oynuyoruz :KK70: bende oyunun müptelası oldum.
Aşılmayacak sorunlar değil bence umarım bir yolunu bulursunuz.
Futboldan hoslanıyor tv izlemeye bayılıyo bunlar benim ilgi alanlarıma uzak şeyler. Bana bişeyler katacak aktivitelerden zevk alıyorum.
mıçmıç olmak derken☺ beklenti içinde oturursàniZ bekler durursunuz atağa geçin ozaman ve siz yaklaşıp bguzel sözler söylemeye başlayıp sizin deyiminizle mıçmıç olun bakalım tepki ne olucak?
Bilmiyorum o öyle buz gibi dururken içimden gelmiyo

Futboldan hoslanıyor tv izlemeye bayılıyo bunlar benim ilgi alanlarıma uzak şeyler. Bana bişeyler katacak aktivitelerden zevk alıyorum.

Bilmiyorum o öyle buz gibi dururken içimden gelmiyo
Ne gibi aktivitelerden hoslaniyorsunuz mesela ?? Evet kendimize birşeyler tabiki katmalıyız ama her aktivitede bunu yapmak için kasmaya gerek yok bence .
Eşinizle konuşun mesela haftada bir gün onun sevdiği birseyi birlikte yapın , bir günde sizin hoşlandığınız birşeyi birlikte yapın. Böyle böyle aşabilirsiniz belki aranızda ki sorunu .

Ne gibi aktivitelerden hoslaniyorsunuz mesela ?? Evet kendimize birşeyler tabiki katmalıyız ama her aktivitede bunu yapmak için kasmaya gerek yok bence .
Eşinizle konuşun mesela haftada bir gün onun sevdiği birseyi birlikte yapın , bir günde sizin hoşlandığınız birşeyi birlikte yapın. Böyle böyle aşabilirsiniz belki aranızda ki sorunu .
Film izlemekten hoslanıyorum onu yapıyoruz zaten ama ben duygusal anlamda tatmin olamıyorum
Ayağa kalkmadan yuruyemessin dimi?? Ozaman yürütmek için kaldirmalisin der susarim sen anlamak istediğini anla artık ☺
Teşekkür ederim :))

Kendi Kişiliği öyledir belki.. siz cıvıl cıvılken, eşiniz durgun ve sessiz sakindir..
Değişmesi için sizin çaba göstermeniz lazım...

Normalde söylemeyen her adam, istisnasız yatak da söyler. Yatak olmazsa, hiç söylemeyecek o zaman.

Ah bu erkekler... İş yatağa geldim mi resmen çığır açıyorlar türlerinde.. Haklı olarak ilgi bekliyoruz. Aynı durumda olduğumdan biliyorum. Ama kendimce buna bir çözüm buldum.. Az beklenti çok mutluluk.

Kendi Kişiliği öyledir belki.. siz cıvıl cıvılken, eşiniz durgun ve sessiz sakindir..
Değişmesi için sizin çaba göstermeniz lazım...
Bilmiyorum sevdiğinden emin değilim böyle ilgisizken
Normalde söylemeyen her adam, istisnasız yatak da söyler. Yatak olmazsa, hiç söylemeyecek o zaman.
Evet öyle olacak orası ayrı bi yer benim için önemli olan gündelik hayat

Bence evdeyken yokmuş gbi davranjn ben öyle yapıyorum kafam daha rahat

Ah bu erkekler... İş yatağa geldim mi resmen çığır açıyorlar türlerinde.. Haklı olarak ilgi bekliyoruz. Aynı durumda olduğumdan biliyorum. Ama kendimce buna bir çözüm buldum.. Az beklenti çok mutluluk.
O zaman neden evlendim? :( diyorum kendime

aynı ben elınde telefon kumanda var mı yok mu belli değil, birşey desen cevap vermez, verse saatler geçer bende artık evde olmadığında daha mutlu hissediyorum kendimi, sevmiyor muyum seviyorum ama onunla birşeyler yapmak içimden gelmiyor en çokta sevişmek gelmiyor bu aralar hep reddediyorum ;)

Git adama sırnaş. Akıllı kadınlar kendilerine sözün söylenmesini beklemezler. Sözü söylettirirler

Back
X