Eşim evdeyken sinirlerim oynuyor

Bir an konuyu kocam açtı gibi hissettim :KK70:

Benim eşim de benzer konulardan şikayetçi. Ben sevgisini gösteremeyen insanlardanım. Çok sevsemde sürekli gidip sarılıp şapur şupur öpemem mesela. Ya da dakika başı sevgi sözcükleri söyleyemem. Sanırım babamdan kalma bir durum bu. Onun da kişiliği öyleydi. Belki eşinizin de kişiliği budur.

Hatta iş yoğun geçmişse çok fazla telefon görüşmesi yapmışsam (Mesai boyunca full telefon görüşmesi yaptığım oluyor) eve geldiğimde konuşmam bile. Konuşacak halim kalmıyor çünkü. İster istemez dinlenmek istiyor insan. Öyle olduğunda da artık eşim anlar telefondan okeyde masa açar beraber sessiz sessiz oynarız ya da bir film açar beraber izleriz.

Sizi sevdiğine inanıyorsanız gerisini dert etmeyin bence. Beraber yapabileceğiniz aktiviteler bulmaya çalışın.

Siz kendiniz bu durumu değiştirebilirsiniz.
Ben sevgimi dışa vuran bi insanım. Eşim çok söylenirdi yoruluyorum derdi. Yanaklarını sıkardım mıncıklardım adamı. Sonra baktım bu onu cidden daraltıyor.
Söylendi falan bi ara. Bende üzüldüm. Ama eşimi sevmeyi asla bırakmadım. Ve ona “ben biraz böyleyim biliyorsun ama söz darlamayacağım artık seni” dedim.
Bıraktım kendi yoluna herşeyi.
Sonra bi baktım bu beni nasıl seviyor.
Diğer koltuğa oturuyorum, “niye oraya oturdun, yanıma gelsene” diyor.
Şimdi peşimden ayrılmıyor :D
Bana diyorki ben sakinlik seviyorum. “Gel kıvrıl yanıma kedi gibi ben seni seveyim” diyor. Beni boğma diyor.
Yani herşey sizin elinizde. O yapmıyorsa siz yapın. Bazen eşimde instagram videolarına bayağı takılır. Telefonu elinden alıyorum saklıyorum. Oyun oynamaya bayılır. Bende severdim oyun konsolum vardı evde bekarken kullandığım. Gidip onu getirdim falan. Beraber vakit harcamak için o ne seviyorsa kendime uydurarak onları bende yapmaya başladım.

Eşim evdeyken hep kendi halinde takılır. Beraber yaptığımız aktivite film izlemek ve beraber olmaktan ileri gitmez. Mıç mıç olmayı sevmez. Güzel hiçbi şey söylemez. Yatakta söyler sadece. Duygusal boslukta olduğumu düşünüyorum. Evde bu haldeyse bana batıyo yaptığı şeyler. Evde yokken ya da uyuyoken daha mutluyum malesef. Çünkü beklenti içinde olmuyorum. Onsuz bi hayat düşünmek de zor. Benim durumumda olanlar var mı :KK43:
işten yorgun geliyor olabilir. haftasonu aktiviteleri ayarlayın. o zamanlar ne yapıyorsunuz? h.sonu sizinle ilgileniyor mu yoksa kendi havasında mı?

esimle ortak yapabilecegimiz tek aktivite fenerbahce maci izlemek
bende surekli koyun koyuna aşk soxcukleri soylenen iliskilerden hoslanmadigimdan sanirim rahatsiz etmiyor beni pek
tabi bu duruma gore degisir esimle evde bir aktivitemiz yok evet ama bensiz disarda bir bardak cay bile icmez beni evde birakip gittigi tek yer arkadaslariyla mac izlemek ondada beni anneme falan birakmak icin defalarca teklif eder skilmayim diye yani adamin hayatinda aktivite yok bana ozgu degil sizin esinizde ayni sanirim yapilari bu degistirebilecegimizide sanmiyorum

Back
X