Esim eve gec geliyor

Ana konu bu degil ama ben suna takildim.
Bebegi anneme bırakıp kahvalti hazirlamaya gittim? Sebep? Kendi eli kolu yok mu siz neden hem bebege bakip hem ona kahvalti hazirlayip hem üzülen taraf oluyosunuz?
Bunun adi insanlik degil. aksine bile isteye arada bi ev isi yemek yaptirin (ki bu zaten ortak sürekli yapilcak seylerdir de neyse) paşamiz birazcik yorulsun o zaman sizi anlar ancak. Yıkın üstüne ya bu bebek ikinizin ona da baksin .
Lütfen ezmeyin kendinizi önce kendi degerinizi bilin.
Bazı arkadaşlar diyolar ya hani evde huzuru yok o yüzden gidiyordur falan diye. Huzuru kaçmasın onu biktirmayayimki eve gelmek iştesin bahane bulmasın diye yapıyorum bazı şeyleri ama haklisin yapmamak gerek yapsamda yapmasam da o hatalı değil ben dirdirciyim her şekilde

Bazı arkadaşlar diyolar ya hani evde huzuru yok o yüzden gidiyordur falan diye. Huzuru kaçmasın onu biktirmayayimki eve gelmek iştesin bahane bulmasın diye yapıyorum bazı şeyleri ama haklisin yapmamak gerek yapsamda yapmasam da o hatalı değil ben dirdirciyim her şekilde
Bacım sen tam olarak orda hata yapiyosun. Bi erkek eve o sekilde gelmek istemez içinde varsa her türlü gider.. yani sorun sende degil bosuna fedakarlik yapma isteyen gelir istemeyene kapi orda o seni mutlu etmeye calisiyo mu karim eve baglansin diye ? Hayir...
Kendini üzme aksine bebegini ona birak kuaföre git kendinle ilgilen hickimse icin kendinden vazgecme öyleleri yaraniyo emin ol.. cogu erkek böyle hiçbiri de ayy ne kadar ince dusunceli bi karim var gelmis bana kahvalti hazirliyo evi temizliyo donlarimi yikiyo demez yani😁

Sorun sende degil. Sorun esinde. Evlilik ne bilmeyen, bekar yasantidina devam eden, evi otel olarak kullanan birine ne yapsan bos. Duzelmez. Yerinde olsam artik onun hizmetciligini birakir, kendine yatirim yaparim. Kendine bak. Gez toz susken arkadaslarinla bulus. Ve para biriktir kotu gunler icin ama esinin bundan haberi olmasin.

hemen arkadaşları yüzünden deniyor ya ben sinir oluyorum kusura bakmayın.
benim de eşimin de zibilyon tane arkadaşımız var ve her fırsatta görüşürüz ama bizde ama dışarda.

adam evde mutlu değil demek ki dışarı çıkıyor her seferinde. arkadaşlarını size çağırır mı? evde huzurlu bir ortamı var mı? sizinle vakit geçirmeyi sever mi?
bence önemli olan bunlar.
Bence erkekleri bu kadar abartmaya gerek yok.. o kim ki evde mutlu degil?
Mutlu olmucak biri varsa o da tüm gun cocuk bakmis temizlik yemek yapmis ustelik kocasindan ilgi görememis kadin olmali yani..
Mutlu degilse de iki cicek alsin gelsin iliskiye heyecan katsin o zaman kendi adım atsın bu kadar basit. Ama her seyi kadinlara yikmaya o kadar alismisiz ki🤷🏼‍♀️

Back
X