• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim eve gelmedi :(

kızlar pc çöktü giremedim iki gündür
eşim sabaha karşı geldi hala ayılamamıştı diğer iki arkadaşıda hastanelik olmuşlar ertesi gün
sahte rakıdan şühelenildi
ayılıp gelebilmek için 1 saat soğuk suyun altında kalmış hasta yatıo şu anda
konuştuk hallettik çok şükür
çokkk saolun destekleriniz için hakkınızı helal edin

eşim sabaha karşı geldi hala ayılamamıştı diğer iki arkadaşıda hastanelik olmuşlar ertesi gün

goruyonmu adam birgun gelmeyecekti eve basina neler geldi,
buda ona ders olur ALLAH KORUSUN ya birsey olsaydi,
neyse halletmenize sevindim umarim tekrari olmaz,
gerci bu hastanelik olmaylan birdaha olacagini sanmam:23:

yatsın.:19:...aklı başına gelmiştir:31:

arkadaşlar ben de evliyim ilk önce onu belirteyim de sonra bekara karı boşaması kolay demeyin
bence karşınızdaki insana sahibiymiş gibi davranıyosunuz izin vermek de ne ? cocugunuz mu bu adamlar sizin
hele eve git getir felan diye yorumlar olmuş bu nasıl saygısız bir davranış olur ya!olur mu öyle şey
çok rahatsız olduysan medenice dile getirirsin o da davranışlarını 'kendi isteğiyle,aklıyla' ona göre ayarlar
2 kişi evlenince birbirlerinin sahipleri olmazlar ilk önce bunu hazmedin siz ona aklıyla hareket edebilecek bir varlık gibi davranın bakın bakalım nasıl davranıyor cocuk gibi muamele yaparsanız cocuk kalırlar sonra da bu erkekler hep cocuk!kadına yat uyu sakin ol sabah konusursunuz dicenize vermişsiniz ateşi oduna:)

Görüyor musun sen olaya bak!
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste işte
Ama yinede insan eşine kıyamıyor
Neyse bu ona der olmuştur inşallah
Bu son olsun geçmiş olsun:)

Adam bi keyif yapıyım diye çıkmıştı evden başına ne gelmiş! Geçmiş olsun.Sen çok üzülmüştün onun acısı çıktı heralde.

arkadaşlar ben de evliyim ilk önce onu belirteyim de sonra bekara karı boşaması kolay demeyin
bence karşınızdaki insana sahibiymiş gibi davranıyosunuz izin vermek de ne ? cocugunuz mu bu adamlar sizin
hele eve git getir felan diye yorumlar olmuş bu nasıl saygısız bir davranış olur ya!olur mu öyle şey
çok rahatsız olduysan medenice dile getirirsin o da davranışlarını 'kendi isteğiyle,aklıyla' ona göre ayarlar
2 kişi evlenince birbirlerinin sahipleri olmazlar ilk önce bunu hazmedin siz ona aklıyla hareket edebilecek bir varlık gibi davranın bakın bakalım nasıl davranıyor cocuk gibi muamele yaparsanız cocuk kalırlar sonra da bu erkekler hep cocuk!kadına yat uyu sakin ol sabah konusursunuz dicenize vermişsiniz ateşi oduna:)

evlilik böyledir canım herkes kafasına eseni yapamaz kadında erkekte kendinden taviz vermek zorunda. aynı evde birlikte yaşanıyorsa tabiiki hesap verecek.. saygı bunu gerektirir. ayrıca birbirimizin sahibi oluyoruz evet.. yüzüğün içinde karşı tarafın isminin yazması bile bunu gösteriyor..

konu sahibi arkadaşım barışmanıza çok sevindim.. iyice kızdığını belli etseydin bi daha böle bişeye cesaret edemesin. :34:

o ewe gidip getirseydin diyenlerden biride bendim....kimse kusura bakmıycak ama karısı ewde beklerken arkadaşlarıyla yiyip içip bu gece gelmiyorum diyecek adam, kadında sabaha kadar ne oldu başına ne geldi ne yaptı diye kafayı yiyecek....sadece paronayaklığa ve aldatma ihitmaline bağlamak gerekmez bu kııstlamaları rakıdan zehirlenen arkadaşları örnek vermem yeterli sanırım...ewli adam sorumluluklarını bilmiyosa kadın ona çocuk muamelesi yapar maalesef....benim kocam ben içtim arkadaşlarda kalıcam sende bekleme beni ben keyfime bakıcam bu gece diycek bende tabi canım sen kocaman adamsın yanında şuan bi bayan olsada sen ne yapacağını bilirsin nasıl olsa aklın başında aldatsanda sen akıllı bi açıklama yaparsın sabahleyin bana tamam ben yatıyorum içim rahat çünkü benim kocam beni sırf arkadaşlarıyla takılmak eğlenmek için ewe gelmiyor ne olacakki....bayanda ertesi gün gitsin aynısını yapsın kadın çocukmu aklı yokmu her nefsine sahip çıkmak zorunda olan kadın değilmide arkadaşında içip sızamıyor onun kadın olmasımı ona bu hakkı tanımıyor yoksa kadınlar aptal varlıklardamı erkekdir yapar kocaman adam olmuş yapsın oluyor???siz bu topluma böle odundu ateşdi falan derken sorumsuz erkeği akıllı aile babası gösteremezsiniz yok böle bi dünya.....konu sahibi arkadaş zaten kalmasını istemediğini medenice dile getirmiş ama adam kalıcam demiş mtesi varmı???bunlar benim nacizene fikirlerim ben kocamı her yere gönderirim ama yapılmıycak bişeyi yaparsa birdaha gitmek istediğindede orda dur derim....

sorunun fazla buyumeden hallolmasına cok sevındım canım buda ders olmuş oldu

Back
X