eşim eve gelmedi :(

lütfen kimse kızmasın darılmasın gücenmesin ama , burda konu sahibi arkadaşımız çok üzüntülü çok zor durumdayken , kendi kocalarınızı ilişkileriniz övmek bana yanlış geliyor , özendirir gibi... insan ister istemez düşünür , biz böyle değiliz bana böyle davranmıyor diye ve daha çok depresyona girer. burda konu sahibine yardım etmek varız , kendimizi anlatmak için değil diye düşünüyorum

Ben kocamı hiç övmedim valla..Kayınpederimden bahsettim:d

konuşmamaızın üstünden bi saat geçtti ve gelmedi hala
son kez soruyorum kusuruma bakmayın sabah gidiyim mi
Bence sabah onun gelmesini bekle gideceksende öyle git
Sonuçta evi terketmek niyetiyle ayrılmıyorsun evden
Kardeşin askerden gelmiş ona hoşgeldine gideceksin

ben çıkıyorum bayanlar , herkese iyi geceler , güzel bir cumartesi sabahına uyanırız inş ...

konu sahibi arkadaşım sende lütfen daha fazla burda durup aklını karıştırma ve uyu , sabah olaaaa hayrolaaa ...

iyi sabahlar

lütfen kimse kızmasın darılmasın gücenmesin ama , burda konu sahibi arkadaşımız çok üzüntülü çok zor durumdayken , kendi kocalarınızı ilişkileriniz övmek bana yanlış geliyor , özendirir gibi... insan ister istemez düşünür , biz böyle değiliz bana böyle davranmıyor diye ve daha çok depresyona girer. burda konu sahibine yardım etmek varız , kendimizi anlatmak için değil diye düşünüyorum

Bak ö yönden hiç düşünmemiştim afedersiniz ama kötü niyetli diildi tabi hem arkadaşımızında eşiyle sürekli problemi olan falan biri diilki sonuçta konuşmayalım öyle güzel şeylerden 1 kereye mahsus eşi böyle birşey yapmış bidaaada yapmaz heralde çiftimiz kavgalı boşanma aşamasında falan biri diilki başkalarının ilişkilerimize imrensin üzülsün vs. eminim oda eşiyle çok mutludur bunlar basit şeyler zaten eşini sabah bekleyipte eşi gelince bence arasını düzeltecektir biz burda sohbet olsun arkadaşımızın morali düzelsin diye konuştuk sonuçta okadar :19:

Canını sıkma artık tamam bak sabah oldu nerdeyse zaten arkadaşlarında dediği gibi,eşini bekle konuşun ondan sonra sen gidersin.O gelmeden gidersen kısasa kısas yapmış olursun.

o kadar istiyorum ki gitmeyi ama cesaretim yok daha kötüsünü kaldıramam
zaten zor bi dönemden geçiorum geldikten sonra konuşup gidicem saolun kızlar

ben aradıktan sonra gelir die düşünüştüm mahvetti beni mahvetti

kız seni aldatmaya gitmiş gibi konuşmasanaa :20: büyütücek okadarda bişii yok mahvolucak falaan sen nasılsa sonra onları burnundan fitil fitil getirirsin fevrii davranma derim ben eşin gelsin sabah konuşun anlaşın gideceksende öyle git :20: hatta eşine şart koşabilirsin bunu kullanarak sende benimle gelicen diyee :34: böylelikle oda seni daha fazla kızdırmamak için gelmek durumunda kalacaktır ama eşin gelmeden sakın gitme evden o götürsün yada senle gelsin kırgınlığını belli edersin zaten sabah sen yeterince :34: hadi ben kaçıyom artıkın hoşçakalıın :3: üzme sende kendini git güzel bi uyku çekki sabah ona yapacakların için güç toplayabil :1::34: azcık süründürki bidaa gidemesin öyle affet :34:

Evde ıhlamur veya papatya çayı varsa yap, iç. Mışıl mışıl uyu. Maalesef erkeklerin böyle çocuk gibi davrandığı zamanlar oluyor. Onaylamıyorum ama ne düşündüğünü ve ne için böyle davrandığını asla hiçbirimiz tam olarak bilemeyiz. Eve geldiğinde zaten kendisi konuşacaktır. iNANIYORUM Kİ UZLAŞACAKSINIZ. İnsan hemcinsinin üzülmesini istemiyor. Umarım bu olayın tekrarı olmaz ve evliliğin her daim huzurlu, mutlu bir şekilde gider.

büyütmeye gerek yok bence .takılmıştır arkadaşlarınla .insan arkadaşlarını görünce herşeyi unutuyor .hemen aldatıyor gibi düşünme .hem böle bazen erkekleri serbest bırakmak iyidir .ilişkiniz daha sağlıklı olur .erkekler çok sıkıya gelemeyen varlıklar çünkü.

Zaten hep söylerim, bir erkek en erken 30 yasinda evlenmeli, cünkü onlar biraz gec büyüyorlar ve sorumluluk alabiliyorlar.
30 yasin altindaki erkekler, benim gözümde cocuk gibiler...ne anlar o evlilikden, ne anlar o sorumlulukdan.

hayır telefon etmedim msj attım kaç olursa olsun yatmaya eve gel die oda araba kullancak durumda değilkim o yuzden kalıcam demiş cevap vermdim ne gelen var ne arayan

Selam canim,

bence olayi cok fazla buyutme, haklisin esin bir hata etmis ama suanda ailenin yanina gitmen dogru degil bir iki gun bekle. Yoksa ona inat gittigini dusunecek ve olay buyuyecek.. Bir sen gidicen bir o sonra toparlanamazsiniz....

Benim kizdigim nokta su taksiye binip gelemicek kadar sarhos bir adam nasil oluyorda mantikli mesajlar atabiliyor?

Back
X