off bunada kocamı denir... üüzüldüm gerçekten. ne haltlar kaıştırıyosa çık git evden ben olsam öyle yapardım eve gelmediği bi gece olmadık bişe olsa doğumun başlasa nolucak yalnz kalma yani. sinir bastı sorumsuz herif umrunda değilse bu kadın neden hamile bıraktın. alttan alma görmezden gelme bişey olmamiş gibi davranma bu adamı yalnz sensiz bırak
Gunaydin kizlar konu ailelere intilak etti zaten bilmeyenler varsa soyleyeyim hersey onun icin iyce zorlasti artik bende onun ve benim ailemi arkama alarak onun karsisinda daha guclu durmaya basladigimi farkettim en ufak hatasinda biliyor bence ne olacagini artik
Neyse canım carsıdanda bısey ıstemıyoruz bendee kahve var ıcersen gelırsen
sen bence hayatı gulluk gulıstanlık yasamaya devam et , hıc bır sorunun yok gıbı ıkı trıp senı rahatlatır
ay onun note 4 ne sen bence bundan bosan babasida onun tepesine bindin gordun gununu o guzel bebeginle kendine yeni bir yol ciz bu evliligin sonu yok bir kriz aninda sana ve bebegine zarar verebilir
ay şöyle erkekler duyunca tüm nefret duygum harekete geçiyor. kayınpederini arama bence adam 8 aylık hamile eşini evde bırakıp gidecek kadar pislik babasının sözünü mü dinleyecek