- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 37
kimse inanmaz...ama ihtimaller ihtimaller...hamilesin kafanı karıştırmak istemem ama nerede olduğunu bilmelisinHayatinda biri olduguna tirnagimin ucu kadar inanmam arkadas cevresi bozuk onlara takiliyor
yook öyle konunun üstünü kapamalar. eve vardığınızda ağız tadıyla içindekileri dökmelisin; bakalım bu kibarlıkları sen onu eleştirdiğinde de yapabilicek mi? içinde patlamasın sana zararı dokunur. konuşun ve devam edicekseniz kaldığınız yerden öyle devam edin evliliğeCarsidan sonra babama gittim esimde orda oldugumu dusunup oraya gelmis (telefonum kapaliydi) babam konustu sut dokmus kediye dondu yumusamis degilim dusunmuyorumda yatiyor kendisi arabada elimi opmeler bebegimiz nasil fln fistan karnimi oksamalar kp sabah arayip bi ton kufur etmis arabada soyledi (sehirdisinda oldugu icin aramis sadece) bana telefon almis son cikanlardan ben note 4 kullaniyorum sanki cok lazim istemiyorum dedim ben memnunum cihazimdan demistim yukarlarda hicbisey yokmus gibi davranmaya coktan basladi bile
Zaten alttan aldığın için böyle oldu canım sende bir akşam tartıştığınızda ondan önce çık bir arkadaşına falan git hiç1 sene yeni dolacak iki gun sonra barisacagimizi bildigi icin boyle yapiyor beni elinde saniyor hamileyim birde gidemez ayrilamaz ben istedigimi yaparim erkek tripleri iste dun gece sancidan uyuyamadim biliyor insanin hicmi aklina gelmez ya bugunde vurursa diye ne yapsam simdi ben 1 degil 3 degil hepsinde alttan aldim bu boyle gidecek dur demem lazim bu saatte insan disardami olur
Icimdeki zehri doktum zaten babamlardayken rezil oldu ama haketti eve bisey birakmadimyook öyle konunun üstünü kapamalar. eve vardığınızda ağız tadıyla içindekileri dökmelisin; bakalım bu kibarlıkları sen onu eleştirdiğinde de yapabilicek mi? içinde patlamasın sana zararı dokunur. konuşun ve devam edicekseniz kaldığınız yerden öyle devam edin evliliğe
Iyiyim canim sagolasin cok daha gucluyum artik bugun farkettim carsiya giderken agirlasmaya baslamisim yurumekte zorlaniyorum artik bu aralar kafa dagitmak icin bebegim icin kisa kisa alisverisler yapmaya baslicam bikac eksigimiz varBugün geldimi esin, nasılsın iyimisin valla aklım sendeelgur
Bugun gelmiyorum eve dedim bi olmadi ztn sanki bensiz uyuyamiyorda haspam oyle soguttuki kendindenZaten alttan aldığın için böyle oldu canım sende bir akşam tartıştığınızda ondan önce çık bir arkadaşına falan git hiç
Bir şekilde telefonlarına falan cevap verme sana yalvarana kadar aaa bu ne canım çocuk gibi
Cok fazla okumadimda nasil emin oluyorsun hayatında biri olmadığından illa aylarca flört etcek diye bisey yok o 6 gun eve gelmediginde arkadaslariyla oldugunu nereden biliyorsun ?Bugun gelmiyorum eve dedim bi olmadi ztn sanki bensiz uyuyamiyorda haspam oyle soguttuki kendinden
Bensiz uyuyamiyor sanki derken tiye aldim birdaha okursaniz anlarsiniz aldatiyorsada helal olsun canim ben simdiye kadar kendimi hic ovmedim burda sevmemde ama anladin iste insan malini bilir herseyde 3.kisiyi karistirmam aklima sokmam gerek yok ben evliyim hayatinda biri olsa iliskimize yansir en basitinden neyse yorumun icin sagol iyi gecelerrrrCok fazla okumadimda nasil emin oluyorsun hayatında biri olmadığından illa aylarca flört etcek diye bisey yok o 6 gun eve gelmediginde arkadaslariyla oldugunu nereden biliyorsun ?
Arkadaslarla takilsa takilsa 1-2 ye kadar olsun eve gelmemek ne ?
Eve gelmiyor diyorsun hemde bensiz uyuyamiyor diyorsun sensiz uyuyamayan ve cok umrunda olsan eve gelirdi.
Attigin mesajlarla dalga gececek kadar tiye aliyor seni ki bu cok normal 2.gunu bisey yokmuş gibi davraniyorsunda bu kin tutup tutmamakla alakali degil :)) sen kendini kandiriyorsun ve devam edeceksin
Dedigim gibi butuun yorumlari tek tek okumadim.Ben acıların dibine
Bensiz uyuyamiyor sanki derken tiye aldim birdaha okursaniz anlarsiniz aldatiyorsada helal olsun canim ben simdiye kadar kendimi hic ovmedim burda sevmemde ama anladin iste insan malini bilir herseyde 3.kisiyi karistirmam aklima sokmam gerek yok ben evliyim hayatinda biri olsa iliskimize yansir en basitinden neyse yorumun icin sagol iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?