Yaşadığın olay hoş değil ama bence kayınpederini arama.eşini daha çok kızdırıp Haklıyken haksız duruma düşersin.mutlaka konuşman gerekirse kayınpederinle daha uygun bir vakitte imkan varsa yüzyüze Konuş.yanlış anlamadıysam aranız kötü Tartışma yaşadınız öyle mi?eğer öyle ise aranız düzgünken bak bakalım yine geç gelecek mi?2 ay icinde bu gece dahil 6. Kez eve gelmedi bugunde gelmicek kesin nerde ne yapiyor bilmiyorum 8 aylik hamileyim eve geldigindede nerdeydin dedigimde isine bak lafiyla karsilasiyorum kin tutmayi beceremedigimden 2.gun eskiye donuyoruz sebebi yok ennn ufak birsey yasamissak gece gelmiyor kayinpederimi bu zamana kadar hic arayip esimi sikayet etmedim birazdan arayacagim agzimda laf yapmaz ne desem
Sabah aradim acmadi ogleden sonra mesaj attim (bu sure icinde hala donmemisti bana) artik samimiyetine inanmiyorum telefonunun caldigini duymamana sonrada saatlerce telefonu eline almayip cevapsiz cagrimi gormedigine inanmiyorum bundan sonra olcegimi bilsem elim telefona gitmez diye bi mesaj attim benimle dalga gecer gibi ne dese begenirsin yuru bee kim tutar seni sonrasida bu iste gelmedi ne yaptim ki ben simdiŞimdi ne yaşadınız da gelmedi mesela?
Sabah aradim acmadi ogleden sonra mesaj attim (bu sure icinde hala donmemisti bana) artik samimiyetine inanmiyorum telefonunun caldigini duymamana sonrada saatlerce telefonu eline almayip cevapsiz cagrimi gormedigine inanmiyorum bundan sonra olcegimi bilsem elim telefona gitmez diye bi mesaj attim benimle dalga gecer gibi ne dese begenirsin yuru bee kim tutar seni sonrasida bu iste gelmedi ne yaptim ki ben simdi
Artik burnuma kadar geldi nerdesin diye sorulmuyor ki sabah zile basacak eve girip yatip uyuyacak en azindan oyle yapiuordu son 5inde sonrada aksam kalkip disari cikip bu sefer eve erken gelicek ellerinde meyve posetleriyle askim askimYaşadığın olay hoş değil ama bence kayınpederini arama.eşini daha çok kızdırıp Haklıyken haksız duruma düşersin.mutlaka konuşman gerekirse kayınpederinle daha uygun bir vakitte imkan varsa yüzyüze Konuş.yanlış anlamadıysam aranız kötü Tartışma yaşadınız öyle mi?eğer öyle ise aranız düzgünken bak bakalım yine geç gelecek mi?
İşyerimiz var canim ofisinde kaliyordur arabasinda kaliyordur bekar evleri vardir arkadaslarinin sordugumda cevap alamiyorum ki ne bileym nerde zibariyor7 yıldır evliyim ben böle bişey görmedimarkadaş Çevresi diyorsunuzda nerde yatıyor bu adam yazıcam şimdi ben olsam şöle böle yaparım diye lakin önemli olan sizin yapmanız kp arayın bence anlatın gitsin.
Ahh ahBence bu adamın başka bir derdi olmalı. Şimdiye kadar tartıştığiniz da evden gitmedi de simdi ne oldu da gitmeye başladı.me değişti acaba.
1 sene yeni dolacak iki gun sonra barisacagimizi bildigi icin boyle yapiyor beni elinde saniyor hamileyim birde gidemez ayrilamaz ben istedigimi yaparim erkek tripleri iste dun gece sancidan uyuyamadim biliyor insanin hicmi aklina gelmez ya bugunde vurursa diye ne yapsam simdi ben 1 degil 3 degil hepsinde alttan aldim bu boyle gidecek dur demem lazim bu saatte insan disardami olurAllah Allah..
Hep böyle ilgisiz midir?
Daha büyük sorunlarınız olmalı.
Kaç yıllık evlisiniz vs biraz ayrıntılı anlatsan daha sağlıklı yorumlayabiliriz.
Ne diyim canım valla senin yerinde olim ya o kapıyı açmam yada bende giderim onun gibi evden yaparımda yani,hepimizin hayatında kötü günler oluyor hemen çekip gidelimmi,bazı konulara yorum yazarken kal geliyor yine geldi banaİşyerimiz var canim ofisinde kaliyordur arabasinda kaliyordur bekar evleri vardir arkadaslarinin sordugumda cevap alamiyorum ki ne bileym nerde zibariyor
Hamilexsin birsey demiyeyim dedim ama ren geyigine donmeden kp'ri ara agirligini koysunHayatinda biri olduguna tirnagimin ucu kadar inanmam arkadas cevresi bozuk onlara takiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?