Eşim eve girmiyor!..Kendim ettim kendim buldum

çoğu arkadaş söylemiş zaten de yazmazsam için rahat etmeyecek..umarım nasihatlarinizi ciddiye alan olmaz..özellikle son cümlelerinizi..
bu arada ben konusun sorunda eşim dışarıya çıkıyor içki içmeye falan diye bekliyordum..kardan adam yapıyormuş..buradan çıkan sonuç; erkek de kadında evlendiğinde yapamacağı şeyleri evlenmeden önce yapsın sonrada evde eşiyle ilgilensin..bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle..

Kadına Yönelik Şiddete Hayır diye bir konumuz var, orayı bir ziyaret derim, zira yazdıklarımızı tekrarlamanın bir anlamı yok.

18 yaşında evlenmek gibi bir hataya da insanları teşvik etmeyin bence, bu forumu binlerce genç kız okuyor. 18 yaş insanın henüz eğitimi ile ilgilenmesi gereken bir yaştır.

Bir iki flörtle de kimse o... olmaz, kendini bilene öyle bir sıfat yakıştırılmaz.

Bir küçük hatırlatma daha yapmadan edemeyeceğim, dul olup gayet güzel yaşayıp giden hanımlarımız var, benim gibi 35 yaşına gelip hala bekar olanlar da var, kimse kötü yolda değil, işkence de görmüyoruz. Toplum istediğini düşünebilir kendi adıma memnunum yaşamımdan. Bu güne dek hiç kimse de neden evlenmedin diye başımda oklavayla beklemedi.

Eşiniz sizi aldatmamış ama demek ki sürekli evde olmayı seven biri değil, bunu da bilerek evlenmişsiniz. Şimdi mutlu değilseniz, bunu beddua ile çözemezsiniz.

Öncelikle umarım genç kızlar yazdıklarını okumaz tavsiyelerin hoş değil pek
Karalar bağlamışsın eşin hep dışarda ama hamilesin keşke bebek yapmasaydın bari bu evliliğe
Şimdi senin eşin ohh bir de çocuk oldu benim hatun hepten bağlanır bizim yuvaya diye düşünüyordur.
Neyse artık keşkeler sana bir fayda sağlamaz.

Beddua etmek yerine hayırlı dualar etsen eşin için demiyorum kendin için daha iyi olur.
Nihayetinde eşinin başına büyük bir kaza gelse yine en çok üzülen sen olursun.
Üzgün olman mantığını bırakma lüksünün olduğu anlamına gelmiyor.

Bulunduğun koşullar içinde neler yapabilirsin onu düşünmen gerek.
Eşinin sevdiği şeyleri eve getir. Dışarda ne yapıyor bu adamı çeken ne ise mümkün olduğunca eve taşı.
Mesela sevdiği arkadaşlarını sen eve çaya davet et bazen.

O ortamda sen de olursun eşin de bu duruma zamanla alışır.
Planlar yap bilet aldım hadi gidiyoruz de ona boş zaman bırakmamaya çalış.
Otur konuş anlaşma yap. Haftanın iki günü çıkabilirsin diye.

Bunu çoğaltırsa eve döndüğünde seni bulamasın çık git sen de her akşam
bir yerlere bir süre sonra ne oluyor der eminim..
Umarım düzelir:26:

Beddua yerine dua etsen nasıl olur ? Bence eşine ev ortamını eğlenceli hale getir her akşam çıkmak istemeyecektir en azından..

hımmm bu yazılar bir haylı kafası karısmıs bır kısıye ait bellı...
hem kendınıze kızıyorsunuz babamı dınlemedım dıye, hem eşinizden ilgi beklıyorsunuz lakin bekledıgınız ilgiyi göremeyınce beddua edıyorsunuz arkadanda yıne o karman çorman beyınle genc kızlara bır tavsıye verıyorsunuz...
psikoterapıye ıhtıyacınız var ne dıyım ama sızın ılacınız sevgı ve ılgı..bunu çözmekte eşinize düşüyor bızım yapabılecegımız bır sey yok malesef eşinizle konusun beraber paylasım yapmak ıstedıgınızı soyleyın sakın bır sekılde kavga etmeden, gidin sarılın öpün öyle anlatın derdınızı.

Bence ters psikoloji olayını yap çık git gez de. Ya da sendeçık dışarı kız arkadaşlarınla gez görsün gününü

benimki de çok sık dışarı çıkar kahve alışkanlığı var maalesef.sana bir tavsiyem olamayacak çünkü bende çözüm bulamadım ama beddua etme onun yerine dua et canım
ayrıca şu 18 yaşında evlenin sözünde ciddi değilsindir umarım kesinlikle kızlarımıza bunu tavsiye etmiyorum öncelikleri okul eğitim olmalı evlilik sonraki iş

adama bedduadız tutuyorsa beddua etmek yerine neden dua etmiyorsunuz
beddua ederke onun düzelme kapılarını da kapatıyorsunuz
dua edin sabırla ve ümitle
erkekler birlikteyken çok eğleniyorlar, eğleneceği şeyler mi yapsanız
mesela hoşlandığı arkadaşlarından evli olanları eşleriyle sık sık eve davet etseniz

en sondaki tavsiye pek hoş olmadı galiba :26::26:
nasıl yani 18 yaşındaki kızlar sırf ailesi onayladı diye evlensin mi?
ne günlere kaldık allahım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…