Tartışmalarınıza çocugunuzu ortak etmeyin hiç bir zaman.
Olaylara sakin yaklaşmaya çalışın,
sonuçta babası elbette götürecek gezdirecek.
Bence yersiz bir davranış olmuş
eşiniz de ileride yine sorun çıkartmayın diye
polis çagırarak gözdagı vermek istemiş...
hmm,canim gercekten ayrilik zor..
esininde pek insaflica davranmadigi ortada..
polisi niye cagirmis anlamadim..sen zaten görüsmesine izin veriyodunya..
bu erkekleride anlamak zor bazen..
almanya yasamak icin güzel bi yer olmasada(bende almanyadayim) pekcok hakkin ve gelirin var..
hic bi kelime bilmeyen asyller bile islerini yürütüyo..seninde istedikten sonra yapamayacagin sey degil..
simdiden Allah yardimcin olsun
acaba eşiniz yeniden beraber mi olmak istiyor.yok ne ki bukadar araştırma müdahele etme?
böyle şeyleri zaman içinde yaşayacağınız ortada. ne yapalım kabul edecek ona göre davrancaksınız. eşiniz haklarını iyi biliyormuş ama sizide hiç anlamıyormuş. uykuya kaldı diye kavga etceğine sinirlensen bile tavır yap olmadı çocuğunla biraz daha fazla vakit geçirerek telafi yap. elin gurbet memleketinde allah yardımcınız olsun
Şimdi tamamen gözlemlerime dayanarak yorum yazacağım.
Bir kadın,boşanmayı kolayca kabul edince veya boşanmak isteyince...Adamda,beni başından atıyor,beni postalayıp hayatını yaşayacak,acaba birini mi buldu gibi düşünceler oluyor.
Eşinin söylediği gece fink atmak sözü filan buna işaret ediyor.
Bunalıma girsen,evden çıkmasan,eşin çocuğu almaya gelince gözünün içine baksan öyle kaprisleri kesin olmazdı.
Öyle yap demiyorum,sebebini açıklamak adına yazdım :)
Moralini bozman ama...Boşanma işlemleri bitince ümidini kesip umursamamaya başlar.
Eşin kızgın ama kötü niyetli değil.Kötü niyetli olsa,çocuğu geç getirir veya getirmezdi.Sadece sana ders vermek istiyor.
Bence,sen de ziyaret saatlerine özen göster.9 da alacağım demiş,keşke 9 da çocuğu hazır etseydin.
durumunuz ve eşinizin yanlış tutumu ortada
fakat yine de çocuğunu görmek isteyen bir baba var ,biliyorsunuz bunu da yapmayan babalar da var
eşiniz ve siz bir takım sorunlar yaşamış ve doğal olarak boşanmışsınız ,çocuğunuz şu anda ikinizin inatlaşmalarının ortasında kalıyor
bence bu durumdan çocuğun en az zarar görmesini sağlamaya çalışın,
onun alacağı gün uyumayın ,erkenden hazırlayın çocuğunuzu ve babasına verirken güleryüzle verin gerilimi yaşamasın çocuk ayrılığın doğal br süreç olduğunu görsün
evet eşiniz yanlış yapmış polis çağırmak ,sizi sorgulamak gibi ve siz orada yalnız da olduğunuzdan kendinizi kötü hissediyorsunuz
ileride bu tarz şeylere çocukta müdahil olur ve taraf seçmeye zorlanırsa bu çocuğa çok zarar verir
siz aklı başında bir annesiniz belli bu yüzden eşinizin biraz suyuna gidin ve müsait bir zamanında oturup bu durumu konuşun ,çocuğu görmenin en doğal hakkı olduğunu engellemeyeceğinizi ,çocuğa zarar vermemek için gerilim yaratmaması gerektiğini söyleyin
meleknazın dediği gibi sen 2.5 senedir oradasın ya. boşanma işinde garip kuş gibi kalıp eşinin ayaklarına kapansaydın ben yalnız yapamam dövsende sövsemde kocamsın deseydin yada evler ayrılınca arayıp yılışsaydın o çocuğunu almaya geldiğinde ona dönmek istediğini pişman olduğunu hatanın sende olduğunu söyleseydin eşin şimdiye kırk kez senle barışırdı.. ama öylemi heleki bir türk kadını yurtdışında dilini bilmediği çalışmadığı ülkede tek başına eşine rest çekiyorya kolay değil bunu hazmetmek eşinde hazımsızlığından kabız olmuş belli. sen böyle devam et hayatım o aklını başına toplayava kadar böyle kal kös kös sana döner. adam olur.
Şimdi tamamen gözlemlerime dayanarak yorum yazacağım.
Bir kadın,boşanmayı kolayca kabul edince veya boşanmak isteyince...Adamda,beni başından atıyor,beni postalayıp hayatını yaşayacak,acaba birini mi buldu gibi düşünceler oluyor.
Eşinin söylediği gece fink atmak sözü filan buna işaret ediyor.
Bunalıma girsen,evden çıkmasan,eşin çocuğu almaya gelince gözünün içine baksan öyle kaprisleri kesin olmazdı.
Öyle yap demiyorum,sebebini açıklamak adına yazdım :)
Moralini bozman ama...Boşanma işlemleri bitince ümidini kesip umursamamaya başlar.
Eşin kızgın ama kötü niyetli değil.Kötü niyetli olsa,çocuğu geç getirir veya getirmezdi.Sadece sana ders vermek istiyor.
Bence,sen de ziyaret saatlerine özen göster.9 da alacağım demiş,keşke 9 da çocuğu hazır etseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?