Eşiniz sizi çok gururlu, sözünden dönmez olduğuna inandırmış, sizin zaafınız olduğu için bu durumu kullandıkça kullanmış ve siz giderse bir daha dönmez, kapınıza gelmez sanıyorsunuz. Hiç sanmıyorum dönmeyeceğini, hala şansını deniyor, siz eskisi gibi yalvarın, peşinden koşun falan istiyor, hafta içi tekrar deneyecek anlaşılan. Sakın taviz vermeyin, asla başa sarmayın, yoksa bu işkencenizi kısa süreli bir ohhh çekmek adına boşa çıkarmış olursunuz.Eşimde bir yıl önceye kadar aynı şeyi bana yapıyordu, sürekli ben gidiyorum, yok bu iş bitti falan filan deyip duruyordu, ne zaman kavga etsek bitti bu iş deyip annesinin evinde soluğu alıyor, eğer ararsam ertesi gün geri geliyor aramazsam kendisi yol yapıp, en geç bir haftaya evde oluyordu. Baktım bu iş böyle olmayacak, böyle hayat geçmeyecek, gidiyorum dediğinde sen bilirsin, gitmek isteyen adamla sürekli uğraşacak değilim kapı orada dedim.Çıktı gitti, ne aradım ne sordum, kendiliğinden geri geldi, bir kaç kez daha şansını denedi aynı sonucu alınca şimdi artık konuşurken iki kere düşünüyor, bitti gidiyorum, bu iş olmaz lafları son buldu, bazen diyecek gibi oluyor, şöyle bir bakıyorum, hemen kendini toparlıyor. sabırlı olun geri gelir, yolunu mutlaka yapar, ilgilenmeyin. Bu sebepten gidecek boşanacak adam zaten durmasın.