• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terk etti...

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
12 yıllık evliyim eşimle son zamanlar bazı sorunlarımız oldu.En son 4 ay önce boşanma davasından döndük. Eşim eve bazen geç geliyor ve içiyor.Barişmamizdan sonra önceleri erken geliyordu.Son zamanda yine içmeye,geç gelmeye başladı.Bu yüzden aramiz bozuktu.Benim avukata yazilarimi görmüş daha öncesinde beni dövdüğü icin darp raporu alip sikayetci oldum.Sikayetci olsam ne olur diye yazdim avukat uzaklastirma alir dedi.Tekrar bosanma davasi acmam mi lazim diye.Dilekce vermistim öncesinde boşanma davasini iptalettim. Ayni sorunlari yasadigimizi anlattim avukata bunlari okuyunca birkaç esyasini alip evden gitti.Artik bir babaniz yok dedi.Sen işlemleri hizlandir bir an önce bitsin dedi.Ben de senden ve avukatindan sikayetci olcam dedi.Cikip gitti ben hicbirsey demedim.2 gündür o aramadi ben de aramadim.3 çocuğum var bilmiyorum ne yapmam lazim şu an evimdeyim ve 2 gündür eve gelmiyor.Suçlu ben miyim ne yapmam lazim...

12 yıllık evliyim eşimle son zamanlar bazı sorunlarımız oldu.En son 4 ay önce boşanma davasından döndük. Eşim eve bazen geç geliyor ve içiyor.Barişmamizdan sonra önceleri erken geliyordu.Son zamanda yine içmeye,geç gelmeye başladı.Bu yüzden aramiz bozuktu.Benim avukata yazilarimi görmüş daha öncesinde beni dövdüğü icin darp raporu alip sikayetci oldum.Sikayetci olsam ne olur diye yazdim avukat uzaklastirma alir dedi.Tekrar bosanma davasi acmam mi lazim diye.Dilekce vermistim öncesinde boşanma davasini iptalettim. Ayni sorunlari yasadigimizi anlattim avukata bunlari okuyunca birkaç esyasini alip evden gitti.Artik bir babaniz yok dedi.Sen işlemleri hizlandir bir an önce bitsin dedi.Ben de senden ve avukatindan sikayetci olcam dedi.Cikip gitti ben hicbirsey demedim.2 gündür o aramadi ben de aramadim.3 çocuğum var bilmiyorum ne yapmam lazim şu an evimdeyim ve 2 gündür eve gelmiyor.Suçlu ben miyim ne yapmam lazim...
Canim Allah yardimcin olsun nereye gittigini biliyor musun kv yada kp yokmu yakin arkadasi da olur ondan bilgi alsan yanina gidip adam akilli konussan gecmiste yasananlardan korktum desen 3 tane evladin var onlar seni ickili gormemeli desen kotu ornek oluyorz falan filan

Canim Allah yardimcin olsun nereye gittigini biliyor musun kv yada kp yokmu yakin arkadasi da olur ondan bilgi alsan yanina gidip adam akilli konussan gecmiste yasananlardan korktum desen 3 tane evladin var onlar seni ickili gormemeli desen kotu ornek oluyorz falan filan
İşlerinde kaliyordur bana konuşma hakki vermedi ben aracilarla söyleyeceğimi söyledim.Sali günü mahkememiz var.Ben şikâyetçi olmayacağım ama böyle canı istediğinde gidecek canı istediginde gelecek onu kabullenemiyorum.Eşim içki içtiği için geç geliyor bazen o bana ters geliyor çünkü ben onun gelmesini bekliyorum.O beni aramadi ben de onu aramadim.

Darp raporu almışsın darp. Huuuu. Dövmüş seni. İyi misin? Neyini merak ediyorsun, zaten bunu istiyor, kendini suçlu hissetmeni. Sen şimdi darp raporu aldın falan ya, elinde koz var ya hani; şu saatten sonra dövmek iyi fikir değil onun için. O da yeni yöntem bulmuş.

Ay lütfen kendinize değer verin ve boşanın. Üç çocuklu bi ailede kolay kolay bunu söyleyemem ama darp raporu aldığınız bi evlilikte size de çocuklarınıza da yazık. Adam dövmüş sizi, bi de duygu sömürüsü yapıyor. Lütfen bir kere olan şeyin tekrarı olur ki iki günlük evli de değilsiniz 12 yıl diyorsunuz. Adam özgüveninizi de almış 12 yılda ki kendinizi şu an kötü hissediyorsunuz.

Bır ınsan karısından kocasından ayrılır bosanır amenna. Ama cocuklarına gıdıp dan dıye sızın artık babanız yok diyemez derse ben ona adam demem baba demem. Gozumde kusmuk gibi igrenc biseye donusur.

Evlatlarına bodoslama bunu diyen adam da babalık merhamet falan yoktur.
Insanlar bosandıktan Sonra bıle cocuklarına bunu kendileri demeyip pedagogtan psikologtan yardım alıp anlatıyor.

Fakat bu kusmuk, evden iki donuyla giderken ki bence donecegı garanti, o cocukları dusunmeden boyle diyebiliyor.

Bır ınsan karısından kocasından ayrılır bosanır amenna. Ama cocuklarına gıdıp dan dıye sızın artık babanız yok diyemez derse ben ona adam demem baba demem. Gozumde kusmuk gibi igrenc biseye donusur.

Evlatlarına bodoslama bunu diyen adam da babalık merhamet falan yoktur.
Insanlar bosandıktan Sonra bıle cocuklarına bunu kendileri demeyip pedagogtan psikologtan yardım alıp anlatıyor.

Fakat bu kusmuk, evden iki donuyla giderken ki bence donecegı garanti, o cocukları dusunmeden boyle diyebiliyor.
Cocuklara söylemedi bana söyledi.Zaten donecek gibi sadece ic çamaşırı,corap aldi.Ïsyerinde gömleği pantalonu 2-3 tane var yedekte.Cocuklarina balik almaya gittigini söyledi. Ben kafasina göre gitmesini gelmesini kabullenemiyorum.Bana sormadi neden böyle yazdin avukata diye.Daha önce yaptiklarini 3 çocuğum için affettim.Tekrar geç gelmeye başlamasını kabullenemiyorum.Şu an çalışmıyorum en küçük kizim 2.5 yaşında.Üstelik şimdi ilde oturuyorum ailem ilcede oturuyor.Evlatlarimin gelecegi icin ne yapacagimi bilmiyorum.Onlar olmasa ceker giderim.

Hakli olduğu yön neden hem affedip hem avukatla görüştüğünüz.Ayrıca gitmek isteyene el sallamak en güzeli o da size el sallamış gıtmıs.Sımdi sizde ona el sallayın☺️

Cocuklara söylemedi bana söyledi.Zaten donecek gibi sadece ic çamaşırı,corap aldi.Ïsyerinde gömleği pantalonu 2-3 tane var yedekte.Cocuklarina balik almaya gittigini söyledi. Ben kafasina göre gitmesini gelmesini kabullenemiyorum.Bana sormadi neden böyle yazdin avukata diye.Daha önce yaptiklarini 3 çocuğum için affettim.Tekrar geç gelmeye başlamasını kabullenemiyorum.Şu an çalışmıyorum en küçük kizim 2.5 yaşında.Üstelik şimdi ilde oturuyorum ailem ilcede oturuyor.Evlatlarimin gelecegi icin ne yapacagimi bilmiyorum.Onlar olmasa ceker giderim.
Hıı sızın maddi sıkıntı da var ve para bırakmadı mi giderken?

İleri seviyede sorunlu bir evliliğiniz var. Hatta evlilik bile değil. Hem kendi iyiliğiniz hemde çocuklarınızın iyiliği için bu evliliği sonlandırmalısınız. Bu tür durumlardan en çok çocuklar etkilenir ve onların psikolojisi bozulur kendimde vakti ve zamanında büyük ailevi olaylar yaşadığım için çok iyi biliyorum.

Sızın artık babanız yoku neden size soyledi saf mı kendısı, cunku senın baban degıl uc cocugun babası? Kendını herkesın babası sanması ama kusmuk olması ne kadar uzucu.

3 Cocugunuz ıcın affetmeseydınız keske, 3 cocuk onun pek umrunda degıl yuvanız huzurlu degıl, sıddet goren anneleri sıddet gosteren sevgisiz bir babaları var.
Avukatına ıstedıgını yazarsın, adam olsun onları yazdıracak meydan vermesin.

Defolsun gitsin beeeeee hiç düşünme bile ...nefret ettiirdiler yahu evi terkeden iki gün sonra kuyruğunu kistirmis gibi gelen adam olmaadiklardan. Benim eski koca böyleydi iki güne bir evi terkeder bavullarla birde ele güne karşı sonra iki gün sonra geri gelirdi birde komşular görmesin diye bavulllarini gece geri taşırdı eve allahindan bulasicalar on çocuğunda olsa yol ver gitsin hem suçlu hem güçlü yallah

Back
X