• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terk etti...

12 yıllık evliyim eşimle son zamanlar bazı sorunlarımız oldu.En son 4 ay önce boşanma davasından döndük. Eşim eve bazen geç geliyor ve içiyor.Barişmamizdan sonra önceleri erken geliyordu.Son zamanda yine içmeye,geç gelmeye başladı.Bu yüzden aramiz bozuktu.Benim avukata yazilarimi görmüş daha öncesinde beni dövdüğü icin darp raporu alip sikayetci oldum.Sikayetci olsam ne olur diye yazdim avukat uzaklastirma alir dedi.Tekrar bosanma davasi acmam mi lazim diye.Dilekce vermistim öncesinde boşanma davasini iptalettim. Ayni sorunlari yasadigimizi anlattim avukata bunlari okuyunca birkaç esyasini alip evden gitti.Artik bir babaniz yok dedi.Sen işlemleri hizlandir bir an önce bitsin dedi.Ben de senden ve avukatindan sikayetci olcam dedi.Cikip gitti ben hicbirsey demedim.2 gündür o aramadi ben de aramadim.3 çocuğum var bilmiyorum ne yapmam lazim şu an evimdeyim ve 2 gündür eve gelmiyor.Suçlu ben miyim ne yapmam lazim...
Boşansan zaten evde olmayacak, bence kafanı dinle huzurunu falan tekrar kazan. İçeceğine size tazminat ödesin. 3 çocuğunun anasını içip içip dövmek mi baba olmak? Kendisinde kalsın babalığı nereye giderse de gitsin.

Adama bak hem suçlu hem güçlü...aile kavramınıbilmeyen ailesinin değerini bilmeyen bir erkek daha ...gitsin gidebildiği yere kadar.bırak.sen ne uzuluyorsun. Çok arar bu günleri...Boyle karısından boşanıp da yaşı başı gecip perişan olan erkeklere hiç acimiyorum. Içimden diyorum ki karına cocuklarina ne yasattin da dönüp sana bakmıyorlar..istisnalar vardır belki ..onlara birsey demiyorum.

12 yıllık evliyim eşimle son zamanlar bazı sorunlarımız oldu.En son 4 ay önce boşanma davasından döndük. Eşim eve bazen geç geliyor ve içiyor.Barişmamizdan sonra önceleri erken geliyordu.Son zamanda yine içmeye,geç gelmeye başladı.Bu yüzden aramiz bozuktu.Benim avukata yazilarimi görmüş daha öncesinde beni dövdüğü icin darp raporu alip sikayetci oldum.Sikayetci olsam ne olur diye yazdim avukat uzaklastirma alir dedi.Tekrar bosanma davasi acmam mi lazim diye.Dilekce vermistim öncesinde boşanma davasini iptalettim. Ayni sorunlari yasadigimizi anlattim avukata bunlari okuyunca birkaç esyasini alip evden gitti.Artik bir babaniz yok dedi.Sen işlemleri hizlandir bir an önce bitsin dedi.Ben de senden ve avukatindan sikayetci olcam dedi.Cikip gitti ben hicbirsey demedim.2 gündür o aramadi ben de aramadim.3 çocuğum var bilmiyorum ne yapmam lazim şu an evimdeyim ve 2 gündür eve gelmiyor.Suçlu ben miyim ne yapmam lazim...
Boşanın tabiki

Afedersiniz ama o çocuklar yalnız yapılmıyor eşiniz bunun farkında değil galiba.. canım sıkıldı ben yokum bişey gördüm beni silin bu ne ki böyle.. siz ve çocuklarınız oyuncak değilsiniz sizinle oynamasına izin vermeyin oturun evinizde gelen gelsin gelmeyende gittiği yerde ettiğini fazlasıyla bulsun

Cocuklara söylemedi bana söyledi.Zaten donecek gibi sadece ic çamaşırı,corap aldi.Ïsyerinde gömleği pantalonu 2-3 tane var yedekte.Cocuklarina balik almaya gittigini söyledi. Ben kafasina göre gitmesini gelmesini kabullenemiyorum.Bana sormadi neden böyle yazdin avukata diye.Daha önce yaptiklarini 3 çocuğum için affettim.Tekrar geç gelmeye başlamasını kabullenemiyorum.Şu an çalışmıyorum en küçük kizim 2.5 yaşında.Üstelik şimdi ilde oturuyorum ailem ilcede oturuyor.Evlatlarimin gelecegi icin ne yapacagimi bilmiyorum.Onlar olmasa ceker giderim.

He çeker giderdin ama ona ragmen 3 çocuk yaptin. Adam çekip gidiyor, artik evlatlarima babalik yapmam diyor ve sen halen "ben sikayetçi olmam" diyorsun. Sadece geç gelmesinden yakiniyorsun.

Iste o çocuklarda saçma sapan hayat yasiyorlar. Anne huzursuz, tek basina onlara bakiyor. Baba var gibi ama aslinda yok. Evde hep tartismalar, hatta anneyi dövmeler.. Oglan evladi ise "annem gün yüzü görmedi" diye bagimli olur hep annesini düsünür, evliliginde sorun yasar, babasi ile ayni hareketleri gösterir. kiz evladi ise ayni muameleyi kendine reva görür, ayni tür erkek bulur evlenir.

Evlilige devam edilir tabi. Cünkü gidecek yer yok, para yok. Böyle böyle iste yillar gececek, yitip giden hayatlar...

Evet suçlu sizsiniz. Sizi döven bı adami affettiginiz için. Adam bı de bu yüzden avukata danışıyosunuz diye trip atıp ev terkediyo. Hem suçlu hem guclu valla

Kendinizden taviz verdikçe vermişsiniz, dile kolay 12 sene diyorsunuz. Ayrılık için ölümü falan mı bekliyorsunuz? Yol verin hangi cehenneme gidiyorsa gitsin.
Bu şekilde sürdürmek çocuklarınız için çok daha kötü.

Defolsun gitsin beeeeee hiç düşünme bile ...nefret ettiirdiler yahu evi terkeden iki gün sonra kuyruğunu kistirmis gibi gelen adam olmaadiklardan. Benim eski koca böyleydi iki güne bir evi terkeder bavullarla birde ele güne karşı sonra iki gün sonra geri gelirdi birde komşular görmesin diye bavulllarini gece geri taşırdı eve allahindan bulasicalar on çocuğunda olsa yol ver gitsin hem suçlu hem güçlü yallah
[/QUOTE Biz affettikce daha cok yüzleniyorlar.Nasil olsa beni birakmaz diye.Kafasini dinliyordur rahat iciyordur ne de olsa karışan görüşen yok.Ben de düşünüyorum yol vermeyi simdiye kadar cocuklar için sabir ettim.Babasiz büyümesinler gelecekleri için ama huy degismiyor.O yine ayni boşanmadan dön yine geç geliyor yine iciyor.

Kendinizden taviz verdikçe vermişsiniz, dile kolay 12 sene diyorsunuz. Ayrılık için ölümü falan mı bekliyorsunuz? Yol verin hangi cehenneme gidiyorsa gitsin.
Bu şekilde sürdürmek çocuklarınız için çok daha kötü.
Zaten taviz verdikçe bu gitmez beni birakmaz diye hep kendi hayatini yaşadı.Ahhhh keşke ölse😔 bana bunlari yasatacagina ama kötülere birsey olmuyor.Hep iyiler eziliyor kiymet bilinmiyor.Cocuklari da ben de umrunda degilim onu da biliyorum.Cocuklarin düzeni bozulmasin diye sabir ettim ama bunu hep kullandi.

Sizi üzen canı isteyince gelip gitmesi hep bunu tekrarlamışsınız
Karaktersiz sizi dövmüş önce bunun farkına varın hani gurur onur saygı gibi değerlerimiz var ya he işte onları yerle bir etmiş neyse kocadır döverde severde
Gidin özür dileyin bir daha kafasına göre gidip gelmesin bunu detaylıca anlatın
Mutluluklar

Sizi üzen canı isteyince gelip gitmesi hep bunu tekrarlamışsınız
Karaktersiz sizi dövmüş önce bunun farkına varın hani gurur onur saygı gibi değerlerimiz var ya he işte onları yerle bir etmiş neyse kocadır döverde severde
Gidin özür dileyin bir daha kafasına göre gidip gelmesin bunu detaylıca anlatın
Mutluluklar
Beni dövdükten sonra hemen darp raporu aldim sikayet ettim emniyete.Boşanma davasi bile açtım 4 ay önce.3 çocuk icin affettim barıştık.Şimdi avukatla konuşmalarımi görüp çekip gitmesini söyledim. Boşanmak için tekrar dava mi açmam lazim diye sormuştum.Yarin mahkememiz var sikayatci olursam ne olur diye sordum onlari okumuş.Sen işlemleri hızlandır bir an önce dedi gitti.

Haklarini sormak neden suclu yapsin ki seni? Adam kendi yaptiklarinin ustunu ortmek icin akli sira seni suclamis. Evi terk etmek evlilik birlikteligini temelinden sarsmaktir. Yani adam kusurlu.
Darp var
Eve gec geliyor ailesiyle yeterince vakit gecirmiyor
Icki var
Belki de hayatinda biri var.
Yazismalari gormesi fakan bahanesi olmus.
Birak gitsin. Gitmek isteyeni urganla baglasan yine gider.
Uzulme. Gitmesinde vardir bir hayır. Olmuyorsa zorlamanin anlami yok. Zaten gecinmeye niyeti olsa eve ickili ve gec gelmez. O gitmek icin firsat kolluyormus.

bazen geç gelip içiyor arada kendinede vakit ayırsın diyecektim ki şiddet olayını okudum, ilk siddet miydi yani 12 yıl sonra mı vurdu? Yazık bu adamlara pardon adam dedim, dogrusunu sen bilirsin ama boşan bence.

Sızın boyle dusunecegınızı bıldıgı ıcın cıkıp gıtmıstır suclu hıssedın dıye darp raporu alacak kadar dovmus daha suclumu arıyorsunuz eve gec gelen adamdan bı halt olmaz esım calıstıgı ıcın gec gelınce bıle kavga edıyorum ben gunduz oödugu kadar calıs bız evde neyızde gelmıyorsun dıye. Ve aslada suclu hıssetmıyorum manevı degerı vermezse maddı degerı napalım bode cocuk varsa eve erken gelmek zorundalar kı sızınkı bıde ıcıyor ve dovuyormus suc arama kendınde ve devam et bence bosanma yolunda.

Back
X