• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terk etti...

Cocuklara söylemedi bana söyledi.Zaten donecek gibi sadece ic çamaşırı,corap aldi.Ïsyerinde gömleği pantalonu 2-3 tane var yedekte.Cocuklarina balik almaya gittigini söyledi. Ben kafasina göre gitmesini gelmesini kabullenemiyorum.Bana sormadi neden böyle yazdin avukata diye.Daha önce yaptiklarini 3 çocuğum için affettim.Tekrar geç gelmeye başlamasını kabullenemiyorum.Şu an çalışmıyorum en küçük kizim 2.5 yaşında.Üstelik şimdi ilde oturuyorum ailem ilcede oturuyor.Evlatlarimin gelecegi icin ne yapacagimi bilmiyorum.Onlar olmasa ceker giderim.
Bakin alkol bir bagimlilik diger bagimliliklar gibi ve iradesi saglam insanlarin bile %70 basari gosterirken 30 luk kisim en ufak streste geri donuyormus.?bir yazida okumustum.

Simdi yillardir var ,siddette olmus ,ayrilik asamasinada gelinmis.Bunlardan dolayi adamda pismanlik varmi?birdaha yapmayacam diye iknaya calisma varmi?gel seni uzmana goturelim tedavi ol alkolu birak deseniz gidermi?
Siz bunlari baz alacaksiniz.
Ya tedavi olacak oradan (o arkadastanda uzaklasip)tasinip hayatinizi devam ettireceksiniz.Yada bosanip ailenize yakin bir yere tasinip hayatinizi idame ettireceksiniz.

Ozunde caba varmi karsi tarafta.Yoksa hic yipratmayin kendinizi oyle insanlar yas alinca dahada sikintili oluyor simdiden yolunuza bakarsiniz

Hakkinizda hayirlisi olsun

Son düzenleme:
12 yıllık evliyim eşimle son zamanlar bazı sorunlarımız oldu.En son 4 ay önce boşanma davasından döndük. Eşim eve bazen geç geliyor ve içiyor.Barişmamizdan sonra önceleri erken geliyordu.Son zamanda yine içmeye,geç gelmeye başladı.Bu yüzden aramiz bozuktu.Benim avukata yazilarimi görmüş daha öncesinde beni dövdüğü icin darp raporu alip sikayetci oldum.Sikayetci olsam ne olur diye yazdim avukat uzaklastirma alir dedi.Tekrar bosanma davasi acmam mi lazim diye.Dilekce vermistim öncesinde boşanma davasini iptalettim. Ayni sorunlari yasadigimizi anlattim avukata bunlari okuyunca birkaç esyasini alip evden gitti.Artik bir babaniz yok dedi.Sen işlemleri hizlandir bir an önce bitsin dedi.Ben de senden ve avukatindan sikayetci olcam dedi.Cikip gitti ben hicbirsey demedim.2 gündür o aramadi ben de aramadim.3 çocuğum var bilmiyorum ne yapmam lazim şu an evimdeyim ve 2 gündür eve gelmiyor.Suçlu ben miyim ne yapmam lazim...
Bu adam sonradan boule olmadıysa ki zor keske boyle bir adama 3 cocuk yapmasaydınız

Beni dövdükten sonra hemen darp raporu aldim sikayet ettim emniyete.Boşanma davasi bile açtım 4 ay önce.3 çocuk icin affettim barıştık.Şimdi avukatla konuşmalarımi görüp çekip gitmesini söyledim. Boşanmak için tekrar dava mi açmam lazim diye sormuştum.Yarin mahkememiz var sikayatci olursam ne olur diye sordum onlari okumuş.Sen işlemleri hızlandır bir an önce dedi gitti.
Defalarca affetmişsin, nasılsa yine affedersin diye düşünüyor. Adamın kafası rahat. Mahkemede gör sen bir de onu.

Back
X