Hayir soyle oldu ben cifte bakiyordum. Adam hemen o ciftin onundeydi. Ben cifte bakarken adamda bana bakiyomus esimde ben nereye bakiyorum diye donunce adamin bana baktigini gormus. Oysaki adama ben bakmiodum. Esimde ben o tarafta gozum kalinca adaminda bana baktiginida gorunce adamla benn bakisiyorum sandi. Ben adamin baktigini ta esim donunce farkettim. Oysaki ben adama bakmiyodum yaaO kadar uzun süre mi baktınız ben anlamadım yani eşinizin fark edeceği düzeyde. Gözünüz takılır tamam da yani olay çok garip. Siz sevgili olan çifte bakıyorsunuz, mantıken size bakan adam farklı bir konumda yani gözünüzün onda olması lazım "bakışıyor" demek için. Eşiniz birine baktığınızı fark etti, arkasını dönünce de o adamla göz göze geldi. Eşinizin fark ettiğini siz fark edemediniz. Göz takılmasından biraz öte olmuş gibi görünüyor buradan.
Ha tabi eşinizin yaptığının asla savunulacak bir tarafı yok, yerinizde olsam ben terk ederdim evi.
İlk kez bu oldu. Cok kavgalarimiz oldu kiskancliktan ama ilk kez ayri evdeyiz bu gece suanÇok kıskançta 5 yılda ilk kezmi böyle bişey oldu .. altta başka sebepler olabilirmi sizi terketmesi için
Gercektenmi? Mafoldum ben ya. Yapmadigim biseyden iftiraya ugradim ve yemin ediyor. Bir koca yemin ediyor karisi onun karsisinda otururken elin adamiyla bakistigina. Ya saka gibi. 5 senedir evliyiz. Simdimi bakasim tutmus bunca sene tek bir seyimi ne gordu ne duydu. KaldiramiyorumBabanız sizi almasın siz kendiniz gidin ve bu insan müsveddesi kendine gelene kadar da dönmeyin.
Çok saçma bişey olmuşya .. işleri kötü gidince sizde arayışa girdiniz sanki hey allahım bu erkeklerin kafası bi değişik ... size patlamış eşinizin bunalımıİlk kez bu oldu. Cok kavgalarimiz oldu kiskancliktan ama ilk kez ayri evdeyiz bu gece suan. İsleri kotu gidiyor. Bana arabada duştüm diye illa bana bu muameleyimi yapman lazimdi. Beni aldattin biseyler dedi. Yaaa adami bidaha gorsem hatirlamam bile. Boylesine aptal bir sebepten gozyasim kalmadi
Ben dikkatli bakinca onun arkasindaki ciftin oldugu masaya oda neye bakiyorum diye donuyor adamin bana baktigini goruyor. Bende kocam arkasini donup benim baktigim cift yerine hemen onundeki masaya bakinca adamin bana baktigini kocam sayesinde gormus oluyorum. O siraya kadar adammm zerre dikkatimi cekmediii benim.Adamın arkası donukse nasıl görüyor bunları.
Bu namustur ya namus. Bana patlasin hatta herturlu patlasin ama iftirayla namusla yapmasin. Evet Aynen bu muameleyi yapti bana. İsleri kotu gidince ben arayisa girmisim muamelesi napcam napim bilmiorum kafam bitik. Konunun acizligi beni bitirdi suanÇok saçma bişey olmuşya .. işleri kötü gidince sizde arayışa girdiniz sanki hey allahım bu erkeklerin kafası bi değişik ... size patlamış eşinizin bunalımı
Evlilik hayatimda ilk kez evinde yatmiyor. Beni ilk kez yanliz birakti. Beni ilk kez bi mekanda birakip cikti pesinden kosturdu. İlk kez namusuma laf etti hemde hic gozunu bile kirpmadan. Ben onun karisiyim. İlk kez unuttu karisi oldugumuNiye o kadar çok ağladiniz ki. Sinirlenmiş yarın döner gelir. Niye sinirlendiği de belirsizde. Ömür tüketici tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?