Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen. o yüzden mesajla delil vermeyin. kanıt olarak belki mesaj atıyordur bahanesi olsun diye. cevap yazmayın

erkek milletinden herşey beklenir. nafakasız kurtulma planıdır belki belli mi olur?

Tanidiginizindami kocasi bu sekilde kiskanctimi diyin bahanecimi ne dicemide bilemedim

aynen. o yüzden mesajla delil vermeyin. kanıt olarak belki mesaj atıyordur bahanesi olsun diye. cevap yazmayın

erkek milletinden herşey beklenir. nafakasız kurtulma planıdır belki belli mi olur?
Ben ona hicbisey yazmiyorumki yazsamda neyi yazcam yapmadigim biseyi yazamamki. Hicbisey yoktu ya tamam islerinden dolayi kendi kabuguna cekildi ailesi dahil herkes farkinda ama bu aksama kdr tehlikenin boylesine buyuk oldugunu hic farketmemisim

Ben ona hicbisey yazmiyorumki yazsamda neyi yazcam yapmadigim biseyi yazamamki. Hicbisey yoktu ya tamam islerinden dolayi kendi kabuguna cekildi ailesi dahil herkes farkinda ama bu aksama kdr tehlikenin boylesine buyuk oldugunu hic farketmemisim

sağlıklı bir durum değil her ne olursa olsun.

bence bu işin sonu sizin hayrınıza olacak. böyle adamla ömür geçmez.

sağlıklı bir durum değil her ne olursa olsun.

bence bu işin sonu sizin hayrınıza olacak. böyle adamla ömür geçmez.
Sonu hayir olsun tabiki. Benim kafam allak bullak. Kocam o benim ya kocam. Bana bu hakareti layik goren benim cok sevdigim ugruna bicok seyi feda ettigim kilina zarar gelse canimin yandigi onla gulup onla agladigim 5 yillik kocam! Beni bu denli assalayabildi ya helal olsun ona

Tanidiginizindami kocasi bu sekilde kiskanctimi diyin bahanecimi ne dicemide bilemedim
Kıskançtı kendince ama tedavilikti.... onamı baktın burayamı baktın yok çarşıya biriylemi buluşmaya gittin yok eve birinimi aldın level atlaya atlaya gitti... 10 yıllık evlilik geçen yıl bitti.... tedavi olmaya ikna edemedi.... boşandılar... ikisininde hayatında başkası yok ama adamın yüzüne bir arada olamadılar....

insan oğlu çiğ süt emmiş hiçbir şeye şaşırmayın. temkinli olun dik durun. dönmek isterse siz de kabul etmek isterseniz mutlaka terapi şartı koşun. çok daha büyük kıskançlıklarla gelmesin bi daha.

Dik duruyorum asla aramadim baban alsin seni yarin dedi tamam iletirim dedim. İckiliydi zaten eger yarin ayik kafaylada boyle devam ediyorsa... allahim evliligim neden bitti bakmadigim bir adam yuzundenmi olcak????Sakami bu

Evliliğiniz bakmadığınız bi adam yüzünden değil, ruh hastası tavırlı bi adam yüzünden bitecek farkına varın.

Heralde islerinin kotu olmasi felan da tetiklemis bunu. Ama yinede cok fazla tepki vermis. Açıkçası bende cok merakliyim,gozume çarpan birşey olsa o an ona kendimi kaptırır bakarim. Adam da sizin ona baktiginizi düşünmüş olabilir. Yine de ne oldu nereye bakıyorsun diye sormalıydı. Ben boyle bir suclamayi muammeleyi kolay kolay affetmezdim. sakin bu satten sonra kendini anlatmaya af dilemeye karsiisnda aglamaya kalkismayin. Birakin hatasini anlayip gelen pisman olan ozur dileyen o olsun. Bana güvenmiyorsa cehenneme kadar yolu var.

Okurken bile kocanızı boğasım geldi.
Bırakın onun karısı olmayı yahu. Çekin gidin. Böyle bir psikopatla yaşanır mı?

Kocanız cidden ruh hastası yani...
İnsan 5 yılını geçirmiş olduğu eşini tanımaz mı ya?
Dediğiniz gibi, tut ki sen o adama baktın, insan sormaz mı neden baktın diye?
Direkt bakışma ile suçlamaktan önce, bir sorar acaba birşey mi oldu, birşey mi dikkatini çekti diye?

Kendisine güveni olmayan bir adam ile evlisiniz malesef.
Ya kendi kafasından geçirdiklerinin başına geleceğinden korkuyor ya da aşırı güvensiz bir yapısı var.
Siz ne diye kahroluyorsunuz, kendinizden eminsiniz, adam hödük.

Bu kadınları ne olarak görüyorsa erkekler ara babanı gelip seni alsın, sanki bir eşyadan bahsediyor.

Eşizin yaptığı çok çok ayıp insan utanır karısına böyle birşeyi söylerken, babanız sizi almasın ama siz çıkıp gidin o evden, oturup ağlayıp sızlayıp evde beklenecek bir konu değil çünkü.

Ben de seninle ayni durumdayim canim cok iyi anliyorum ne dusundugunu. 1 aydir ayni evde iki yabanci gibiyiz. Cocugumuz var 6yasinda 8yillik evliyiz. Yapmadigim bisey yuzunden bana siddet uyguladi, hakaret etti sebebi seninki gibi kiskanclik. İs icin whatsapptan yazistigim birinden kiskandi. Msjlarda da absurt bisey yok. 4bucuk yildir ben o insanlarla çalışıyorum ister istemez samimiyet gelisiyo. Kafasinda bizi sevgili yapti, o..pu diyo siddet uyguladi ellerim yuzum mosmor oldu. Darp raporu aldim o derece. Maas kartim da ondaydi, ver kartimi gidicem ben dedim verdi ama uc ay sonra okullar kapandiginda bosaniriz cocugun duzeni bozulmasin gitme diyo. Mantigim kesinlikle affetme bitir diyo ama duygularim yuvan boyle basit bi sebepten yikilmasin diyo. Hic pismanmis gibi bi hali de yok. Ayri odalarda takiliyoruz hemen hemen 1ay olacak. Ben dede diyorum insan 8 yillik karısına, cocugunun annesine nasil boyle bisey yakistirir diyorum. Kahroluyo insan.

bence sakınlesmesini bekleyin böyle bir iftirayı hiç bi kadın kaldıramaz konuşun ayrilmaksa eğer niyeti size çamur atmadan ayrılsın

Böyle basit birşeyden yuva mı yıkılır diye düşünmek değişik.... iftira var hakaret var ve darp raporu alabilecek kadar dayak var işin içinde ve siz buna basit bişey için yuvamı yıkılır diyorsunuz ..... ayrıca 6 yaşındaki çocugunuz herşeyin farkında çocuklar asla saf salak değiller ayrı odalarda takılıp huzursuz bir evde sırf okulların kapanmasını beklemekte çocugunuza zaten zarar .... bence güzel karar verin... o el bir kere size kalktıysa devamı gelir pişmanlık bile yokmuş eşinizde baksanıza....

muhtemelen arka masadaki adam da kendisine baktığınızı düşünmüştür.O da o yüzden bakıyordur.

Esinizin yaptığı kabul edilebilir değil.En fazla hayırdır neye bakıyorsun der.Sizi hiç yoktan ne ile itham etmiş..

yaa varyaa artık aklımaza herşey geliyor artık ,

bir kaç gün bir haltlar yesin diyemi böyle bir oyun oynadı acaba

Dizi seyreder gibi mi seyrediyordunuz acaba? Bir de eşinizin ruh hastası olduğunu bilen biri olarak bakışlarınıza dikkat etmeliydiniz.
Adam tedavilik resmen. Öfkesi geçince daha sağlıklı düşünecektir ama bu kadar ağır konuşmaları nasıl hazmedilecek, onu merak ediyorum. Tedavi şart..

Kusura bakmayın da ben sizi haksız buldum

5 yıldır evliyseniz huyunu öğrenmiş olmanız gerek
Eşiniz yanınızdayken onun bile dikkatini çekecek kadar uzun neden bakıyorsunuz ki insanlara

Bir de yani önde bir grup mevcut onunda arkasına

En azından bakarken misal “ şu sevgililer dikkatimi çekti nasıl da mutlular” vs gibi bir cümle bari kursaydınız

Eşiniz bir yere öyle odaklanıp baksa üstüne de orda bir hatun olsa eşinize bakan
Siz bunu normal karşılar mıydınız?

Benim eşim o derece kıskanç değildir ama ben onunlayken hatta onsuzken de yani öyle bakmam insanlara bana garip geldi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…