- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Simdi sizin mesajinizi okurken tebessum ettim. Bu bahaneyle bosanilmaz diye okuyunca hakim soruyormus neden bosuyosun karini. Biz yemek yerken baskasina bakiyordu. Ama karin inkar ediyor senin İspatin varmi beyfendi? Var gozlerim. Himm ok bye der heralde hakim
Tanidiginizindami kocasi bu sekilde kiskanctimi diyin bahanecimi ne dicemide bilemedimSizlik bi durum yok aglamayın güzel bi uyku çekin... çekip giderse kendi kaybeder... kolay değil evlilik bu.... ama bu ladar kıskançlık iyi değil... aile terapisti için ikna edebilirseniz ilerleyen zamanlarda yardım alın derim... tanıdıgımdan biliyorum işler sıkıntıya girer böyle başlayıp... aman dikkat
Ben ona hicbisey yazmiyorumki yazsamda neyi yazcam yapmadigim biseyi yazamamki. Hicbisey yoktu ya tamam islerinden dolayi kendi kabuguna cekildi ailesi dahil herkes farkinda ama bu aksama kdr tehlikenin boylesine buyuk oldugunu hic farketmemisimaynen. o yüzden mesajla delil vermeyin. kanıt olarak belki mesaj atıyordur bahanesi olsun diye. cevap yazmayın
erkek milletinden herşey beklenir. nafakasız kurtulma planıdır belki belli mi olur?
Ben ona hicbisey yazmiyorumki yazsamda neyi yazcam yapmadigim biseyi yazamamki. Hicbisey yoktu ya tamam islerinden dolayi kendi kabuguna cekildi ailesi dahil herkes farkinda ama bu aksama kdr tehlikenin boylesine buyuk oldugunu hic farketmemisim
Sonu hayir olsun tabiki. Benim kafam allak bullak. Kocam o benim ya kocam. Bana bu hakareti layik goren benim cok sevdigim ugruna bicok seyi feda ettigim kilina zarar gelse canimin yandigi onla gulup onla agladigim 5 yillik kocam! Beni bu denli assalayabildi ya helal olsun onasağlıklı bir durum değil her ne olursa olsun.
bence bu işin sonu sizin hayrınıza olacak. böyle adamla ömür geçmez.
Kıskançtı kendince ama tedavilikti.... onamı baktın burayamı baktın yok çarşıya biriylemi buluşmaya gittin yok eve birinimi aldın level atlaya atlaya gitti... 10 yıllık evlilik geçen yıl bitti.... tedavi olmaya ikna edemedi.... boşandılar... ikisininde hayatında başkası yok ama adamın yüzüne bir arada olamadılar....Tanidiginizindami kocasi bu sekilde kiskanctimi diyin bahanecimi ne dicemide bilemedim
Sonu hayir olsun tabiki. Benim kafam allak bullak. Kocam o benim ya kocam. Bana bu hakareti layik goren benim cok sevdigim ugruna bicok seyi feda ettigim kilina zarar gelse canimin yandigi onla gulup onla agladigim 5 yillik kocam! Beni bu denli assalayabildi ya helal olsun ona
Dik duruyorum asla aramadim baban alsin seni yarin dedi tamam iletirim dedim. İckiliydi zaten eger yarin ayik kafaylada boyle devam ediyorsa... allahim evliligim neden bitti bakmadigim bir adam yuzundenmi olcak????Sakami bu
bence sakınlesmesini bekleyin böyle bir iftirayı hiç bi kadın kaldıramaz konuşun ayrilmaksa eğer niyeti size çamur atmadan ayrılsınSaatlerdir nasil agladigimi bir Allah birde bos duvarlar biliyor. Esim cok kiskanctir. Bugun biyere yemege gittik. Esimin arka masasinda bi erkek grubu oturuyordu. Onlarinda arkasinda bir cift sevgili. Benim gozum bir anda sevgili olan kizla erkegin hareketlerine takildi. Megerse o sirada o ciftin onundeki masadaki erkek grubundan biri bana bakiyomus. Sonradan farkettim. Esiminde arkasi o tarafa tamamen donuk oldugu icin esim benim o adamla bakistigimi sandi ve mekandan kalkti. Ben sonradan adamin baktigini farkettim. Adama bakmadim!!!! Allahim inandiramadim kocama. Arabada bana binlerce hakaret. Binlerce laf. Yeminler ediyoko ben adamla nasil oluyosa kocam karsimda otururken bakismisim. Kafayi yicem ya. Anlatamadimki adama bakmadigimi kufurle bagrisla susturdu beni. Sonrasinda eve birakti beni kendi gitti. Terketti( yarin babani ara alsin seni dedi bana. Yapmadigim biseyden dolayi bu kdr agir hakareti ve defedilmeyi haketmiyorum ya. Saka gibi. Ya 5 yillik karisiyim onun karisi. Allah korusun adama bile bakio olsam(tevbe tevbe) bi sebebi vardir demeli ya. 5 yil boyunca edebimle oturmusum. Simdi kocamla disari cikinca elin adamlarinami bakcam Allahim bu nasil bir kafa nasil bir mantik anlamiyorum. Perisan oldum. İftirasini kaldiramiyorum.
Böyle basit birşeyden yuva mı yıkılır diye düşünmek değişik.... iftira var hakaret var ve darp raporu alabilecek kadar dayak var işin içinde ve siz buna basit bişey için yuvamı yıkılır diyorsunuz ..... ayrıca 6 yaşındaki çocugunuz herşeyin farkında çocuklar asla saf salak değiller ayrı odalarda takılıp huzursuz bir evde sırf okulların kapanmasını beklemekte çocugunuza zaten zarar .... bence güzel karar verin... o el bir kere size kalktıysa devamı gelir pişmanlık bile yokmuş eşinizde baksanıza....Ben de seninle ayni durumdayim canim cok iyi anliyorum ne dusundugunu. 1 aydir ayni evde iki yabanci gibiyiz. Cocugumuz var 6yasinda 8yillik evliyiz. Yapmadigim bisey yuzunden bana siddet uyguladi, hakaret etti sebebi seninki gibi kiskanclik. İs icin whatsapptan yazistigim birinden kiskandi. Msjlarda da absurt bisey yok. 4bucuk yildir ben o insanlarla çalışıyorum ister istemez samimiyet gelisiyo. Kafasinda bizi sevgili yapti, o..pu diyo siddet uyguladi ellerim yuzum mosmor oldu. Darp raporu aldim o derece. Maas kartim da ondaydi, ver kartimi gidicem ben dedim verdi ama uc ay sonra okullar kapandiginda bosaniriz cocugun duzeni bozulmasin gitme diyo. Mantigim kesinlikle affetme bitir diyo ama duygularim yuvan boyle basit bi sebepten yikilmasin diyo. Hic pismanmis gibi bi hali de yok. Ayri odalarda takiliyoruz hemen hemen 1ay olacak. Ben dede diyorum insan 8 yillik karısına, cocugunun annesine nasil boyle bisey yakistirir diyorum. Kahroluyo insan.
Kusura bakmayın da ben sizi haksız buldumSaatlerdir nasil agladigimi bir Allah birde bos duvarlar biliyor. Esim cok kiskanctir. Bugun biyere yemege gittik. Esimin arka masasinda bi erkek grubu oturuyordu. Onlarinda arkasinda bir cift sevgili. Benim gozum bir anda sevgili olan kizla erkegin hareketlerine takildi. Megerse o sirada o ciftin onundeki masadaki erkek grubundan biri bana bakiyomus. Sonradan farkettim. Esiminde arkasi o tarafa tamamen donuk oldugu icin esim benim o adamla bakistigimi sandi ve mekandan kalkti. Ben sonradan adamin baktigini farkettim. Adama bakmadim!!!! Allahim inandiramadim kocama. Arabada bana binlerce hakaret. Binlerce laf. Yeminler ediyoko ben adamla nasil oluyosa kocam karsimda otururken bakismisim. Kafayi yicem ya. Anlatamadimki adama bakmadigimi kufurle bagrisla susturdu beni. Sonrasinda eve birakti beni kendi gitti. Terketti( yarin babani ara alsin seni dedi bana. Yapmadigim biseyden dolayi bu kdr agir hakareti ve defedilmeyi haketmiyorum ya. Saka gibi. Ya 5 yillik karisiyim onun karisi. Allah korusun adama bile bakio olsam(tevbe tevbe) bi sebebi vardir demeli ya. 5 yil boyunca edebimle oturmusum. Simdi kocamla disari cikinca elin adamlarinami bakcam Allahim bu nasil bir kafa nasil bir mantik anlamiyorum. Perisan oldum. İftirasini kaldiramiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?