Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona da bu şekilde konusup ağlama, iyice üste çıkar. Saçma bi tepki olmuş. Dikdur sakın yalvarma dönmesi için güçlü ve kendinden emin olduğunu görsün çünkü suçlu insan ezilir. Sessizliğini koru 5yıllık kocansa zaten seni tanıdığı için geri gelecektir. Ha gelmezse de çok net bunu bahane edip ayrılmış derim

Evlilik hayatimda ilk kez evinde yatmiyor. Beni ilk kez yanliz birakti. Beni ilk kez bi mekanda birakip cikti pesinden kosturdu. İlk kez namusuma laf etti hemde hic gozunu bile kirpmadan. Ben onun karisiyim. İlk kez unuttu karisi oldugumu

bahane etmiş gibi bu durumu ayrılacağı varmış sizden sizi suçlayacak bahanesi oldu işte.

hasta demiştim.

aldatılmışsanız 2. bi kadın için terk edilip bu bahane edilmişse şaşırmıcam.

O zaman sizi diğer tarafa oturtsaymış ama mesele bu değil bence çok ayıp etmiş sanki bahane arar gibi senşn suçun yok
Evet aynen bende bunu hissettim. Ya bunu diyorum ya tevbe tevbe ben adama gercekten bakiyor olsam bile insan karim karsimda ama baskasiyla bakisiyor fikrine kapilirmi ya. Beni hicmi tanimadin edebimi namusumi hicmi bilmedin hic sokaga cikmadin benle . Beni bitirdi ya adam namusumla bahane yaratti

Dik duruyorum asla aramadim baban alsin seni yarin dedi tamam iletirim dedim. İckiliydi zaten eger yarin ayik kafaylada boyle devam ediyorsa... allahim evliligim neden bitti bakmadigim bir adam yuzundenmi olcak????Sakami bu

Dik duruyorum asla aramadim baban alsin seni yarin dedi tamam iletirim dedim. İckiliydi zaten eger yarin ayik kafaylada boyle devam ediyorsa... allahim evliligim neden bitti bakmadigim bir adam yuzundenmi olcak????Sakami bu
Ya bitmez evliliğiniz biraz sakin olun,hic bu sebepten evlilik biter mi

bahane etmiş gibi bu durumu ayrılacağı varmış sizden sizi suçlayacak bahanesi oldu işte.

hasta demiştim.

aldatılmışsanız 2. bi kadın için terk edilip bu bahane edilmişse şaşırmıcam.
Offf bu cok pis bir durum ya kelimeler yetmez Allah korusun boyle bir durum varsa

Evlilik hayatimda ilk kez evinde yatmiyor. Beni ilk kez yanliz birakti. Beni ilk kez bi mekanda birakip cikti pesinden kosturdu. İlk kez namusuma laf etti hemde hic gozunu bile kirpmadan. Ben onun karisiyim. İlk kez unuttu karisi oldugumu
Bence kendinizi boş yere harab etmeyin. Gelgitli demek bide ickiliymis.yarin daha mantıklı düşünür. Ama siz arkadaslarinda dediği gibi suçlu durmayin.

Konudan bagimsiz gercekten merak ettim , siz baska bir cifte neden gozunuzu dikip bakiyorsunuz ki bu kadar dikkatlice?
Konuya gelirsek de adamin gidesi varmis bahane yaratmis bide sizi suclu cikarmis

Anladım ama çifte niye bu kadar gözünüzü dikip baktığınızı anlayamadım, olan size olmuş neyse. Ağlayacak bir şey yok hanımefendi, 5 senedir evli olduğunuz adam size bu yakıştırmayı yapabiliyorsa, onun yanında başka adamlarla kesişecek kadar namussuz, iffetsiz olduğunuzu iddia ediyorsa, size güvenmiyorsa sizin gerçekten ağlayacak bir şeyiniz yok. Madem sen bana, 5 senelik karına bu yakıştırmayı yapabilecek kadar alçaldın; asıl ben evi terk ediyorum deyip gideceksiniz. Ağlayıp sızlanırsanız tabi ki sizin bile isteye bakıştığınızı ve kendinizi affettirmeye çalıştığınızı düşünür. 5 senedir evliyiz diyorsunuz insan 5 senelik eşini tanımaz mı? Bırak ağlamayı sizin yedirememeniz lazım şu durumu kendinize.

Terketmiyorum. Direniyorum gururum kirilsada. Ve ben zaten gurbetteyim. Suan cok aci cekiyorum tek basima

gururunuz kırılacak bir şey yok eşiniz hasta muhtemelen. ya bahane ediyor ya da patolojik boyutta kıskanç.

üzülecek ağlanacak bir şey yok gülün hatta bu saçma duruma. ben bahane olduğunu düşünüyorum ama. bu sebeple boşanılmaz ev terk edilmez.

Konuyu şimdi okudum... valla demekki size güveni evliliğinize güveni sıfır.... kıskançlığında bir boyutu var... bu bambaşka bişey.... ne yapmaya karar verdiniz ben onu merak ediyorum.... ayrıca eşiniz şimdi nerede kalmaya gitti

Kocaniz baya geri kafaliymis

Hic bilmiyorum nerden napiyor. Aramadi aramadimda tabiki. Sabahi bekleyecegim. Ben suclu degilim sucunuda anlamasaa o demekki zaten istemiyormus beni diye algilayacagim keske baska bahane bulsaydi diyecegim

Hic bilmiyorum nerden napiyor. Aramadi aramadimda tabiki. Sabahi bekleyecegim. Ben suclu degilim sucunuda anlamasaa o demekki zaten istemiyormus beni diye algilayacagim keske baska bahane bulsaydi diyecegim
Sizlik bi durum yok aglamayın güzel bi uyku çekin... çekip giderse kendi kaybeder... kolay değil evlilik bu.... ama bu ladar kıskançlık iyi değil... aile terapisti için ikna edebilirseniz ilerleyen zamanlarda yardım alın derim... tanıdıgımdan biliyorum işler sıkıntıya girer böyle başlayıp... aman dikkat

Simdi sizin mesajinizi okurken tebessum ettim. Bu bahaneyle bosanilmaz diye okuyunca hakim soruyormus neden bosuyosun karini. Biz yemek yerken baskasina bakiyordu. Ama karin inkar ediyor senin İspatin varmi beyfendi? Var gozlerim. Himm ok bye der heralde hakim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…