Evlilik hayatimda ilk kez evinde yatmiyor. Beni ilk kez yanliz birakti. Beni ilk kez bi mekanda birakip cikti pesinden kosturdu. İlk kez namusuma laf etti hemde hic gozunu bile kirpmadan. Ben onun karisiyim. İlk kez unuttu karisi oldugumu
Evet aynen bende bunu hissettim. Ya bunu diyorum ya tevbe tevbe ben adama gercekten bakiyor olsam bile insan karim karsimda ama baskasiyla bakisiyor fikrine kapilirmi ya. Beni hicmi tanimadin edebimi namusumi hicmi bilmedin hic sokaga cikmadin benle . Beni bitirdi ya adam namusumla bahane yarattiO zaman sizi diğer tarafa oturtsaymış ama mesele bu değil bence çok ayıp etmiş sanki bahane arar gibi senşn suçun yok
Kurban olam oyle kolay olsaa bugunki kadar gururum ezilmemisti bir saniye durmazdimNe mal olduğunu öğrenmişsin işte 5 yıllık kocanın. Babama ben giderdim, namusuma laf söylüyor boşucam kocamı diye. Oturup niye ağlıyosunuz evde?
Dik duruyorum asla aramadim baban alsin seni yarin dedi tamam iletirim dedim. İckiliydi zaten eger yarin ayik kafaylada boyle devam ediyorsa... allahim evliligim neden bitti bakmadigim bir adam yuzundenmi olcak????Sakami buBence öncelikle sakin olun,ağlamayın da boyle sacma sapan bi konudan sizden ayrilacak degildir herhalde..Biraz sakinlesin gelecektir kafasini toplanmasına izin verin,cok fazla ustune gidip ozur dilemeye yapmadim etmedim demeye de luzum yok yapmadiysan yapmamissindir canim..Ne bu boyle suclu psikolojisi gibi kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz..baktiniz olacak gibi degil,yaziklar olsun 5 yillik karina da bu iftirayi attin ya esas ben seni bosuyorum demezseniz sizde kendinize yakisani yapmamis olursunuz Bence..bosasin da bi gorelim bakalim yigitligini..
Ya bitmez evliliğiniz biraz sakin olun,hic bu sebepten evlilik biter miDik duruyorum asla aramadim baban alsin seni yarin dedi tamam iletirim dedim. İckiliydi zaten eger yarin ayik kafaylada boyle devam ediyorsa... allahim evliligim neden bitti bakmadigim bir adam yuzundenmi olcak????Sakami bu
Offf bu cok pis bir durum ya kelimeler yetmez Allah korusun boyle bir durum varsabahane etmiş gibi bu durumu ayrılacağı varmış sizden sizi suçlayacak bahanesi oldu işte.
hasta demiştim.
aldatılmışsanız 2. bi kadın için terk edilip bu bahane edilmişse şaşırmıcam.
Ya suan bunu yasiyor olmam bile sacma degilmi? Sebebe bakin adam eve gelmiyor sebebe bakinYa bitmez evliliğiniz biraz sakin olun,hic bu sebepten evlilik biter mi
Offf bu cok pis bir durum ya kelimeler yetmez Allah korusun boyle bir durum varsa
Bence kendinizi boş yere harab etmeyin. Gelgitli demek bide ickiliymis.yarin daha mantıklı düşünür. Ama siz arkadaslarinda dediği gibi suçlu durmayin.Evlilik hayatimda ilk kez evinde yatmiyor. Beni ilk kez yanliz birakti. Beni ilk kez bi mekanda birakip cikti pesinden kosturdu. İlk kez namusuma laf etti hemde hic gozunu bile kirpmadan. Ben onun karisiyim. İlk kez unuttu karisi oldugumu
Konudan bagimsiz gercekten merak ettim , siz baska bir cifte neden gozunuzu dikip bakiyorsunuz ki bu kadar dikkatlice?Ben dikkatli bakinca onun arkasindaki ciftin oldugu masaya oda neye bakiyorum diye donuyor adamin bana baktigini goruyor. Bende kocam arkasini donup benim baktigim cift yerine hemen onundeki masaya bakinca adamin bana baktigini kocam sayesinde gormus oluyorum. O siraya kadar adammm zerre dikkatimi cekmediii benim.
Terketmiyorum. Direniyorum gururum kirilsada. Ve ben zaten gurbetteyim. Suan cok aci cekiyorum tek basimabana bahane gibi geldi 5 senedir durup şimdi böyle bir şey saçmaladıysa.
evinizi terk etmeyin. gidecekse o gitsin
Hayir soyle oldu ben cifte bakiyordum. Adam hemen o ciftin onundeydi. Ben cifte bakarken adamda bana bakiyomus esimde ben nereye bakiyorum diye donunce adamin bana baktigini gormus. Oysaki adama ben bakmiodum. Esimde ben o tarafta gozum kalinca adaminda bana baktiginida gorunce adamla benn bakisiyorum sandi. Ben adamin baktigini ta esim donunce farkettim. Oysaki ben adama bakmiyodum yaaanlatamadim ama derdimi. Basti yaygarayi kufuru kalkti gitti mekandan. Ve eve bidaha gelmedi of ne sacma bisey bu konu boyle nasil bir olay bu ya
Terketmiyorum. Direniyorum gururum kirilsada. Ve ben zaten gurbetteyim. Suan cok aci cekiyorum tek basima
Kocaniz baya geri kafaliymisSaatlerdir nasil agladigimi bir Allah birde bos duvarlar biliyor. Esim cok kiskanctir. Bugun biyere yemege gittik. Esimin arka masasinda bi erkek grubu oturuyordu. Onlarinda arkasinda bir cift sevgili. Benim gozum bir anda sevgili olan kizla erkegin hareketlerine takildi. Megerse o sirada o ciftin onundeki masadaki erkek grubundan biri bana bakiyomus. Sonradan farkettim. Esiminde arkasi o tarafa tamamen donuk oldugu icin esim benim o adamla bakistigimi sandi ve mekandan kalkti. Ben sonradan adamin baktigini farkettim. Adama bakmadim!!!! Allahim inandiramadim kocama. Arabada bana binlerce hakaret. Binlerce laf. Yeminler ediyoko ben adamla nasil oluyosa kocam karsimda otururken bakismisim. Kafayi yicem ya. Anlatamadimki adama bakmadigimi kufurle bagrisla susturdu beni. Sonrasinda eve birakti beni kendi gitti. Terketti( yarin babani ara alsin seni dedi bana. Yapmadigim biseyden dolayi bu kdr agir hakareti ve defedilmeyi haketmiyorum ya. Saka gibi. Ya 5 yillik karisiyim onun karisi. Allah korusun adama bile bakio olsam(tevbe tevbe) bi sebebi vardir demeli ya. 5 yil boyunca edebimle oturmusum. Simdi kocamla disari cikinca elin adamlarinami bakcam Allahim bu nasil bir kafa nasil bir mantik anlamiyorum. Perisan oldum. İftirasini kaldiramiyorum.
Sucum yokki ama iftira atinca hemde ayni yastiga bas koydugum adam gozyaslarima engel olamiyorumBence kendinizi boş yere harab etmeyin. Gelgitli demek bide ickiliymis.yarin daha mantıklı düşünür. Ama siz arkadaslarinda dediği gibi suçlu durmayin.
Hic bilmiyorum nerden napiyor. Aramadi aramadimda tabiki. Sabahi bekleyecegim. Ben suclu degilim sucunuda anlamasaa o demekki zaten istemiyormus beni diye algilayacagim keske baska bahane bulsaydi diyecegimKonuyu şimdi okudum... valla demekki size güveni evliliğinize güveni sıfır.... kıskançlığında bir boyutu var... bu bambaşka bişey.... ne yapmaya karar verdiniz ben onu merak ediyorum.... ayrıca eşiniz şimdi nerede kalmaya gitti
Sizlik bi durum yok aglamayın güzel bi uyku çekin... çekip giderse kendi kaybeder... kolay değil evlilik bu.... ama bu ladar kıskançlık iyi değil... aile terapisti için ikna edebilirseniz ilerleyen zamanlarda yardım alın derim... tanıdıgımdan biliyorum işler sıkıntıya girer böyle başlayıp... aman dikkatHic bilmiyorum nerden napiyor. Aramadi aramadimda tabiki. Sabahi bekleyecegim. Ben suclu degilim sucunuda anlamasaa o demekki zaten istemiyormus beni diye algilayacagim keske baska bahane bulsaydi diyecegim
Simdi sizin mesajinizi okurken tebessum ettim. Bu bahaneyle bosanilmaz diye okuyunca hakim soruyormus neden bosuyosun karini. Biz yemek yerken baskasina bakiyordu. Ama karin inkar ediyor senin İspatin varmi beyfendi? Var gozlerim. Himm ok bye der heralde hakimgururunuz kırılacak bir şey yok eşiniz hasta muhtemelen. ya bahane ediyor ya da patolojik boyutta kıskanç.
üzülecek ağlanacak bir şey yok gülün hatta bu saçma duruma. ben bahane olduğunu düşünüyorum ama. bu sebeple boşanılmaz ev terk edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?