Eşim evi terketti

Biraz sessiz kalın ve bekleyın bakalım

Buradaki gazlayan yorumlara da gelmeyin

Cocugunuz var biraz sakin düşünerek hareket edin
Ece nasılsın
Kuzenin rahatsız ediyor mu yine :)

Konu Sahibi arkadaşım üzerine gitmeyin eşinizin
Bakalım zaman neler gösterecek

Arkadaşlar yine ben tam bir buçuk ay oldu bu süreç içerisinde tartışmalar, kırgınlıklar, içkinin arkasına sığınıp özledim muhabbetleri fakat eve dönüş yok adam resmen boşanmış ilişki durumuyla yeni arkadaşlıklar edinerek gezip tozmadığı yer kalmadan hayatına devam ediyor ama bir yandan da ne boşanma isteği ne barışma tek söylediği zamana bırakalım bende sizi çok özlüyorum ama zamanla düzelirse olur diyor.. hayatımda ilk defa bu kadar benliğimi yitirip aciz bir insan oldum çocukluğumdan bu yana sevgi eksikliğiyle büyüdüm hep bir yuvam olsun çocuğum olsun istedim fakat olana bakın napmalıyım her türlü savaşı verdim her şekilde konuşmayı denedim 2 defa kestirip attı bitti artık dedi gecesi eve geldi bizi çok özlediğini söyledi ertesi gün tekrar hayatına geri döndü.. darmadağın yıkılmış bir haldeyim kestirip atamıyorum, her gün bebeğimin yüzüne ben utanarak bakıyorum ileriyi düşünmekten kafayı yiyecem artık..
yerinde olsam hiç ileriyi düşünmem
anı düşünüp sorunumu öyle çözerdim

ilerisinin ne olacağı nereden biliyoruz
bilmezi neden düşüneyim ..
çocuğumun ilerisi diyorsan bence hiç kaygılanmaa ..
biz ne düşünürsek düşünelim . hayat yolunu buluyor(çucuk için düşündüklerin kaygıların boşaa)
şuanı yaşıyorsun , bu anki sorununa çözz

Sıkılmış yada başkasını bulmuş kaçmış erkeğim diye dolanıyodur ortalıkta delikanlıyım diyordur 10 aylık bebekle sizi bırakıyorsa kalıbına tüküreyim. Böyle bir adamı gelse de kabul etmeyin çocuğunuz böyle bir adama baba dememeli hatta alın velayeti de ne hali varsa görsün

Her gittiğinde Alttan alıp devam edersenafam kendini bi b.. Sanar.Yapacağın seni arayıp bitti dediğinde davayı aç.Yada evden çık anne git.Ulaşamasın sana bi tutuşsun parası.Gidecek yerin yoksa evin anahtarını degiştir.Alma eve açma telefonu bi görsün sana blöf yapıya şımarıklık bu.istedigi hem bekar yaşasın istedigi gibi ama canı sıkılınca ben evliyim yok yaaa.kendini düzeltmeli psikologa gitsin bi yüz verme bak nasıl döner.

Şimdi bir adım atmazsan bebegin ilerde akası esip gidip gelen bir babası ve mutsuz bir evlilik olacak.Boşanınca yine görüşür bebegini görür en azından babalık görevini hatırlar babasız büyümesin diye psikolojisi bozuk bir çocuk olmasın.

Ece nasılsın
Kuzenin rahatsız ediyor mu yine :)

Konu Sahibi arkadaşım üzerine gitmeyin eşinizin
Bakalım zaman neler gösterecek

Dha ne kadar üzerine gitmeden sabredeyim gerçi ne zaman konuşmaya kalksam zaman dedi ama 1 buçuk ay dan sonra dha ne kadar zaman vereyim istemiyor desem o zaman neden son zamanlarda geldiğinde sarılıp özlediğini söylesin bilmemiyorum duygularında çok karıştı acı mı çekiyorum yoksa kendimi mi cezalandırıyorum anlamadım

yerinde olsam hiç ileriyi düşünmem
anı düşünüp sorunumu öyle çözerdim

ilerisinin ne olacağı nereden biliyoruz
bilmezi neden düşüneyim ..
çocuğumun ilerisi diyorsan bence hiç kaygılanmaa ..
biz ne düşünürsek düşünelim . hayat yolunu buluyor(çucuk için düşündüklerin kaygıların boşaa)
şuanı yaşıyorsun , bu anki sorununa çözz
Peki nasıl çözebilirim işin komik tarafı benim o kadar şey yaptı ama yinede bu adama duygularım değişmedi açıkcası düşüncem ailemi geri kazanmak ama bu durumda kendimi mi kandırıyorum yoksa o herşeyle beraber benide mi idare ediyor anlamış değilim yada dönmek istiyor da birşeyden mi çekiniyor acaba...

Her gittiğinde Alttan alıp devam edersenafam kendini bi b.. Sanar.Yapacağın seni arayıp bitti dediğinde davayı aç.Yada evden çık anne git.Ulaşamasın sana bi tutuşsun parası.Gidecek yerin yoksa evin anahtarını degiştir.Alma eve açma telefonu bi görsün sana blöf yapıya şımarıklık bu.istedigi hem bekar yaşasın istedigi gibi ama canı sıkılınca ben evliyim yok yaaa.kendini düzeltmeli psikologa gitsin bi yüz verme bak nasıl döner.

Annemlerde yaşıyorduk zaten ayrıca ters davranmayı da denedim bu defada ben suçlu oldum daha soğuk davranmaya başladı fakat son zamanlarda biraz yaklaşmaya başladı ama dönüş yok ben o dönüş için ne yapabilirim onu düşünüyorum. Ne yapsanız insanın ağrına gider evlen yuva kur çocuğun olsun sonra otur yuvanın dağılışını izle kolay mı allah aşkına ama savaşmaktanda çok incindim çünkü bir yol bulamıyorum[/QUOTE]

Boşanma davası açmak için neyi bekliyorsun. Düzelmez bu adam. Gününü gün ediyor. Sense.... neyse.
Bir anda kestirip atamadım belki tekrardan düzeliriz kaç yerde okudum evliliğin ilk yıllarında bu tarz olaylar yaşanıyormuş diye ne bileyim kendimi mi kandırıyorum acaba diyecem ama bu defada düşünüyorum o zaman neden istemediği halde gelip duygularmı darmadağın edip gidiyor

bebeginiz icin bu evliligi yurutmek istiyorsunuz da, eger evliligi surdurme karari alirsaniz evini surekli terk eden, babasinin surekli evde olmadigini gorerek buyuyen bir cocuk yetistirmeye hazir olun.

bence cocugunuz ve sizin icin en sagliklisi bosanmak olur. cunku esinizin degisecegini zannetmiyorum. baksaniza 2 yilda 4-5 kere evi terk etmis. bu adamin duzelecegini beklemek hata olur.

Back
X