• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evlatlık ve sadece kaynanam var!

bakın arkadaslar diğer buutn formlarda herkes kaynansından şikayetçi nefret edıyor herkes.. ben burada onun yuuzne soyleyemedııgm içime attıklarımı döktüm sizlerle paylaştım.. dikkat ettıysenız hem gusel hem kotu orneklerını yazdım.ve bana bı cvp verın haklımıyım haksızmıyım dıye belırttım. napıyım nasıl hareket edııym dıye sızden fıkır almak ıstedım...

herkesın dıkkatını ceken şu oldu: ÜVEY VE 70 YASINDA olması.

bunları soylemeseydım kım bılır neler dıyecektınız. ayrıca 70 yasında olabılır ama 50 yasında gosterıyo.. siz yaslanmısınız deyıp bıze meydan okuyo. bıızm gıbılerı 5e katlar o. gamsız bı ınsan o.kafasına bısey takıpta duusnmez. kendı hayatını yaşar ben oyuzden bencil dedım ona.benım agzımdakı dışler dökülürken o katur kutur sert seyler yıyıyo.32 tane halaa dişi var.

bence siz ona bosuna acıyosunuz. herkes bana acıyo mahallede nedense. içinde biriktirmeyıp olur olmadık yerde konusan bı ınsan.son söylenecek lafı ilk söyler.

ben bu kadına buugne kadar agzımı bıle acmadım.hep eşime kusutm öfkemi. onla aram acıldı. eşim hep idare ettı..

eşyalarını atmışsınız falan dıyosunuz. benım ne suçum varkı ben neden 20 senelık esyarı evımde ısteyım kım ister yaaa. esyalrının atılacagını bılıyodu ozaman bastan attırmasaydı.bız zorla atmadıukkı. konusa konusa attık.

ben onu kaç defa uyardım kaç defa uyardık agır konusma bıze karsı.bısey varsa net soyle.lafı dolandırma ama o her defasında laf kakmayı bildi bana..

patavatsızlıkları yuuznden bende noluyo deıdm baktım 1 degıl 2 degıl 3 degıl bende suratımı asmaya basladım.ama laf kakmadım hıç bı zaman..benımde söylenecek bı sürü sözüm var ama söylemedım hiç.kotu ayrılmayalım uuzlmesın dıye..

benım amacım şu: şuan calısıyo olabılırım ama bebk olduugnda çalısamıcam.o kadınla aynı evde kamak ölüm gibi gelıyo bana. hiç abartmıyorum size.ister inanın ister ınanamayın. hamıle olunca streslı olucam yıne sinirlenıcem bebgım evllılııgm sallanıyo o kendını duunecek kadar bencılse bende kendımı duusnmek evlılıgımı duusnmek zorundayım. coocuk olunca herseye karısacak bılıyorum .o yuzden yol yakınken hamıle degılken çıkmakıstıyorum.

ZATEN ÇIKSAMMI ÇIKMASAMMI DIYE FORUMU ACTIM BEN. yanı sızlerden fıkır almak ııcn. siz olsanız naparsınız demek ıstedım... ama tepkılere inanamadım.. ayrıca buyuten degıl doğurandır anne. bu benım düşüncem.

ben ona uvey dıye kotu davranmadımkı buugne kadar hıç.. maddı anlamda benım aılem destek oldu hep. bı suur borcun altından kalktık.gecelrı uyumadım ben hıç o borcları nasıl oderım dıye. kendı oglunun borclarıydı onlar.. benım oğlum nasıl olsa çalısıyo derken oglunun paralarının kendı borclarına bıle yetmedıgını bılmıyomuydu.neden benı üzdü peki.

kendı evınde oturtuyo sizi demıssınız.oturtacak tabı.. mademki anne oturtacak onun lafını bıle yaptırmaması laızm. yaparsa anne degıldır o benım gozumde.

ben onun evını tamırlledım ama o halaa burası benım evım dıye konusurken hıç duusnmuyo bızı uzdugunu. benım evım var siz duusnun dıyo bize. bu laflardan sonra ben cok soguudm aklımdan cıkmıyo

ev alıcaz evet annemlerın yardımıyla.. annemde cok üzülüyo.. ve sunu soylııym peşin hukumlu konusmayın.kımse kımın ne yasadıgını bılmıyo.. bıızmde yenı gelınımız var ve annemle 2sini parmakla gosterıyolar yemın ededrım. kendı annemle kıyaslayamıyorum bıle o kadını. o kadın dıyorum evet cunku anne bıle demek ııcmden gelmıyo.okadar sogudum yanı.

kocasından boşanmış bu kadın zamanında ve kocasının ustune halaa borç gelıyo. mılayrlar gelıyo .ben daha 15 gunluk gelınken eve borç geldı bı ton.adamı tanımam etmme.ben nıe cabalarken bıde o adamın borclarını odııym kı.. ben evımızı zor gecındırıyorum. ama o çok rahat nasılolsa boşanmış borc oglunun ustune gelıyo.. BENIM SUÇUM NE?

ben o gun o ımzayı atarken evlenmekııcn degıl o borclara ortak olmak ııcn atmışım resmen. boyle duusnuyorum artık. kadın cok rahat umrunda degıl.para ondan cıkmıycak. bu rahatlıgı bana batıyo zaten.bakın acık soyluyorum. bu rahatlıgı bencıllıgı bana batıyo...

ben bu borcları bılseydım. bu kadının boyle bı karakterde oldugunu bılseydım yemın ederım evlenmezdım..

dedııgm gııb ben o lafalrı yuuzne soylemeyemdııgm ııcn buraya yazdım.kustum ofkemı hepsi bu.....

çok üzüldüm kayınvalidenize...
ne olursa olsun dangalak demenizi hak etmiyodur sanırım...
70 yaşında tek bırakmayı eşyasız kalmasını göze alabiliyorsunuz...
Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın...
ben kayınvalidenizin yerinde olsam size o iyilikleride yapmam...
çünkü ne yaparsa yapsın sizin düşünceniz değişmeyecek...
eşinin vefat etmesi çocuğunun olmaması emekli maaşını olmaması kendi tercihi değildir...
kader,nasip işi...
umarım eşiniz ilerde sizin anne ve babanızada aynı şeyi yapmaz...
ben onu asla esyasız bırakmam onun esyaları var zaten komurlukte duruyo sadce napııym hepsını kuuck eve sıgdıramadım. ayrıca ebnım ailem esime muhtac olmazlar.olsaları bıle kendını baktırmazlar.ben annem babm emeklı.zamanın da evde oturmayıpta calısıp didinip bıızm ııcn emeklı olmuşlar.. ben bunu hazmedemıyorum. kadın ogluma yardım olsun dıye evde iş yapıyo kadınlar çıt çıt felan yapıyolar.onu bıle yapmıyo.cok hyaylaz cok rahat .paso gezıyo.o cocouk bıle bakamz benım coocgumu anlamaz zaten o işlerden.zamnında coocuk bakmamaışkı. kendı annemı duusndukçe o çıle o çaba azim hırs bu kadın hıç bıseyı duusnmemıs zamanında.. zamanında cok zwengınleşmiş çok rahat etmıs.4 tane dairelerı varmış.. ama nolmuş. kafasızlıkları yuuznden gıtmiş hepsı bı tane kalmış kala kala. eskıden rahatmış ılersını duusnmemiş şimdide ayrı rahatlııg nasıl gosterebılıyo anlamıyorum..

bakın arkadaslar diğer buutn formlarda herkes kaynansından şikayetçi nefret edıyor herkes.. ben burada onun yuuzne soyleyemedııgm içime attıklarımı döktüm sizlerle paylaştım.. dikkat ettıysenız hem gusel hem kotu orneklerını yazdım.ve bana bı cvp verın haklımıyım haksızmıyım dıye belırttım. napıyım nasıl hareket edııym dıye sızden fıkır almak ıstedım...

herkesın dıkkatını ceken şu oldu: ÜVEY VE 70 YASINDA olması.

bunları soylemeseydım kım bılır neler dıyecektınız. ayrıca 70 yasında olabılır ama 50 yasında gosterıyo.. siz yaslanmısınız deyıp bıze meydan okuyo. bıızm gıbılerı 5e katlar o. gamsız bı ınsan o.kafasına bısey takıpta duusnmez. kendı hayatını yaşar ben oyuzden bencil dedım ona.benım agzımdakı dışler dökülürken o katur kutur sert seyler yıyıyo.32 tane halaa dişi var.

bence siz ona bosuna acıyosunuz. herkes bana acıyo mahallede nedense. içinde biriktirmeyıp olur olmadık yerde konusan bı ınsan.son söylenecek lafı ilk söyler.

ben bu kadına buugne kadar agzımı bıle acmadım.hep eşime kusutm öfkemi. onla aram acıldı. eşim hep idare ettı..

eşyalarını atmışsınız falan dıyosunuz. benım ne suçum varkı ben neden 20 senelık esyarı evımde ısteyım kım ister yaaa. esyalrının atılacagını bılıyodu ozaman bastan attırmasaydı.bız zorla atmadıukkı. konusa konusa attık.

ben onu kaç defa uyardım kaç defa uyardık agır konusma bıze karsı.bısey varsa net soyle.lafı dolandırma ama o her defasında laf kakmayı bildi bana..

patavatsızlıkları yuuznden bende noluyo deıdm baktım 1 degıl 2 degıl 3 degıl bende suratımı asmaya basladım.ama laf kakmadım hıç bı zaman..benımde söylenecek bı sürü sözüm var ama söylemedım hiç.kotu ayrılmayalım uuzlmesın dıye..

benım amacım şu: şuan calısıyo olabılırım ama bebk olduugnda çalısamıcam.o kadınla aynı evde kamak ölüm gibi gelıyo bana. hiç abartmıyorum size.ister inanın ister ınanamayın. hamıle olunca streslı olucam yıne sinirlenıcem bebgım evllılııgm sallanıyo o kendını duunecek kadar bencılse bende kendımı duusnmek evlılıgımı duusnmek zorundayım. coocuk olunca herseye karısacak bılıyorum .o yuzden yol yakınken hamıle degılken çıkmakıstıyorum.

ZATEN ÇIKSAMMI ÇIKMASAMMI DIYE FORUMU ACTIM BEN. yanı sızlerden fıkır almak ııcn. siz olsanız naparsınız demek ıstedım... ama tepkılere inanamadım.. ayrıca buyuten degıl doğurandır anne. bu benım düşüncem. ben ona uvey dıye kotu davranmadımkı buugne kadar hıç.. maddı anlamda benım aılem destek oldu hep. bı suur borcun altından kalktık.gecelrı uyumadım ben hıç o borcları nasıl oderım dıye. kendı oglunun borclarıydı onlar.. benım oğlum nasıl olsa çalısıyo derken oglunun paralarının kendı borclarına bıle yetmedıgını bılmıyomuydu.neden benı üzdü peki.

kendı evınde oturtuyo sizi demıssınız.oturtacak tabı.. mademki anne oturtacak onun lafını bıle yaptırmaması laızm. yaparsa anne degıldır o benım gozumde.

ben onun evını tamırlledım ama o halaa burası benım evım dıye konusurken hıç duusnmuyo bızı uzdugunu. benım evım var siz duusnun dıyo bize. bu laflardan sonra ben cok soguudm aklımdan cıkmıyo

ev alıcaz evet annemlerın yardımıyla.. annemde cok üzülüyo.. ve sunu soylııym peşin hukumlu konusmayın.kımse kımın ne yasadıgını bılmıyo.. bıızmde yenı gelınımız var ve annemle 2sini parmakla gosterıyolar yemın ededrım. kendı annemle kıyaslayamıyorum bıle o kadını. o kadın dıyorum evet cunku anne bıle demek ııcmden gelmıyo.okadar sogudum yanı.

kocasından boşanmış bu kadın zamanında ve kocasının ustune halaa borç gelıyo. mılayrlar gelıyo .ben daha 15 gunluk gelınken eve borç geldı bı ton.adamı tanımam etmme.ben nıe cabalarken bıde o adamın borclarını odııym kı.. ben evımızı zor gecındırıyorum. ama o çok rahat nasılolsa boşanmış borc oglunun ustune gelıyo.. BENIM SUÇUM NE?

ben o gun o ımzayı atarken evlenmekııcn degıl o borclara ortak olmak ııcn atmışım resmen. boyle duusnuyorum artık. kadın cok rahat umrunda degıl.para ondan cıkmıycak. bu rahatlıgı bana batıyo zaten.bakın acık soyluyorum. bu rahatlıgı bencıllıgı bana batıyo...

ben bu borcları bılseydım. bu kadının boyle bı karakterde oldugunu bılseydım yemın ederım evlenmezdım..

dedııgm gııb ben o lafalrı yuuzne soylemeyemdııgm ııcn buraya yazdım.kustum ofkemı hepsi bu.....

doğurup sokağa atan ANNE ! ömrünü verip bakan , büyüten bir hiç !!! ilginç :53:
nedense okudukça benim de içimden kusmak geldi:50:

Sana söyleyecek çok laf var ama terbiyem müsaade etmiyor. Eşine de çok acıdım senin gibi bir eşi olduğu için...
Aslında en iyisi siz kadıncağızı huzurevine verin bu da iyi bir fikir

doğurup sokağa atan ANNE ! ömrünü verip bakan , büyüten bir hiç !!! ilginç :53:
nedense okudukça benim de içimden kusmak geldi:50:

dogurup sokaga atan annelerde var onlar cok ayrı bı konu. uvey alıp bakandaavar oda cok ayrı..benımkı uvey alıp bakamayan coocuklugu dayakla gecmış bır çoocuk.. bu yuzden kaldıramıyorum ben bazı seyleri.. benım fıkrım bu.. buyuten annelığı yapamıyor bazen..

Sana söyleyecek çok laf var ama terbiyem müsaade etmiyor. Eşine de çok acıdım senin gibi bir eşi olduğu için...
Aslında en iyisi siz kadıncağızı huzurevine verin bu da iyi bir fikir

sen benım halımı gorseydın bana acırdın bana..... o yatsın kalksın eşim dua etsın benım gııb bı eşi old anneısnı kabul eden bırı old için. herkes boyle soyluyor.dua etsın bana annesıyle aynı catıda kımse yasamzdı benden baska...

kendi annen olsa bu kadar gözüne batarmıydı yaptıkları...

neden bu kadar abartıyosunuz bılmem. sız o kadınla bı yasyın bır hafta ben goruurm sızdekı insanlııg.baklım ınsnalık kalıyomu ozaman.

bu kadar insan size hala bişeyler anlatmaya çalışıyorya kutluyorum onlardaki sabrı..
konu ben değilimki ..benim neler yaşadığımı nerden biliyorsunuz ..tabirinize göre o kadınlada yaşarım hiç problem değil bana bi kere Allah razı olsun dese yeter ..bu dünyanın altıda var kendinize gelin ölüm var ölümmmm ..:50:

kendi annen olsa bu kadar gözüne batarmıydı yaptıkları...

coocugu ııcn canını veren annelere saygım sonsuz tıpkı benım anam gıbı. ama kendınden baskasını duusnmeyen.ogluyla gelının bırbırıne duusren herseyıne karısan sureklı laf kakan bıırnın uyarılara ragmen aynı seyı yaptıkları bana batar..ıster uvey olsun ıster öz.

ben bu formu tepkı almak ııcn benı kotuleyın dıye acmadım.bana fıkır verın napııym evimi ayırıyıımmı.ilerdenolur bana bısey soyleyın dıye actım..

Yazdığınız cevaplar tatmin etmek yerine daha çok sinirlediriyor insanı . .
dangalaktı şimdi kafasızda oldular . .Evet insanlar gençken geleceğini düşünemeyebiliyor .Bu onların eksisi tabiki . . Ama hala kırıcı üslubunz. . Lütfen saygı . . Gün gelir devran döner. Allah kayınvalidenizi daha fazla sizin elinize düşürmesin . Sizide çocuklarınızn eline tabi. . :19:
siz sürekli kendi annenizi kayınvalidenizle kıyaslıyorsunuz . .Eminim oda sizi başka gelinlerle kıyaslıyordur haklı olarak .Her ne kadar sesimi çıkarmıyorum desenizde kadın sizin yüzünüze baktığında herşeyi anlıyordur merak etmeyin

mrb arkadaslar ben yenıyım bu sitede tum yazılanları okudum.herkeste aynı problem.kaynananın varlıgı. benım durumum bıraz karıısk lutfen bılgı verın bana. ben 8 aylık evlııym. 9 sene çıktık eşimle. ozamanlar bıle benım annem babam yaşlı onlarla oturmalıyız derdi hep.banada normal bıseymış gııb gelırdı tabı ozamanlar yaşım daha 17 falandı.babası 3,5 sene once vefat ettı. bi tek annesi var bırde kendı yanı gorumce elti kayın falan yok bende.oyle akrabaları eve gıden gelende yok. hayatı sadece annesi. anneysi arası fazla ii degıl. eşimden korkar annesi hep. Eşim onu hep uyarır. bi tek evi var kaynanmın maaşı yok eşinden bısey kalmamış. yanı bız bakıyoruz ona.herşeyı eşimle bız yaptık evı tamırledık eşyalar felan.eşim cok borçlandı.allaha sukur borclar azaldı.eşimin işi iyi bende calıısyorum. kaynanam yemeğimi yapıyor.hafta içi bulaşık yıkatmıyor bana. kahvaltım hep hazır olur sabahları. bı tek haftasonu temızlık yaparım.bazı konularda anlayışlıdır bız rahat edelım dıye işten gelır gelmez hemen odaısna cekılır tvsini izler.bızimle asla oturmaz.terlik giy üşütme yoruldun gel dinlen falan der hep AMMAA velakin bunlar bazen yetmiyor arkadaslar.eşimin durumu bıraz iyi olmuş olsaydı ben kıraya cıkalım derdım ama maalesef tek kaynana dıye kabul ettım.bıde maaşı olmadııg ııcn ayrı evde olsak bıle onada kıra oder gıbı bellı bı para her ay vermemız laızm.bu sefer bizim durumumuz sıkışıcak parasız kalcaz.buseferde parasızlıktan kavga edıcez eşimle.neyse dediğim gibi bunlar yetmiyor.bana yenı gelınken ettiği laflar aklımdan cıkmıyor.oncelerı sesımı cıkartmaıstım içime atmıştım ama sımdı herseye cvp verıyorum tabii sakince.eşime patlıyorum bazı şeylerede bıızim aramız bozuldu eşimle. varlığı batmaya basladı ıstemıyorum o kadını.evinı başına çalsın isterse ev saray olsun umrumda değil.ben sımdı ayrı ev ıstıyorum eşim çok iyi allatan hep benden yana oldu bugune kadar ama annesinede oyle laf ettırmez dengeyı cok ii kurar. bazen çok agır konustuugmda.eşim ev meselesine ok dedi ama sabret bıraz dedi. bu gusel evı bırakıpta bundan daha kotu bı eve gecemem ama dedi.evı bıraz ucuza alıcaz bız 2 odalı olacak ama kendımıızn olcak.10 mılyar içine masraf yapıp oturucaz inş.ama henuz kımsenın haberı yok.benım ailem bıraz destek olucak.bu arada annesının esyaları atıldı hep bız esyaları alıp ayrıldııgmızda o ne yapacak hıç bılmıyorum.bu arada coocugum yok. annesın yaşı 70 .ama kafası bedenı çenesi benden sağlam. kendını cok over mahallede kımse sevmez onu.mimlidir mahallede.çok pişmanım kşke evlenmeden once damadı degılde kaynanayı arastırsaydım.tek kayanna dıye akıl edemedım.herseyımız farklı.yemek yapısımız.bı salata bıle dograyışımız içine neler katılacagı.içtiklerımız herseyımız farklı .çok karısıyo bana hersey onun dedııg gıbı olsun ıstıyo.bi yağ bıdonu açarken bıle ayy ben oyle açmıyodum ama ayy ben oyle dogramıyorum ama deyıp benı sınır etmeye bayılır. lafalrı artık cok batıyor bana .kazık gıbı lafalrı var.nerde ne konuscagını bılmez.eve bı mısafır bıle cagıramıyorum. dangalak dangalak konusur rezıl oluıurm. hep iğneler herkesi.hesapta namaz kılar sohbet hocasıdır ama benım hiç inansım gelmıyo.kendını ovmeye bayılır.herkes onu cok severmış o çok ii bır kaynanaymış.daha 15 gunluk gelınken basladı.millet benı over ayyne ii gelinin var der oda kıskanır fesatlanırmış gıbı mıllette bana dıyo ayy ne ii kaynasın sen der.gelde sınır olma şimdi.oglum evlendıkten sonra cok degıstı.sana silmek zor gelıyo banane sana mana bulurlar bana bulmazlar cok uyuyosun sen. annen cok şey senın bılmemne daha neler neler yazsam sayfalara sıgmaz.istedııgmı alıırm olgum nasıl olsa calısıyo benım.cok dengesız. kendıme ait hıssettmıyorum o evı artık.kıracıymışım gıbı gelıyor.2 goz evım olsun ama nursuz yuzunu gormıyım ayrı olsun kapım ıstıyorum.dayanılcak gııb degıl dedııgm gıbı artı yanlarıda var ama krız gecırıdm gecen aksam eşimin yanında.bız odadan cıkarız hemen tuvalete gıtme bahanesıyle oda cıkar napıyyoz dıye.mutfaga gırerıım hemen gelır nbapıyom dıye.off off işte mesela benım evımde bulunmayan bı esyadan soz edederken sureklı herşeyde işte benım vardı ama atıldı felan der.hep iğneler.eşimle yatak odam bıle bozuldu onun yuuznden.kızlar cok uuzn oldu ama dolmuusm.daha neler demedıkı. duusnun artık.herseye o karar verıyor.nerden ne zaman ne alıncagına sankı para ondan cıkıyor.bende pek bısey demıyorum aramız bozulkmadan açıkalım kavgalı çıkmayalım dıye.kızlar napııym ben yaa sevmıyorum o kadını cok nursuz.dangalaklıkları benı bunalttı.ailem bıle bızde kalamıyo onun çenesi yuuznden.cok çenebaz cok bencil bide.. bıde şu var benım eşim evlatlık.ama bıızm bıldıgımıızi bılmıyo kaynanam.bıde cok tez canlı.dedııgi olana kadar adamın basını yer yaptırır gene.mahallenın delısi anlıcanız kızlar bıseler soyleyın napıyım ben.suan ev almak ııcn duruum var ama ayrı eve cıkarsam huuzurm oluıcak ama onada mıs gıbı ev kalıcak faturalarını pazarlıgını hep parasını ben vermek zorunda kalıcam ama huuzurm olucak.cocouk olmadan cıkmak ıstıryoruım ayrı eve.cunku çocuk olunca karısacak bılıyorum.bazılarınıza gore sanşlııym ben.haklımııym cokmu haksıızm..lutfen yorum yapın arklar.kafam cok karıısk.eşimi cok sevıyorum .Allah kaynanayla oturanlara sabır versin.ne kadar olsa yıne olmuyor… dul kaynanayla oturmakta bı baksa alem

allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin ya nekadar iyiy veya kötü olursa olsun:20::20:

okuduğum kadarıyla kayınvalidenizde düşünüyo sizi...
beraber oturupta hiç bir işe karışmayan çok kayınvalide var...şükredin
ayrıca yapmak zorundada değil zaten insan bişey beklemez ondan 70 yaşında kadın...
ben yazdıklarınızdada eşinizle sizi birbirine düşürdüğünü göremedim yanlış okudum sanırım...

size yardım etmemiz için haklısınız ayrı eve çıkın yanlız bırakın dememizimi bekliyorsunuz?
ben şöyle yardımcı olayım...
bu dünyanın öbür tarafıda var duasını alın ne olursa olsun sabredin mükafatını alırsınız...
yarın öbür gün bizde yaşlanacağız ilerde size yapılmasını istemediğiniz hiç birşeyi kayınvalidenize yapmayın...

Son düzenleme:
Yazdığınız cevaplar tatmin etmek yerine daha çok sinirlediriyor insanı . .
dangalaktı şimdi kafasızda oldular . .Evet insanlar gençken geleceğini düşünemeyebiliyor .Bu onların eksisi tabiki . . Ama hala kırıcı üslubunz. . Lütfen saygı . . Gün gelir devran döner. Allah kayınvalidenizi daha fazla sizin elinize düşürmesin . Sizide çocuklarınızn eline tabi. . :19:
siz sürekli kendi annenizi kayınvalidenizle kıyaslıyorsunuz . .Eminim oda sizi başka gelinlerle kıyaslıyordur haklı olarak .Her ne kadar sesimi çıkarmıyorum desenizde kadın sizin yüzünüze baktığında herşeyi anlıyordur merak etmeyin

ben buugne kadar hıç ondan saygımı eksik etmedım.. herseyıne ok dedım.. o benı kıyaslasın onemlı degıl kı bence mumkun degıl kımse yoktur benım gıbı herseye katlanan sesını cıkarmayan kımseyı bulmaz o arasın dursun ısterse umrumda degıl..
kırıcı olmamamya calıısyorum ama tutamıyorum kendımı.asıl siz ben onun yuzune baktııgmda benım aklıma gelenlerı anladıklarımı bı anlasanız..!!!

evden ayrılırken eşyasız çırılçıplak bir evde mi bırakacaksınız kadını?
onun eşyaları sizin yeni eşyalar için atılmış zaten..şimdi oradaki eşyalar onun evinindir almayın sakın arkadaşım, kadını yalnız bırakacaksınız bari eşyasız bırakmayın...

sen benım halımı gorseydın bana acırdın bana..... o yatsın kalksın eşim dua etsın benım gııb bı eşi old anneısnı kabul eden bırı old için. herkes boyle soyluyor.dua etsın bana annesıyle aynı catıda kımse yasamzdı benden baska...

Bir de şu yazını bir düzeltsen bari Türkçe'yi düzgün kullan

konu sahibi arkadaşım yanlış anlamadıysam satır aralarında namaz kıldığınızdan bahsettiniz???

namaz kılıyorsanız gerçekten,ben yanlış anlamadıysam inançlı birisiniz diye düşünebilirim...

eğer inançlı biri iseniz neden kadını bir tarafa atmayı düşünüyorsunuz,neden bu kadar kötü kelimeler

kullanarak burada gıybetini yapıyorsunuz???

sizce bu tabloda olması gereken bu mu???

sizi yargılamak bana düşmez belki ama düşünün bence daha fazla düşünün...

Son düzenleme:
Bencede Allah kadını sizin elinizden kurtarsın burda bile insaların sinirlerini bozabiliyorsunuz kadının halini düşünemiyorum..Hemen yalnız bırak kafasını dinlesin yaşlı başlı kadın bu yaştan sonra görgüsüzlüklerle mi uğraşacak...

Back
X