eşim evlendiği için,hayatı bitmiş!!

elevasyon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
462
423
103
eşim evlendiği için hayatı bitmiş, özel hayatı da kalmamış. zaten ömür kısaymış, geri kalan ömrünüde böyle geçiremezmiş. ben ona çok müdahale edip kızıyormuşum. bir bebeğimiz var ve ben hem çalışıp hem evle ilgileniyorum. yardımcı olmaya çalışıyor ama bana yetmiyor. sinirli ve gergin bir tipim, işim yoğun deyince de çalışma diyor da boşunamı okudum üniversite veya ayın 15inde para sormayı biliyor.. bende kendime özel bir vakit ayıramıyorum.. bir kadın çok dırdırlanıyorsa sebebi kocasıdır birazda söyletene bakacaksın.. ama zora gelince veya ben sinirli-morali bozukken çekip gidecek eş, eşmidir? insan sevdiğine kötü yüzünü gösterebilir veya sevdiğine tahammül eder.
ben bu adama ne diyeyim nasıl davranayım, yine küstü, çocukla ilgili bir şey söylemek için tlf açtım, telefonuda açmıyor.

bı taraf gergınse dıger taraf altdan almalı
ama yapı olarak erkekler daha fazla altdan alcak kısıler degıller
hayatdan sogutur onları bu durum
bıraz daha sakin olun
duzelır zamanla

çalışmaya ihtiyacınız var mı ?
iş streside etkiliyor belliki sizi
en azından evde çocuğunuzla ilgilenir daha az stresli olursunuz
eşinizin maddiyatı yetiyorsa gül gibi geçninr gidersiniz .
boşuna okumadınız ama en azından çocuk büyür daaha rahat edersiniz tekrar işe başlayabilirsiniz sonrasında

eşim evlendiği için hayatı bitmiş, özel hayatı da kalmamış. zaten ömür kısaymış, geri kalan ömrünüde böyle geçiremezmiş. ben ona çok müdahale edip kızıyormuşum. bir bebeğimiz var ve ben hem çalışıp hem evle ilgileniyorum. yardımcı olmaya çalışıyor ama bana yetmiyor. sinirli ve gergin bir tipim, işim yoğun deyince de çalışma diyor da boşunamı okudum üniversite veya ayın 15inde para sormayı biliyor.. bende kendime özel bir vakit ayıramıyorum.. bir kadın çok dırdırlanıyorsa sebebi kocasıdır birazda söyletene bakacaksın.. ama zora gelince veya ben sinirli-morali bozukken çekip gidecek eş, eşmidir? insan sevdiğine kötü yüzünü gösterebilir veya sevdiğine tahammül eder.
ben bu adama ne diyeyim nasıl davranayım, yine küstü, çocukla ilgili bir şey söylemek için tlf açtım, telefonuda açmıyor.
Özel hayatı kalmamış derken beyefendi karı kız ayağı mı istiyormuş :o
Böyle tipleri hakikaten nerden buluyorsunuz???

Her şey tamam da bu huyu kötüymüş. Küsmesi...
Adına çocuk mu dersin ne dersen de bu huyu yenecek tarzdan değil.
Bir de bir erkek eski hayatını özlediğini söylüyorsa çok fena.
Allah yardımcın olsun.

Bu kizmalar sinirlenmeler ne denlikte sizce?
Kendinizi analiz ederseniz dogru noktalardami sinirleniyosunz?

iyi de söylenmeden halletmenin yolu yok mu
söylenen dırdır yapan insan çekilmiyor kusura bakmayın da
ne kadar haklı olursanız olun insan sinir oluyor söylenme durumuna ve hiçbir işe de yaramıyor
mesela annem durmadan söylenir şunu şöyle yapma bunu böyle yapma
bir süre sonra tınlamıyorsunuz çünkü sürekli söyleniyor
benim de artık bir kulaktan girip bi kulaktan çıkıyor
sıkıldım çünkü..
bilmiyorum anlatabildim mi

Özel hayatı kalmamış derken beyefendi karı kız ayağı mı istiyormuş :eek:
Böyle tipleri hakikaten nerden buluyorsunuz???
öyle değilde, kendine daha çok vakit ayırma.. spor yapacakmış,uyuyacak-kalkacak dağıtacak kimse bir şey demeyecek.. ayrı odada bilgisayar başında ömür geçirecek.. yediğini içtiğinide önüne koydunmu, senden iyisi yok..

Ozel hayat derken? Onun ozel hayati sizden cocugunuzdan olusmuyor muymus.. ne kadarlik evlisiniz ki? Alisamadi diyecegim ama cocuk bile olmus.

Siz çalışmadan da geçinebilecek düzeyde ise durumunuz bebek biraz büyüyene kadar işi bırakabilirsiniz.
Nedense bana çok stresli, çok sinirli gergin biri gibi geldiniz.

Siz sürekli gergin ve mutsuzsanız karşınızda ki ne yapsın?
Bence bir yardımcı tutun siz de biraz rahatlarsınız.

iyi de söylenmeden halletmenin yolu yok mu
söylenen dırdır yapan insan çekilmiyor kusura bakmayın da
ne kadar haklı olursanız olun insan sinir oluyor söylenme durumuna ve hiçbir işe de yaramıyor
mesela annem durmadan söylenir şunu şöyle yapma bunu böyle yapma
bir süre sonra tınlamıyorsunuz çünkü sürekli söyleniyor
benim de artık bir kulaktan girip bi kulaktan çıkıyor
sıkıldım çünkü..
bilmiyorum anlatabildim mi
kim ister dırdırlananı, ama yükünüz çok geliyorsa bir nevi yardım isteme.. iyilikle söyleyince anlamıyor eşim..

Bilemiyorum.. Kocaniz eski hayatini ozlediyse buyur kapi orda deyin gecsin. Sizd e cok geçimli bi insan değilsiniz anlasilan

Adamı dırdır ederek bezdirmişsinizdir belki de. Kendinizi de biraz sorgulayın. Adamın yediğine içtiğine cok mudahale ediyor, devamlı basının etini yiyor arada bir arkadaslarıyla vakit gecirmesine dahi karısıyorsanız bunalmış olabilir.
Ayrıntılı yazmadıgınız için bu kadar eyyorlayabiliyorum doğrudur yanlıştır.

sen haklısın bence tüm sorumluluğu sana yıkmış kendi kaçıyor ona rağmen trip atıyor,sakın işini bırakma bu adam her an seni yüz üstü bırakabilir

Siz çalışmadan da geçinebilecek düzeyde ise durumunuz bebek biraz büyüyene kadar işi bırakabilirsiniz.
Nedense bana çok stresli, çok sinirli gergin biri gibi geldiniz.
aynan öyle gerginim, ama çalışmam lazım.. aslında sinirim ve gerginliğim eşimin tavırlarındanda kaynaklanıyor. yani beni yeteri kadar sevmediğini düşünüyorum. yada güvenemiyorum ana zora gelmeyecek bir tip. zora gelince kaçacak birisi.. bu beni mutsuz ve gergin yapıyor..

Özel hayatı kalmamış ne demek ?
Ayrıca siz de herşeyin mükemmel olması için uğraşmayın
Ne kadar ekmek o kadar köfte
Sen çocukla ilgilendiğinde o da sofrayı hazırlamalı en azından
Madem hayat müşterek ve ikinizde çalışıyorsunuz
Bazen sürekli cırlamakta işe yaramaz, arada bir olunca daha etkili
Sadece neden yapmıyor neden etmiyor demek yerine, erteleyin onun yapmasını bekleyin 'çocuğunuz dışında' olan işleri

Adamı dırdır ederek bezdirmişsinizdir belki de. Kendinizi de biraz sorgulayın. Adamın yediğine içtiğine cok mudahale ediyor, devamlı basının etini yiyor arada bir arkadaslarıyla vakit gecirmesine dahi karısıyorsanız bunalmış olabilir.
Ayrıntılı yazmadıgınız için bu kadar eyyorlayabiliyorum doğrudur yanlıştır.
olabilir... belkide öyledir.. ama durum benim için çok daha vahim.. saçıma kaşıma bakacak vakit bile bulamıyorum..

Back
X