Eşim evlendigimizden beri sarılıp öpmüyor

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Iyi geceler... Derdim tam başlıktaki gibi. Ben tensel temastan hoşlanıyorum sevildiğimi anca öyle anlıyorum. Ama eşim cinsellik istemiyorsa durup dururken asla sarılıp öpmüyor. Hep ben sarılıyorum. Eşimle aramızdaki iletişim, cinsellik güzel yani başka yönlerden ilgili ama bu konu beni üzüyo ... konustumda bu konuyu ama değişim yok. Hep ben mi sarılacagım böyle

Iyi geceler... Derdim tam başlıktaki gibi. Ben tensel temastan hoşlanıyorum sevildiğimi anca öyle anlıyorum. Ama eşim cinsellik istemiyorsa durup dururken asla sarılıp öpmüyor. Hep ben sarılıyorum. Eşimle aramızdaki iletişim, cinsellik güzel yani başka yönlerden ilgili ama bu konu beni üzüyo ... konustumda bu konuyu ama değişim yok. Hep ben mi sarılacagım böyle
Evet belirli bir sure hep sen sarilacaksin istedigin neyse soylemek yerine yapacaksin zamanla esinde bu duruma alisacak ve o da sarilmaya baslayacak :)

Tabiki bırakabilirsiniz.. 1 yıl oldu evleneli degisirmi bundan sonra...
Siz niye sarılmıyorsunuz demeyin de mesela şuan sarılmana çok ihtiyacım var, sarılsana bana derseniz , onun sizi iyi hissettirdiği anlayacaktır ve zamanla daha fazla sarılacaktır diye düşünüyorum. Ama yapmıyorsa da kişilik meselesi. Ben de önceden tensel temastan pek hoşlanmazdım. Arkadaşlarım falan da bilirdi öyle mıncırmak vıcık vıcık sevmek tarzı şeyler yapmazlardı. Zamanla daha normalleşmeye başladım. Evliliğimde de etkili oldu bu muhtemelen eski halim olsa eşiniz gibi biri olurdum

Siz niye sarılmıyorsunuz demeyin de mesela şuan sarılmana çok ihtiyacım var, sarılsana bana derseniz , onun sizi iyi hissettirdiği anlayacaktır ve zamanla daha fazla sarılacaktır diye düşünüyorum. Ama yapmıyorsa da kişilik meselesi. Ben de önceden tensel temastan pek hoşlanmazdım. Arkadaşlarım falan da bilirdi öyle mıncırmak vıcık vıcık sevmek tarzı şeyler yapmazlardı. Zamanla daha normalleşmeye başladım. Evliliğimde de etkili oldu bu muhtemelen eski halim olsa eşiniz gibi biri olurdum

Beni o alıştırdı evlilik öncesi süreçte sarılıp öpmeye şimdi onun yokluğunu yaşıyorum. Ne kadar söylesemde olmayacak sanki içinden gelmedikçe :((

Kim ne anlarsa anlasın, sarılmayan öpmeyen adam sevmiyordur bu kadar net!
Eşim hep der hayvan mıyız biz ki sadece cinsi münasebet için yaklaşalım? !
Yeri gelir uzun süre cinsellik yaşamazsın ( hastalık vs durumları) işte sizin eşiniz gibi olan adamlar buna anlayış göstermez.

Uzak durmayı denedin mi? Bence uzak dur, o uğraşsın. Gıcık edici bir durum çünkü kedi gibi sıcaklığı, teması, sırnaşmayı :KK74:seven birisi olarak bana çok zor gelirdi.

Kim ne anlarsa anlasın, sarılmayan öpmeyen adam sevmiyordur bu kadar net!
Eşim hep der hayvan mıyız biz ki sadece cinsi münasebet için yaklaşalım? !
Yeri gelir uzun süre cinsellik yaşamazsın ( hastalık vs durumları) işte sizin eşiniz gibi olan adamlar buna anlayış göstermez.
Cinsellik yasayamayacağımız bir durumda olsam buyukce sevgi eksikliği hissederim esimde zaten tahmin ediyorum. Bana sadece cinsel anlamda yaklaşıyorsunda dedim ona. Kabul etmedi esinizin dediğine benzer şeyler dedi...

Back
X