Eşim evlendikten sonra ailesine çok düşkün oldu

kusura bakma seni kötülemek için demiyorum. yaptığını çok sevdim.
şu söz aklıma geldi. DİNSİZİN HAKKINDA İMANSIZ GELİR:KK70:

Ama ben hep dedim ki ben kendi annemi üni de devamlı aramaz Ken kadının bir geliyor hergun beni arasın diye bir baskı kurmaya çalışıyor haketti yani :) ve kaç kere isim var dedi ben dedim yapılır iş yapılır anneciğim bir yagladim balladim ses seda kesildi arada yaparım bir saat hiç bir şey yapmasina izin vermem oglunu öve öve bitiremem hele öyle hoşuna gidiyor ki arada laf soka şoka tabi Arda bana der senin haberin yok tabi biz oğlumla böyle konuştuk senden gizli birşey yapmak istemem senin de haberin olsun der benim haberim var ki diyince ki ses tonu hele ki öyle tatlı ki sevgili KV arada böyle yapmak lazım geçen hafta pazar bende eşim de aramadım sonra aradı pazar günü niye aramadiniz dedi işimiz vardı dedim açıklama bile yapmadım ben pazar günleri bekliyorum demeye getirdi biz aramıyorum sen ara Annecim biz unutuyoruz kusura bakma güzellikle oluyor onu anladım

Bizler babalarımızın evindeyken dogru düzgü iş yapmazken ne bekliyorlar ki gelsin temizligimi yapsin hizmetimi yapsın oldu canim. Oğlu bekarken her işi yapiyorlardı da evlenince yapamaz mi olmuşlar. Çok sinir oluyorum gelini kendine hizmetçi gibi görmelerinden. Ben kendi evime bile yetişemiyorum kimi zaman kendi annem geliyor yardıma onları gören olmuyor ama

Ya vallah aynı dert bende de var .9 aylık evliyim eşimin ailesi bana hakaret iftira tehdit her ne varsa söyledi eşimin tek tepkisi arayıp öyle yapayın demesi beni çileden çıkardı ezilen taraf ben oldum eşin hala susuyor en çok ona üzülüyorum iki tarafı denge de tutmam lazım diyor ama dedim ki bence senin terazi bozuk ben eziliyorum onlar yüceliyor .görüncem sebebiz yere kıskançlıklar yapıp tlf engelledi beni sorunca da sinir oldu tehdit etti döverim diye kv aradı benim kızım tek kız değerli bir oraya gelsem görürsün dedi eşim yine sustu .kv konuşmak istemiyorum bu yaptıklarından sonra dedim eşim zorla götürdü haklı olduğum halde elini öptürdü bana hiçbirşey yok gibi davran dwdi .oğlu ile sürekli günde 2 yada 3kex konuşur bir kere olsun gelin be yapar slm söyle demez aile sorunu yüzünden evliliği den soğudum kızlar ne yapacağımı bilmiyorum çocukta Yok sürekli çocuk yapmadın gitti diyorlar

Ya vallah aynı dert bende de var .9 aylık evliyim eşimin ailesi bana hakaret iftira tehdit her ne varsa söyledi eşimin tek tepkisi arayıp öyle yapayın demesi beni çileden çıkardı ezilen taraf ben oldum eşin hala susuyor en çok ona üzülüyorum iki tarafı denge de tutmam lazım diyor ama dedim ki bence senin terazi bozuk ben eziliyorum onlar yüceliyor .görüncem sebebiz yere kıskançlıklar yapıp tlf engelledi beni sorunca da sinir oldu tehdit etti döverim diye kv aradı benim kızım tek kız değerli bir oraya gelsem görürsün dedi eşim yine sustu .kv konuşmak istemiyorum bu yaptıklarından sonra dedim eşim zorla götürdü haklı olduğum halde elini öptürdü bana hiçbirşey yok gibi davran dwdi .oğlu ile sürekli günde 2 yada 3kex konuşur bir kere olsun gelin be yapar slm söyle demez aile sorunu yüzünden evliliği den soğudum kızlar ne yapacağımı bilmiyorum çocukta Yok sürekli çocuk yapmadın gitti diyorlar
Onun kızı tek kız değerli de sen nesin acaba terbiyesiz kadın. Böyle şeyleri duydukça diyorum ki Allah görüyor bunların o tek kız dedikleri de yarın bir gün evlenecek o ne yaşayacak acaba. Benim anneme de halam çok eziyet etmiş ama evlenip de eziyetin alasını kendi görümcelerinden görünce özür dilemiş çok pişmanım demiş. Senin kv ile görümce de bu duruma düşer bence ettikleri yanına kâr kalmaz. Sen de eşin dedi diye niye gidiyosun elini öpüyorsun ki keşke diretseydin gitmeseydin şimdi iyice havalara girmiştir o kadın. Eşinin terazisi de gerçekten bozukmuş yani kv kim de seni dövmeye filan kalkıyor aileye çok yansıtmak taraftarı değilim aslında ama böyle bi şey duysam kendim de cevap veririm ama ailemi ararım onlar da benim ağaç kovuğundan çıkmadığımı gösterirler o hadsize.

Onun kızı tek kız değerli de sen nesin acaba terbiyesiz kadın. Böyle şeyleri duydukça diyorum ki Allah görüyor bunların o tek kız dedikleri de yarın bir gün evlenecek o ne yaşayacak acaba. Benim anneme de halam çok eziyet etmiş ama evlenip de eziyetin alasını kendi görümcelerinden görünce özür dilemiş çok pişmanım demiş. Senin kv ile görümce de bu duruma düşer bence ettikleri yanına kâr kalmaz. Sen de eşin dedi diye niye gidiyosun elini öpüyorsun ki keşke diretseydin gitmeseydin şimdi iyice havalara girmiştir o kadın. Eşinin terazisi de gerçekten bozukmuş yani kv kim de seni dövmeye filan kalkıyor aileye çok yansıtmak taraftarı değilim aslında ama böyle bi şey duysam kendim de cevap veririm ama ailemi ararım onlar da benim ağaç kovuğundan çıkmadığımı gösterirler o hadsize.
Haklısın vallah aynen öyle yapmak lazımdı ama işte ben baskın bir tip değilim hep sustum .yaptıkları sadece terbiyesizlik değil ki ama senin dediğin gibi yapan bulur dünyası bana da o teselli veriyor Zaten .eşimin terazisi evet aynen öyle biraz fazla bozuk bakalım hayat neler gösterecek daha bana

Hergün ağlıyorum her gün ben ne günah işledim de başıma bunlar geldi diye öyle baskın tipler ki görüncem bana seni bıçaklarım biliyorsun psikolojim kötü dwdi eşimde biliyor onların psikolojilerinin kötü olduğunu ama neden benle düzeltmeye çalışıyorlar ben de insan değil miyim benim de psikolojim Yok mu.ya evlendik eşyaların hepsini eşim aldı taksitle kendileri de gitti üzerine bir oturma grubu aldılar kendilerine kaç aydır ödüyoruz çeyize çıktım beyaz eşya alacaz kendilerine benimkinden büyük plazma aldılar mutfak robotu aldılar Yen'i gelin bendim halbüki kaynanam değil daha neler neler eşim hep sessiz hep sessiz yakında kafayı yiyecem

• Merhaba arkadaşlar 10 aylik evliyim ve evdeki tek kavgamiz eşim ve ailesi. Eşim evlenmeden önce hiç ailesine düşkün degikdi onlarla birlikte bi yere gitmez evde bile durmazdı. Şimdi ise hep onlarin isteklerini yapmaya ve bana da yaptirmaya calisiyor. Kayinvalidemle aramda yaş farki baya fazla paylasabilecegimiz bisey yok. Eşim sürekli annemler seni istiyor yanina git annem seninle güne gitmek istiyor git. Misafiri gelmiş git diye ısrar ediyor. Bende gitmek istemeyince çok kavga ediyoruz. Ne yapmam lazım benimle ayni seyleri yasayanlar var mı ve de nasıl çözdünüz bu durumu şimdiden herkese teşekkür ederim.

Merhaba, neden bu kadar itiraz ediyorsun? Belli ki eşin seni annesiyle yakınlaştırmak istiyor kadın da seninle gururlanıp gelinim diye yanında istiyor. Aramızda yaş farkı var ortak bir şeyimiz yok demişsin. Bence ortak en önemli şeyi atlamışsın. Senin eşin onun oğlu bu bile o kadına saygı göstermek için kafi. Bence ön yargılısın.

• Merhaba arkadaşlar 10 aylik evliyim ve evdeki tek kavgamiz eşim ve ailesi. Eşim evlenmeden önce hiç ailesine düşkün degikdi onlarla birlikte bi yere gitmez evde bile durmazdı. Şimdi ise hep onlarin isteklerini yapmaya ve bana da yaptirmaya calisiyor. Kayinvalidemle aramda yaş farki baya fazla paylasabilecegimiz bisey yok. Eşim sürekli annemler seni istiyor yanina git annem seninle güne gitmek istiyor git. Misafiri gelmiş git diye ısrar ediyor. Bende gitmek istemeyince çok kavga ediyoruz. Ne yapmam lazım benimle ayni seyleri yasayanlar var mı ve de nasıl çözdünüz bu durumu şimdiden herkese teşekkür ederim.
Klasik evli erkek modu :)) hepsi mi aynı olur.. siz de eşiniz gibi bahaneler üretin,akıllı davranın düzelir zamanla ;) sevgiler

hiç kavga etmeden kararlı bir şekilde davran. sürekli gitme. hiç gitmemezlikte etme. bugün uygun değilim de. başka bir zaman giderim de. sana emir vererek yada bıktırana kadar ısrar ederek istediğini yaptıramayacağını görsün. <bu süreçte sakin ol ama. kavga dövüşle evliliğin yıpranır. Neyi yapıp yapmayacağına kendin karar vermelisin...ve bunu da ona göstermelisin.

Back
X