Eşim Evli Çiftler İle Görüşelim Diyor

Bekar arkadaşlarımız ortak arkadaş değiller hep beraber bir konu üzerinde konuşamıyoruz düşünce tarzları farklı oluyor, evliler ise zaten sayılı ya kırıldık birbirimize ya da alkol alıp içebilip eğlenebileceğimiz görüşte değiller. He internet olayına gelirsek bu şekilde internetten tanışıldığınk vs vs söylüyor ve asla güvenemiyorum bu yüzden bende bu soruyu buraya yönelttim ? Ne alaka diyerekten

Hep yaşıyoruz.bu bayram ortak olduğumuz dananın etinden kavurma yapıp çiftlere dağıtacağım.
Bu nasıl konu açmak ,açtığı konuyu anlatamamak.
Eşin çok güvenilir yerlerde gezmiyor olabilir
Olabilir canım

Belki sonra da eşleri değiştirelim diyecektir.

Belki bir manyaga denk gelirsiniz kocanızi bıçaklar o zaman kocanız anlar neyin ne olduğunu arasın bakalım. Macera arayacaginiza normal insanlar gibi yaşayabilirsiniz aslında. Herkes arkadaşı akrabası ile gayette vakit geçiriyor. Sizde sorun belki de. Mimlendiniz mi yoksa

Bekar arkadaşlarımız ortak arkadaş değiller hep beraber bir konu üzerinde konuşamıyoruz düşünce tarzları farklı oluyor, evliler ise zaten sayılı ya kırıldık birbirimize ya da alkol alıp içebilip eğlenebileceğimiz görüşte değiller. He internet olayına gelirsek bu şekilde internetten tanışıldığınk vs vs söylüyor ve asla güvenemiyorum bu yüzden bende bu soruyu buraya yönelttim ? Ne alaka diyerekten
E yine aynı kapıya çıkıyor, internetten bulduğunla ne konuşacaksın? Ortak paydada buluşabilecek misin mesela? İş alkol alıp eğlenmekse, gayet iki kişi, karı koca olarak kendiniz de eğlenebilirsiniz. Eşiniz niyeti bozmuş bunun başka açıklaması yok. Etrafınızda arkadaş kalmamış, internetten bulacakmış, külahına anlatsın. Ayrıca normal hiç bir insan eşini öyle tanımadığı netten bulduğu bir adamla ve hatta kadınla aynı masaya oturtmaz, hem de alkol almalı eğlenmeli. İçince sapıtmayacağı ne malum. Eşiniz son derece güvenilmez. Gözünüzü açın.

Güvenilir insan kalmadı diğer arkadaşlarımızds bekar ortaklaşa bir şeyler yapabilecek eğlenebilecek bir çift istiyor
Offf biz ne bilelim eğlence anlayışınızı ? Yakar top mu oynayacaksınız , pes mi oynayacaksınız yoksa okey 101 mi oynayacaksınız mesela ? Cinsel manada değil diyorsunuz baybaya cinsel mana. Kendinizi kandırmak istiyorsanız siz bilirsiniz.

Herkesin aklına cinsellik geliyor maalesef benimde öyle geldi fakat olay cinsellik değil işte saçma ve karışık bu durumu yaşayan var mı merakı benimkisi
Cinselliktir, korkma diye alıştıra alıştıra söylüyordur. Dışarıda bir şeyler içip eve geçince devamını getirirler muhtemelen.

Back
X