esim face te :(

nimres

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
258
63
323
İzmir
Arkadaslar esim in face te seksi bayanlari takip ettigini goruyorum foto lara baktigini... sizce neden bole bir seye yoneliyor ve nasil davranmaliym yardim edin lutfennnn

yine mi böyle bir sorun :( ne kadarlık evlisiniz? evliliğiniz nasıl gidiyor?

Çok sinir bozucu gerçekten haklısın. Bir de bakınca ellerine ne geçiyor onu çözemedim. En iyisi sakin bir dille uyar rahatsızlığını belirt. Seninle ilgili bir sorun varsa sana söylesin bunu.O kadınlara bakması sorunlarınızı çözmüyor ki. Üzüldüm valla bu erkeklere iyice sinir oluyorum burada okudukça:KK34:

Çok sinir bozucu gerçekten haklısın. Bir de bakınca ellerine ne geçiyor onu çözemedim. En iyisi sakin bir dille uyar rahatsızlığını belirt. Seninle ilgili bir sorun varsa sana söylesin bunu.O kadınlara bakması sorunlarınızı çözmüyor ki. Üzüldüm valla bu erkeklere iyice sinir oluyorum burada okudukça:KK34:
Aksam konusucam bir de sunu dusunuyorum foto baktigi kisiyle ayni ildeyiz.. foto bakiosa nden bulusmasin

bisey sorabilirmiyim
kisinin geçmisini, kimi arattigini bakduigni nerden gorebiliyporuz
kk beni paranoyak yapti acaba benimkide yapiyor mu boyle seyler

konu shaibesi evliligin yeniymis,konusarak ins çozebilirsin canim sorunu

Aksam konusucam bir de sunu dusunuyorum foto baktigi kisiyle ayni ildeyiz.. foto bakiosa nden bulusmasin
Yok canım öyle düşünme. Benim facebookum yok ama arkadaşlarımda görüyorum, herkes herkesin resmine bakıyor. Böyle düşünüp kendini doldurma sakın. Bir eşine sor, onu dinle bakalım ne diyecek. Üzüldüğünü belirt, tekrar yapmamasını iste. Sonuçta sen yapsan onun da hoşuna gitmezdi. Bir de eşin daha önce biriyle buluştu mu ki böyle düşünüyorsun? Eğer öyleyse tepkin sert olmalı. Ben sadece şüphelendiğini varsayarak sakince sor dedim

Canım hareketler dökümü var ana sayfada, orda ara bölümü var orda yazıyor kimlere bakmış.Benim arkadaşlar da çok yapıyor da en iyiysi hiç deşmemek

ya anlasanız sakince konuşsanız bana göre kabul ettiğinizi düşünüp davranışı tekrar edebilir.Bunu siz göresiniz diye mi yapıyor anlamadım ama yaptığı çok büyük hata siz yapsanız bunu ne hissederdi acaba ? tavrınızı koyun ama ipi eliizde tutun bırakmayın bence yalnız ve davranışlarını da kontrol edin telefonunu falan .yaptığı hata ne boyutta ondan sonra konuşun

ya anlasanız sakince konuşsanız bana göre kabul ettiğinizi düşünüp davranışı tekrar edebilir.Bunu siz göresiniz diye mi yapıyor anlamadım ama yaptığı çok büyük hata siz yapsanız bunu ne hissederdi acaba ? tavrınızı koyun ama ipi eliizde tutun bırakmayın bence yalnız ve davranışlarını da kontrol edin telefonunu falan .yaptığı hata ne boyutta ondan sonra konuşun
Bu aralar aramiz bozk zatn daha kotu olck diye korkuyorum

Şu face toptan kaldırılsa keşke!
Rontgencilik gibi bisey bu elalemi izlemeler falan.
Cok mu geri kafalıyım.
Bana doğru gelmiyor.

Eşinizi uyarın.Sizin yapmanız nasıl doğru gelmeyecekse ona,kendisinin yapmasının da doğru olmayacağını söyleyin.
Ben olsam delirirdim bu arada!

Ozl degılse aranız neden bozuktuyanı bu aranızdakı bozukluk cınsel hayatınzı etkılıyo muydu gercı hıc bırsebep yaptıını dogrulamaz ama ...

Ozl degılse aranız neden bozuktuyanı bu aranızdakı bozukluk cınsel hayatınzı etkılıyo muydu gercı hıc bırsebep yaptıını dogrulamaz ama ...
Cinsel hayatimii etkiledi tabiki.. ama biraz ilimli olsa gonlumu alsa uzatacagim bir sorun olmazdi ... diger koltuga gecip uzaniyor orada uyuyor sordugumda uyuyakaldim diyor :(

Back
X