Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylik evliyiz ..yine mi böyle bir sorunne kadarlık evlisiniz? evliliğiniz nasıl gidiyor?
Nasil tepki verecegimi bilmiyorum arkadaslarof lanet olsun şu face ya !! bıktım artık sürekli onun yüzünden sorun yaşanmasından !
kavga etsen nlcak sanki dahada sinirleneceksin moralin bozulacak konuşarak halletmeye çalış .N
Nasil tepki verecegimi bilmiyorum arkadaslar(( kavga mi etmeliyim anlamaya mi calismaliyim
((
Aldatilmis im sanki.. aldatmk sadece tensel olmaz sonuctakavga etsen nlcak sanki dahada sinirleneceksin moralin bozulacak konuşarak halletmeye çalış .
Aksam konusucam bir de sunu dusunuyorum foto baktigi kisiyle ayni ildeyiz.. foto bakiosa nden bulusmasinÇok sinir bozucu gerçekten haklısın. Bir de bakınca ellerine ne geçiyor onu çözemedim. En iyisi sakin bir dille uyar rahatsızlığını belirt. Seninle ilgili bir sorun varsa sana söylesin bunu.O kadınlara bakması sorunlarınızı çözmüyor ki. Üzüldüm valla bu erkeklere iyice sinir oluyorum burada okudukça![]()
Yok canım öyle düşünme. Benim facebookum yok ama arkadaşlarımda görüyorum, herkes herkesin resmine bakıyor. Böyle düşünüp kendini doldurma sakın. Bir eşine sor, onu dinle bakalım ne diyecek. Üzüldüğünü belirt, tekrar yapmamasını iste. Sonuçta sen yapsan onun da hoşuna gitmezdi. Bir de eşin daha önce biriyle buluştu mu ki böyle düşünüyorsun? Eğer öyleyse tepkin sert olmalı. Ben sadece şüphelendiğini varsayarak sakince sor dedimAksam konusucam bir de sunu dusunuyorum foto baktigi kisiyle ayni ildeyiz.. foto bakiosa nden bulusmasin
Bu aralar aramiz bozk zatn daha kotu olck diye korkuyorumya anlasanız sakince konuşsanız bana göre kabul ettiğinizi düşünüp davranışı tekrar edebilir.Bunu siz göresiniz diye mi yapıyor anlamadım ama yaptığı çok büyük hata siz yapsanız bunu ne hissederdi acaba ? tavrınızı koyun ama ipi eliizde tutun bırakmayın bence yalnız ve davranışlarını da kontrol edin telefonunu falan .yaptığı hata ne boyutta ondan sonra konuşun
Bu aralar aramiz bozk zatn daha kotu olck diye korkuyorum
Cinsel hayatimii etkiledi tabiki.. ama biraz ilimli olsa gonlumu alsa uzatacagim bir sorun olmazdi ... diger koltuga gecip uzaniyor orada uyuyor sordugumda uyuyakaldim diyorOzl degılse aranız neden bozuktuyanı bu aranızdakı bozukluk cınsel hayatınzı etkılıyo muydu gercı hıc bırsebep yaptıını dogrulamaz ama ...