Eşim facebookta birini aramış

Şu an çok utanıyorum
Facebooka kızım girmiş, öğretmeni aramak için. Şimdi kızım öğretmeninin ismini gösterdi.
Eşim bana çok kızgın, kendimi nasıl affettricem bilmiyorum
Facebook u sülalecek ortak kullanirsaniz sonuc boyle olur 🤣
Ogretmen hanim, el sallayin ünlu oldunuz 🙄
Adini soyadini yazmasan iyiydi 🤦‍♀️

ayy bi şaka yapayım dedim konu nerelere geldii:)))evet cnm bakıyorum arada bana cok çektirdigi için inşallah bosanırda mutsuz olur diye bekliyorum evlenmek için değil yani kocamın b...olamaz:)
Bendede var bu sorun evli değilim ama eski sevgilime sürekli bakıyorum nefret ediyorum mutlu olmadığını görmek için evlenemediğini sevgilisi olmadığını görmek beni rahatlatıyır
Belki de kötü bsy yapıyorum ama beni anası yaşında torunu olan bir kadınla aldattığı için travma etkisi oldu sanırım 😂

Bendede var bu sorun evli değilim ama eski sevgilime sürekli bakıyorum nefret ediyorum mutlu olmadığını görmek için evlenemediğini sevgilisi olmadığını görmek beni rahatlatıyır
Belki de kötü bsy yapıyorum ama beni anası yaşında torunu olan bir kadınla aldattığı için travma etkisi oldu sanırım 😂
Sosyal medya da olmasa haberleri nereden alacagiz.🤣 Benim canimi cok yakan 2 eski erkek arkadasim da esinden bosanmis. Sosyal medya olmasa haberim olmazdi..
Yaptiklari yanlarina kar kalmiyor, icin rahat olsun.😉

Sosyal medya da olmasa haberleri nereden alacagiz.🤣 Benim canimi cok yakan 2 eski erkek arkadasim da esinden bosanmis. Sosyal medya olmasa haberim olmazdi..
Yaptiklari yanlarina kar kalmiyor, icin rahat olsun.😉
Oh içime su serpildi sizin adınıza
Sosyal medya olmasa yanmıştık 😂
Biz ayrılalı da 3 sene oldu hala ciddi bir ilişkisi yok bulamadı başka enayi zaar 😂🤣

Oh içime su serpildi sizin adınıza
Sosyal medya olmasa yanmıştık 😂
Biz ayrılalı da 3 sene oldu hala ciddi bir ilişkisi yok bulamadı başka enayi zaar 😂🤣
Sevgili bulsa bile huzuru bulurmu orasi muamma😁
Valla yuva yikilinca sevinilmez ama ilk ogrendigimde garip bi gulumseme belirmisti yuzumde ne yalan soyleyeyim 😆

Whatsapp web’den de kontrol ediyormuş adamı. Gerçekten çok zor değil mi böyle bir hayat yaşamak, sürekli ya aldatılırsam diye kontrol halinde olmak?

Besmele ceke ceke okuyorum hep konulari Allahim ne gunlere kaldik diye
Kocam gelsin diyecem. Bir ekmek yiyorsa birini de bir fakire vermeli sirf benle evli oldugu icin 😆

Eve gel yemek duş derken kaçırmışım baya şeyi :D
Adamlar yatsın kalksın bizim gibi eşleri oldukları için fakiri sevindirsinler skdkls :D
Valla dedim kesin ban yedim ama yememişim .
I love you Mune En Büyük KK En Büyük KK

İşin özü her şeyden nem kaparsan böyle oluyor ilişkiler.

Eve gel yemek duş derken kaçırmışım baya şeyi :KK70:
Adamlar yatsın kalksın bizim gibi eşleri oldukları için fakiri sevindirsinler skdkls :KK70:
Valla dedim kesin ban yedim ama yememişim .
I love you Mune En Büyük KK En Büyük KK

İşin özü her şeyden nem kaparsan böyle oluyor ilişkiler.
Vardır bu kadar güvensizliğin altında yatan bir sebep muhakkak ama üç kez falan sordum konu sahibi cevap vermiyor. Varsa eski konulara bakayım da geleyim ben.

Biz de girdik. 🤣 Ama eşimin adı yazıyor sadece. Ben kendiminkini kapatmıştım, takıntılı bir manyak vardı bir zamanlar peşimde.
Neyse ki senin bir mazeretin varmis. Yoksa engellerdim, hic yakistiramazdim 😂

Ben de sevgilimle ortak acmistim 20 li yaslarin basinda. Daha dogrusu o acmisti cok kiskancti. Iyy kendimden sogudum suan.😂

An itibariyle Kevser meşhur...
Yalnız eşinizin adını da verin yoksa kabahati eşinizde değil kevserde aradığınızı düşünüyorum... bilinçli yazdınız dimi...?

Vardır bu kadar güvensizliğin altında yatan bir sebep muhakkak ama üç kez falan sordum konu sahibi cevap vermiyor. Varsa eski konulara bakayım da geleyim ben.
Güvensizim evet bilmiyorum sürekli birşey yapıyor gibi geliyor
Kendi ailemdede babam annemi aldattığı için bu dünyada hiç kimseye güvenmiyorum eşimde dahil

Back
X