Eşim facebookta birini aramış

Tamam insan bir şüpheye düşer ama belki
İşi ile ilgili biri? Bilemeyiz yani bence çok büyütmeden sormaya çalış

Yıllardır ortak hesap kullanıyoruz. Şimdiye kadar hiç birinin aratıldığını görmedim. Öyle merak eden biride değil ve bu yüzden şaşırdım
Bence bunun üzerinde durmayın, ilerde başka şüpheli bir davranışı olursa o zaman üstüne gidersiniz
Söylemeye çekinmiştir kötü amaçla bakmasa bile tepki verirseniz diye, birşey yok bunda bazen bende bakıyorum saçma sapan insanlara 😂

Şu an çok utanıyorum
Facebooka kızım girmiş, öğretmeni aramak için. Şimdi kızım öğretmeninin ismini gösterdi.
Eşim bana çok kızgın, kendimi nasıl affettricem bilmiyorum

Neden ortak facebook?
Aman orda bile rahat vermeyin hep dibinde durun kociskolarinizin😬
Erkek olsam valla evlenmezdim bu ne rezillik be

Konu sahibi kocişkosuna ne kadar güveniyorsa (!) ortak açmışlar hesabı :D
Yukarı da ne yazmış gördün mü :D
Kızının öğretmeniymiş aratılan kadın ksldls :D

Konu sahibi kocişkosuna ne kadar güveniyorsa (!) ortak açmışlar hesabı :KK70:
Yukarı da ne yazmış gördün mü :KK70:
Kızının öğretmeniymiş aratılan kadın ksldls :KK70:
Whatsapp web’den de kontrol ediyormuş adamı. Gerçekten çok zor değil mi böyle bir hayat yaşamak, sürekli ya aldatılırsam diye kontrol halinde olmak?

Konu sahibi kocişkosuna ne kadar güveniyorsa (!) ortak açmışlar hesabı :KK70:
Yukarı da ne yazmış gördün mü :KK70:
Kızının öğretmeniymiş aratılan kadın ksldls :KK70:
Besmele ceke ceke okuyorum hep konulari Allahim ne gunlere kaldik diye
Kocam gelsin diyecem. Bir ekmek yiyorsa birini de bir fakire vermeli sirf benle evli oldugu icin 😆

Eşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım bayan isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.

Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki

Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum
Sanki yatakta basmıssınız gıbı psikolojiye bürünmüşsünüz, ne olcak sanki.. Ha yok ben kaldıramıyorum diyorsanız boşanın basın tekmeyi.. Ortak kullandıgınız bi hesapta da adam capkınlık yapmaz yanı

Surasi komik:
Sahsen kocami aldatiyor olsam veya aldatacak olsam,internette onu bunu dikizliyor olsam gerizekali degilim “hea cok seksiydi baktim,aksama bulusacaktim” demem. O yuzden. Supheniz varsa bile oyle dan diye sorunca cevap alamazsiniz.

facebook aratmalarına kadar da diplere dalmayın artık. facebook, whatsapp vs. tenezzül etmeyin. sonuç odaklı olun ve yorulmayın bence. bir halt yiyorsa açığa çıkar mutlaka ve yapan kişi yaptığı şeyin bedelini öder :KK14:

Neden ortak facebook?
Aman orda bile rahat vermeyin hep dibinde durun kociskolarinizin😬
Erkek olsam valla evlenmezdim bu ne rezillik be
Ahahah, eşiminkini kullandım epey. Yani şimdi envai çeşit site, uygulama vs var. Hangi birine bakalım? 😂

Back
X